Horoscop zilnic: joi, 6 februarie. Taurii trebuie să-și achite datorii mai vechi

Bogdan Solomon   
în Horoscop
05/02/2020, 13:14
Horoscop zilnic: joi, 6 februarie. Taurii trebuie să-și achite datorii mai vechi
Horoscopul zilei de joi, 6 februarie. A venit momentul ca Racii să plătească datorii mai vechi. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de joi, 6 februarie 2019, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. În acest mijloc de săptămână, vei avea parte de schimbări importante, mai ales din punct de vedere profesional. Spre exemplu, dacă ești născut în zodia Taur, pregătește-te, pentru că a venit vremea să stingi datorii mai vechi, pe care le-ai tot amânat în ultima vreme.

Ce surprize ți-au rezervat astrele în ziua de joi, 6 februarie

Nici Vărsătorii nu stau tocmai bine din acest punct de vedere. În cazul în care te numeri printre acești nativi, trebuie să știi că vei avea parte de surprize nu foarte plăcute. Din păcate, acestea apar tocmai atunci când te gândeai că nimic rău nu ți se mai poate întâmpla. Încearcă, totuși, să-ți păstrezi calmul. Vă prezentăm horoscopul pe larg, pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Viața de cuplu se dezvoltă pe un teren sigur, care îți inspiră încredere şi durabilitate. Nu se mai fac declaraţii de amor în joacă, nu se mai fac promisiuni fără consistență, ci tot ceea ce spuneţi amândoi acum are şanse de materializare. Dacă îți dorești o relaţie de viitor, nu căuta aventuri trecătoare, ci caută omul care inspiră fidelitate şi maturitate. Nu este o idee rea să alegi cu mintea, nu cu inima, pentru că sufletul mai poate face şi alegeri eronate. Raţiunea însă nu va da greş niciodată, chiar dacă tânjești după iubire.

Taur

Oprește-te puţin din sarcinile noi pe care ți le-ai asumat, pentru că apare din urmă o restanţă ce se cere a fi adusă la zi. Nu poți să treci la altceva dacă nu te achiți de această datorie din trecut, care, mai devreme sau mai târziu, va deveni stringentă, ca o ghiulea legată de picior pe care o tot cari după tine. Decât să se acumuleze alte şi alte sarcini de demult, mai bine lasă în aşteptare orice altceva pentru că te vei simţi dintr-o dată mult mai liber dacă scapi de datorii abandonate sau uitate în amintire. Trecutul te cheamă înapoi!

Gemeni

Deşi ești un militant aprig împotriva banalului şi rutinei, de data aceasta reușești să te adaptezi acestor condiţii. Extrage din monotonia din jur informaţia potrivită pentru a te putea concentra la acţiuni de lungă durată, deloc ofertante pentru un om dinamic ca tine. Descoperă acele mărunţişuri care se potrivesc perfect preocupărilor actuale! Nu aştepta doar evenimente strălucitoare, ci mulțumește-te şi cu fleacuri cotidiene de care ai parte azi la tot pasul şi care îți sunt de un real folos. Veştile bune, informaţiile utile sau sprijinul necesar pot apărea şi în cea mai comună formă.

Rac

Pentru cel singuratici sau bolnavi, ziua are un conţinut uşor trist, dar prezenţa ta le poate aduce fericire. Aduce-ți aminte şi de cei care crezi că ar avea azi nevoie de companie pentru că le faci un mare bine. Găsești cuvântul potrivit, ai darul adecvat, găsești uşor gestul cel mai compatibil cu dorinţele lor din acest moment, deci vei fi fericit doar pentru că vei reuşi să alungi tristeţea din ochii cuiva drag. Dacă ai un prieten cu probleme sau care se simte singur, treci pe la el sau dă-i un telefon, arătând că îți pasă de soarta lui. Va fi cel mai minunat gest pe care-l vei face!

Leu

Uită-te cum este afară! Efectele soarelui şi cerului senin vor fi miraculoase, iar în cazul tău e vorba de sănătate şi mişcare. Fă-ți timp pentru o mai scurtă sau mai lungă plimbare, sau, dacă ești genul activ, fă sport, ieși oriunde te cheamă inima pentru o zi plină de acţiune şi veselie. Copiii te vor trage afară, deci nu te gândi că azi vei sta în fața televizorului, ci trebuie să îți faci timp pentru o ieşire. Va fi mai bine decât ai putea crede, deci nu fii comod: afară toată lumea!

