Horoscop zilnic: luni, 12 august! Taurii trebuie să-și muște limba!

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
11/08/2019, 18:37
Horoscop zilnic: luni, 12 august! Taurii trebuie să-și muște limba! GALERIE FOTO
Horoscop 12 august

FANATIK îți aduce horoscopul valabil pentru data de 12 august. Unele dintre zodii se vor vedea puse în fața unor schimbări majore din viața lor, iar altele vor începe săptămâna cu o mică pauză binevenită. Taurul însă trebuie să se abțină de la prea multe comentarii și, mai ales, de la discuțiile în contradictoriu!

Așa arată horoscopul valabil pentru data de 12 august

Berbec

Berbecul este liniștit astăzi, culmea! Nimic nu-l tulbură, nimic nu-l scoate din ritmul spu, iar acest lucru este binevenit pentru energicul Berbec, care de obicei este foarte agitat și implicat. Acum se pare că ăși reîncarcă bateriile!

Taur

Nativii Taur trebuie să se abțină de la discuțiile în contradictoriu, indiferent cât de mult i-ar mânca limba. Este posibil ca discuțiile să degenereze și să se ajungă chiar și certuri iremediabile cu persoana iubită!

Horoscop 12 august
Horoscop 12 august

Gemeni

Gemenii trăiesc din amintiri, azi. Își aduc aminte cum era viața pentru ei atunci când nu aveau griji. Vor fi readuși cu picioarele pe pământ chiar de grijile cotidiene!

Rac

Nativii Rac trebuie să își recapete încrederea în propria persoană, dar și în ceilalți. Trebuie să lase trecutul în urmă și să privească cu încredere spre viitor!

Leu

Leul nutrește sentimente de gelozie astăzi. O persoană foarte populară din familie sau poate chiar de la locul de muncă îl face pe nativ să fie gelos. Trebuie însă să caute motivele diferențelor dintre e și ceilalți și să le rezolve!

Fecioară

Nativul Fecioară are șanse reale să-și rotunjască bine veniturile. Tot ce trebuie sp facă este să rămână calm și să fie atent la oportunitățile pe care destinul i le scoate în cale.

Balanţă

Ai de luat astăzi o decizie foarte importantă, poate chiar în legătură cu o problemă de la birou. Situaţia este extrem de complicată şi presupune asumarea unor riscuri uriaşe. Nu uita însă că cele mai mari recompense sunt primite de cei în stare să-şi asume riscuri.

Scorpion

Scorpionul are emoții. Trebuie să se implice într-o nouă etapă din viața lui, dar parcă nu o face cu inima deschisă. Nu este nicio rușine dacă ceri ajutorul prietenilor sau unei rude mai în vârstă.

Săgetător

Săgetătorii au traversat o perioadă foarte stresantă şi au nevoie, mai mult ca oricând, de o vacanţă. Sfatul astrelor pentru aceştia este să încerce să elimine tot ce le face rău şi le dă o stare negativă. Chiar și o ieșire într-un parc vă va relaxa.

Capricorn

Capricornii caută stabilitatea. Doar că această stabilitate poate fi confortabilă, dar vă împiedică să creşteţi din punct de vedere profesional. Visaţi şi încercaţi mai mult.

Vărsător

Vărsătorii vor să facă o schimbare în viaţa lor. Fie că este vorba despre relaţia de cuplu, de locul de muncă. Teama de necunoscut este ceea îi reţin să facă această schimbare. Astrele spun că nu trebuie să-ţi fie frică de nimic.

Pești

Nativii din zodia Pești știu că informația înseamnă putere. Astăzi vor vedea exact cum acționează aceasta, când se vor implica într-un nou proiect. Banii încep să vină la Pești!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×