Horoscop dragostei: luni, 1 octombrie: economii dublate pentru taur

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/09/2018, 14:46
Horoscop dragostei: luni, 1 octombrie: economii dublate pentru taur
Luna octombrie este luna zodiei taur

Zodiacul  iubirii: luni, 1 octombrie. Un început spectaculos pentru toți nativii! Luna favorabilă taurului va surprinte toate cele 12 zodii, doar că va trebui o mai mare atenție la starea de spirit, tocmai aceasta influențează enorm parcursul zilei, faptele făcute și persoanele pe care le întâlnești.

Berbec

Perfecțiunea nu există, nu te mai încăpățâna să crezi asta. Asta doar te suprasolicită și îți face rău. Dacă ai apela la acest mod de a gândi și în viața personală, n-ai mai fi singur de atâta vreme.

Taur

Azi trebuie să te gândești de două ori înainte să fac un lucru. Umorul tău nu prinde pe toată lumea, așa că ai grijă cu cine glumești. Ești dornic să cheltui cât mai mulți bani, nu pe orice, pe lucruri foarte scumpe, dar vei sfârși prin a face economii mari, tocmai pentru că te vei abține.

Gemeni

Azi ești foarte pozitiv și entuziasmat. E foarte important să menți starea asta. Ai grijă la discuțiile cu partenerul de viațăși cei dragi.

Rac

Racii si un proiect personal nou. Nu trebuie să apelezi la nimeni, nici chiar la familie, entru că părerea altora te va încurca foarte tare.

Leu

Leii vor prelua controlul unei situații mai aparte din viața personală. Vă simțiți epuizat, o pauză fizică v-ar face foarte bine. De asemenea, pot apărea probleme de sănătate.

Fecioară

Azi vei aduce în față o amintire neplăcută și dureroasă din trecutul tău. Din fericire, aveți în viața voastră oameni care vă înconjoară cu sinceritate și emoții frumoase.

Balanță

Vă planificați bugetul, iar după ce trageți linia cifrele nu ies așa cum v-ați fi dorit. Cu toate astea, pe partea vieții personale, totul este bine. Comunicarea este punctul tău forte.

Scorpion

Azi îți asumi cu ușurință un risc de a dezamăgi pe cineva. Ți se va acorda iertare, dar nu ți se va ma dărui încredere. În viața personală veți avea parte de ceva neașteptat.

Săgetător

Azi este ziua în care aveți mare nevoie de calm și răbdare. Riscați să vă implicați în certuri foarte mari, doar din cauza faptului că suprareacționați.

Capricorn

Liniștea este pe primul loc pe 1 octombrie, nu ai parte de ea toată săptămâna, dar tinzi să faci orice ca să ai măcar o clipa parte de ea. Nu vă panicați, e doar o săptămână!

Vărsător

Un coleg vă va dezamăgi. L-ai ănteles de multe ori că nu avea stare sau chef pentru muncă, însă acum era mare nevoie d implicarea lui, și s-a făcut ca plecat.

Pești

În sfârșit ați devenit diplomați! Visați de multă vreme la această atitudine, iar aucm dă roade pe toate planurile. Găsiți rezolvarea pentru multe situații limită azi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×