Horoscop zilnic, luni, 2 martie: Vești bune pentru zodia Berbec, vești proaste pentru Capricorni

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
01/03/2020, 14:51
Horoscop zilnic, luni, 2 martie: Vești bune pentru zodia Berbec, vești proaste pentru Capricorni
Horoscopul zilei de 2 martie 2020 vine cu aspecte interesante Foto: colaj FANATIK/Pinterest

A doua zi de primăvară vine cu vești foarte bune pentru mai multe zodii. Unii nativi vor păși cu dreptul în noua săptămână, iar astrele îi ajută să înfăptuiască tot ce și-au propus.

Horoscop 2 martie: Ce au pregătit astrele pentru toate zodiile în ziua de luni

Ne apropiem de intrarea lui Mercur în Vărsător, iar zodiile mai au câteva clipe de răgaz, până când lucrurile să înceapă să se schimbe mult în viețile lor. Iată ce au pregătit astrele pentru toți nativii în ziua de luni, 2 martie 2020.

Berbec

Ziua bună se cunoaște de dimineața, iar încă de la primele ore ale zilei de luni vei primi o veste foarte bună, care te umple de optimism.

Taur

A venit vremea ca soarele să răsară pe strada ta. Astrele te pun sub protecția lor și poți să stai fără grijă în această zi. Doar liniște și pace pentru tine azi.

Gemeni

Ai grijă la sănătatea ta și nu neglija simptomele suspecte. Mergi la medic dacă te simți epuizat sau ai o stare generală de rău.

Rac

E posibil să pleci astăzi într-o scurtă plimbare la reude sau la prieteni. Te gândești din ce în ce mai serios să pornești o afacere pe cont propriu.

Leu

Ai la dispoziție resursele necesare pentru a pune în practică planurile cele mai îndrăznețe. Trebuie doar să ai mai multă încredere în forțele proprii.

Fecioară

Simți fiorii iubirii astăzi mai mult ca oricând. O persoană deosebită intră în viața ta și îți dă lumea peste cap.

Balanță

Îți faci prea multe griji în legătură cu o rudă. Situația nu este așa de neagră așa cum îți este prezentată. Cel mai probabil, ruda ta vrea doar mai multă atenție.

Scorpion

Nu te enerva din pricina unor oameni care nu merită nici măcar 1% din atenția ta. Concentrează-te pe ce ai de făcut și nu lăsa pe nimeni să îți strice starea.

Săgetător

Te preocupă banii și ai impresia că niciodată nu îți sunt suficienți. Poate ar fi mai bine să faci un plan de cheltuieli să vezi de unde mai poți face tăieri.

Capricorn

Nu sunt vești prea bune pentru tine astăzi. Poți primi un anunț care să îți schimbe rapid starea de spirit. Nu îți pierde speranța, lucrurile se vor rezolva.

Vărsător

Vrei doar liniște și să te deconectezi de la agitația de zi cu zi. Nu ți-ar strica un concediu.

Pești

Lasă trecutul și privește spre viitor. Nu te mai agăța de amintirile neplăcute, ci construiește tu amintiri mai frumoase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×