Fecioară

Nu porni ziua cu „Nu” în braţe! Dimpotrivă, încearcă azi să eviți acest cuvânt, să transpui fiecare frază într-o afirmaţie, fugind de orice tip de negaţie. Vezi că se rearanjează totul în viaţa ta dacă ocolești negaţiile în tot ce ai de spus şi clădești noi planuri într-o notă pozitivă. Privește spre viitor ca la o şcoală a vieţii la care urmează să afli o mulţime de pilde importante, vei primi răspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit până în acest moment. Tocmai de aceea trebuie să iei startul cu mintea limpede, cu inima încărcată de tot ce e mai frumos şi cu dorinţa imensă de a deveni mai bun.

Balanță

Sumele de bani care îți vin azi pot fi mult sub aşteptări, încât s-ar putea să te trezești în faţa unei cheltuieli semnificative pe care nu o poți onora din lipsă de fonduri. Nici măcar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont, ci ești ceva mai pesimist în privinţa sumelor care ajung la tine. E o zi riscantă în plan financiar, deci abține-te de la orice cheltuială sau investiţie pentru că s-ar putea dovedi a fi greşită. Mai bine ține banii la ciorap decât să regreţi mai târziu!

Scorpion

Azi ești pus în faţa unui adevăr dureros care te dezarmează total… Nu se mai poate face nimic şi, chiar dacă nu îți convine deloc situaţia în sine, trebuie să o accepți ca pe un sacrificiu total. E o renunţare categorică, de parcă ți-ai lua rămas bun pentru totdeauna de la o stare de lucruri. Chiar dacă, pe moment, şocul despărţirii este mare, după ce vei ieşi de sub influenţa nefastă a acestei zile, vei începe să descoperi alternative mult mai bune. Azi totul pare pierdut, fiind nevoit să o iei de la capăt în cu totul altă direcţie.

Săgetător

Nu te sperie deloc finalurile de drum, dimpotrivă, le tratezi ca pe o ocazie excelentă de a te reapuca imediat de altceva. Azi spui adio unei etape şi deja te concentrezi asupra celei care vine la rând. Ai extras, din paşii parcurşi până acum, exact învăţămintele potrivite şi știi ce ai de făcut de acum înainte. Chiar dacă unii sunt derutaţi că pun punct acum unui demers, tu, ești conştient că acest final era necesar pentru a începe, de mâine, un nou drum. Punct… şi de la capăt!

Capricorn

Primești o invitaţie care îți face mare plăcere şi pentru că aduce la cunoştinţă evenimente frumoase, cu iz de sărbătoare, din perioada imediat următoare, priveşti cu entuziasm spre momentul promis. Poate fi o invitaţie la nuntă, vestea venirii pe lume a unui copil, o ofertă excelentă ce merită acceptată fără să stai pe gânduri sau un telefon vestitor de lucruri deosebite. Persoanele pe care le întâlnești azi, au un efect benefic asupra ta pentru că îți ridică moralul şi te determină să privești spre viitor cu optimism, ceea ce rareori ți se întâmplă.

Vărsător

Calmul care se lasă peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută care aruncă în aer tot ce ai construit până acum. Îți plac lucrurile clare, bine stabilite și o situaţie ca aceasta te destabilizează complet. Va fi greu să-ți recapeți calmul, oricâtă răbdare şi toleranţă ai avea, pentru că vestea picată din senin este greu de acceptat şi mai ales greu de ţinut sub control. Fii pregătit şi pentru răsturnări majore de situaţie, pentru că acestea pot apărea chiar şi în cele mai organizate şi stabile proiecte, obligându-te să intervii prompt pentru a reechilibra totul.

Pești

Nimic nu e întâmplător, nici măcar emoţiile acestei zile. Le simţi mai speciale, parcă ar vrea ceva să te anunţe sau să te avertizeze. Ar fi bine să nu ignori ceea ce vine din adâncul sufletului! Resimți un fel de trac imens, de parcă presimţi că se apropie ceva special pentru tine, tocmai de aceea nici nu ştii să explici ce ai, ce ți se întâmplă. Este un sentiment ciudat, nou, dar nu e altceva decât mesajul divin care vine valuri-valuri prin tot ce vezi în jur. Semnalele, mai clare sau mai subtile, au ceva de transmis! Deci încearcă să pătrunzi în simbolistica pe care o observi la tot pasul. Azi vei întreba mai des: oare ce vrea să însemne asta? Gândindu-te, vei găsi singur răspunsurile!

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×