Horoscop zilnic, joi, 22 august. Vești mari pentru trei zodii

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
21/08/2019, 17:42
Horoscop zilnic, joi, 22 august. Vești mari pentru trei zodii
Citește în rândurile de mai jos care sunt zodiile care vor primi vești importante. Sursa foto: avantaje.ro

Astrologii au pregătit horoscopul pentru ziua de joi, 22 august. Se anunță o zi frumoasă, marcată de mistere și lecții de viață. Află în rândurile de mai jos care este zodia care își va da seama că are calități de lider. Cei născuți în zodia vărsător vor ieși din rutina zilnică pentru o activitate nouă și inedită.

Horoscopul zilei de joi, 22 august. Care sunt zodiile care primesc vești importante

Berbec

Pune capăt proiectelor care nu duc la nimic bun. Ți-ai pierdut energia și interesul legat de activitățile zilnice. Caută o nouă pasiune care să te scoată din impas. Sunt multe tentații în drumul tău, ai de unde alege!

Taur

Nu mai dezvălui în stânga și-n dreapta planurile pe care le ai. Păstrează o undă de mister, iar reacțiile vor fi pe măsură în momentul în care vei termina proiectele. Nu toate persoanele care se află în preajma ta îți sunt prieteni.

Gemeni

Vorbele unor colegi te rănesc adânc, mai ales că vin de la persoane de la care nu te așteptai. Uneori este bine să accepți și câteva critici pentru că s-ar putea să te trezești la realitate. Mai târziu s-ar putea să-i fi recunoscător pentru acele vorbe care te-au făcut să te schimbi.

Rac

Trăiești într-un balon de săpun care se va sparge cât de curând. Trezirea la realitate va fi dură, dar va fi și o lecție din care ai învățat ceva. Dacă observi că anumite persoane insistă să mergi pe un anumit drum, nu le da ascultare.

Leu

Primești o sarcină nouă la locul de muncă, dar nu ai cunoștiințele necesare pentru a o duce la bun sfârșit. Dacă vei aborda diferit problema s-ar putea să găsești soluția ideală. Vei reuși să prinzi din mers informațiile de care ai nevoie.

Fecioară

Fiecare om este unic în felul său. Nu trebuie să renunți la prietenii care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Uneori este bine să aflii mai multe păreri legat de un anumit subiect. Caută subiectele comune care vă fac plăcere amândurora.

Cei născuți în zodia fecioară vor învăța că oamenii diferiți pot fi prieteni. Sursa foto: cancan.ro

Balanță

Acasă ești primit cu brațele deschise de jumătatea ta care te iubește necondiționat și te răsfață. Formați cea mai frumoasă și mai unită echipă. Vă completați reciproc și radiați de fericire. De aia sunteți invidiați de toți prietenii voștri.

Scorpion

Dragostea nu este numai lapte și miere, ci mai apar și certuri și neînțelegeri. Astăzi partenerul de viață este pus pe ceartă. Dacă vezi că nu vrea să aplaneze discuția în contradictoriu, lasă tu de la tine și calmează spiritele.

Săgetător

Astăzi vei descoperi că ai calități de liber și vei reuși să ghidezi o echipă întreagă la serviciu. Vei descoperi că deși ai foarte multe responsabilități, vei găsi soluțiile favorabile. Nu te lăsa influențat sau copleșit de cei din jur.

Capricorn

Hotărăști cu cei dragi că ar fi timpul să investeși într-o afacere la care te gândești de ceva vreme. Nu te aventura în cheltuieli inutile dacă vrei să ai resurse financiare și în viitor. Sfătuiește-te cu familia înainte de a pune semnătura pe contract.

Vărsător

O provocare nouă se strecoară în planurile tale. Te simți obosit, dar simți nevoia să faci ceva nou. Nu spui niciodată ”Nu” când este vorba de o activitate interesantă. Îți va fi destul de greu să te întorci la treburile zilnice.

Pești

S-ar putea să iei o decizie care va avea consecințe neplăcute. Iei totul în glumă, dar vei observa prea târziu că era mai bine dacă te gândeai de două ori înainte. Cântărește bine variantele pe care le ai și abia apoi alege-o pe cea bună.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×