Horoscop zilnic: joi, 21 februarie! Vărsătorii primesc un ajutor nesperat

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/02/2019, 17:06
Horoscop zilnic: joi, 21 februarie! Vărsătorii primesc un ajutor nesperat GALERIE FOTO
Horoscopul de joi, 21 februarie, spune ca Varsatorul va primi o mana de ajutor

Horoscopul zilei de joi, 21 februarie, vine cu vești bune pentru unele zodii și cu vești mai puțin bune pentru altele. Se pun în discuții noi parteneriate care pot aduce bani sau pagube și mai mari!

Vărsătorul ar putea întâlni astăzi pe cineva care ar putea să-l scoată din impasul financiar în care se găsește. Gemenii se simt trădați de prieteni, iar Racii nu mai știu încotro s-o apuce. Toate problemele trebuie tratate cu calm, iar soluțiile vor începe să apară!

Berbec

Berbecul poate lua astăzi măsuri drastice, fie că e vorba despre viața personală sau profesională. Ai susținere astrala pe zonă de putere și autoritate și poți fi atât de intransigent și riguros pe cât o cere momentul, astfel încât să schimbi ceva în profunzime și să definești mai clar traiectoria ta socio-profesională. Altfel spus, ești stăpân pe propria ta viață. Lasă orgoliul și ghidează-te după cum îți spune intuiția.

Taur

Nativii din zodia Taur se gândesc astăzi profund la viitor, în ceea ce privește viața personală, dar și pe cea profesională. E o zi bună pentru a realiza obiective dificile și pentru a obține ceva ce ai așteptat multă vreme, fie și numai niște răspunsuri sau înțelegeri ale unor întrebări existențiale. Experiențele și alegerile de astăzi pot însemna un mare pas înainte pentru Tauri.

Gemeni

Gemenii vor fi dezamăgiți de prieteni. Cu cât ai mai puține așteptări, cu atât mai puține dezamăgiri, având în vedere contextul astral care predispune la surprize și răsturnări de situație în relații. Pe de altă parte, concentrează-te pe ceea ce ai nevoie ca resurse în acest moment și mobilizează-le, adu-le la ține, chiar dacă pentru asta e nevoie să renunți la mândrie și să ceri ajutor.

Rac

Ești debusolat astăzi și nu prea vezi modalități de ieșire din încurcături. Detașarea e cea mai înțeleaptă atitudine acum, mai ales că urmează să ți se reveleze niște răspunsuri și adevăruri nebănuite. Ziua de astăzi are un potențial major de consolidare a unui parteneriat, însă ai grijă cu cine te înhami la drum.

Leu

Leul este muncitor, bun organizator și foarte disciplinat. E o zi excelentă pentru a-ți pune ordine în agendă și pentru a aprofundă unele activități care-ți pot aduce atât satisfacții de tip recunoaștere și apreciere, cât și venituri financiare mai mari. Sănătatea ar trebui să fie, de asemenea, prioritara, unele semnale din partea organismului făcându-și simțită prezența, la nivel de oase și articulații.

Horoscop joi 21 februarie
Horoscop joi 21 februarie vine cu vesti bune pentru mai multe zodii

Fecioară

O zi interesantă, în care puterea interioară și creativitatea pot fi folosite cu rezultate uimitoare. Chiar dacă ai sentimentul că vei pierde ceva, dacă faci exact ce vrei și îți vei urmă intuiția, adevărul este că în esența nu pierzi nimic valoros și util. Astăzi, lasă la o parte frică și inhibițiile, e păcat să nu folosești potențialul de creștere, creație și clarificare al acestei zile. În relația amoroasă sau cu copiii, prin tranșarea unor subiecte idelung evitate, se poate ajunge la o conexiune mai profundă și la mai multă coerentă în deciziile comune.

Balanță

Nativii din Balanţă vor avea, astăzi, o zi plină de surprize plăcute. Încă de dimineaţă, vă veţi trezi cu o surpriză din partea persoanei iubite sau a unei persoane dragi. La locul de muncă, colegii vă vor da atenţie şi vă veţi simţi foarte importanţi pentru proiectul în care sunteţi implicaţi. Cea mai importantă parte a zilei va fi totuşi seara, atunci când există o şansă uriaşă de a primi o altă surpriză plăcută.

Scorpion

Scorpionii vor fi puşi, astăzi, în faţa unei situaţii decisive. Trebuie să ajutaţi un prieten, iar de răspunsul vostru depinde viitorul acestuia. Chiar dacă sunteţi obligaţi să renunţaţi la alte lucruri, veţi face ceea ce trebuie, motiv pentru care veţi câştiga un prieten pentru toată viaţa. Satisfacţia de a ajuta o persoană aflată la nevoie vă va mobiliza şi vă va face să vă simţiţi extraordinar.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte, astăzi, de un câştig important. Fie că este vorba despre un câştig financiar sau un câştig emoţional, este foarte important pentru voi. O persoană apropiată vă va da semne că vă place, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, voi trebuie să faceţi un compromis. Gândiţi-vă foarte bine la situaţie şi puneţi toţi factorii în balanţă pentru a lua decizia cea mai bună. Fericirea voastră depinde de asta!

Capricorn

Astăzi, Capricornilor li se recomandă să nu-şi dedice ziua implementării unor idei noi. Este probabil ca punerea lor în aplicare să fie imposibilă sau păguboasă. Este posibil ca problema dumneavoastră principală să fie lipsa de putere sau resursele insuficiente. Cu ajutorul familiei şi prietenilor este posibilă ieşirea cu capul sus din acest moment tensionat. Fii deschis şi împărtăşeşte-le problemele pe care le ai.

Vărsător

Pentru Vărsători, probabilitatea unor întâlniri de referință este ridicată astăzi. Există șansa de a-ţi găsi jumătatea în afaceri, pe cel care te va sprijini în a-ţi susţine ideile îndrăznețe. În ceea ce privește chestiunile de zi cu zi, nu vei avea mari realizări. În schimb, vor apărea persoane care te vor enerva şi îţi vor provoca o stare negativă. Astrele îţi recomandă să petreci ziua de joi în natură, la lumina soarelui. Acordă mai multă atenţie familiei şi prietenilor.

Pești

Astăzi, Peştii sunt blazaţi. Nu se gândesc la viitor sau la a-şi îndeplini un obiectiv. Apatia este cuvântul care te caracterizează astăzi. Este important să găseşti cauzele care îţi provoacă această stare. Dă-ţi un restart şi încearcă să fii mai pozitiv. O oră de sport ar fi perfectă. Sau mergi la o expoziţie. Fă ceva care să te relaxaze şi care să te scoată din apatie. Participă la un joc de echipă sau caută-ţi un nou hobby.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×