Horoscop zilnic: joi, 17 octombrie. Leii riscă să pice în ispită

Bogdan Solomon   
în Horoscop
16/10/2019, 14:57
Horoscop zilnic: joi, 17 octombrie. Leii riscă să pice în ispită
Horoscopul zilei de joi, 17 octombrie. Sursa foto: adevarul.ro

Ziua de joi, 17 octombrie vine cu liniște și momente frumoase pentru cea mai mare parte dintre nativi. Cu toate acestea, dacă ești născut în zodia Leului, trebuie să ai mare grijă la declarațiile de dragoste venite din partea unei ispite care nu încearcă decât să te folosească pentru a-și atinge scopurile necurate.

Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de joi, 17 octombrie

Totodată, se anunță o zi interesantă pentru Săgetători, care vor avea ocazia să cunoască o persoană ce se va dovedi în scurt timp foarte importantă pentru viitor. Vestea bună e că relația cu partenerul de viață merge ca pe roate.

Berbec

Participi la o reuniune cu prieteni vechi, unde te faci remarcat şi s-ar putea să cucerești inima unei persoane deosebite. Te sfătuim să-i acorzi atenţie, pentru că este posibil să legaţi o prietenie de durată. Ar fi bine să asculți sfaturile prietenilor apropiaţi. Între timp, să nu neglijezi odihna!

Vești bune pentru nativi. Sursa foto: revistateo.ro
Vești bune pentru nativi. Sursa foto: revistateo.ro

Taur

Te bucuri de armonie în familie, dar nu este exclus să ai câteva probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea ca o persoană în vârstă să îți împrumute o sumă de bani pe care i-ai solicitat-o mai demult. Ți se propune o colaborare, însă te sfătuim să nu te pripești.

Gemeni

Dimineaţa s-ar putea să fii impulsiv şi să jignești o femeie. Nu este o zi bună pentru examene şi nici de afaceri. După-amiaza vei avea ocazia să petreci momente plăcute împreună cu persoana iubită. Te sfătuim să fii mai prudent. Nu te lăsa antrenat într-o ceartă!

Rac

Azi ești melancolic şi s-ar putea să nu iei cele mai bune decizii. Este posibil să ți se propună asocierea într-o afacere, însă nu ar trebui să te grăbești. Dacă acorzi mai multă atenție relaţiilor sentimentale, vei putea petrece o seară romantică.

Leu

Ai mare grijă la declaraţiile de dragoste care ţi se fac azi, pentru că există riscul să pici în plasa unui mare mincinos. Se foloseşte de atuurile sale fizice, de talentul de a mesteșugi cuvinte frumoase, de arsenalul său irezistibil de seducţie pentru a te prinde în mreje. Spune nu oricărei ispite sentimentale, chiar dacă inima ta conţine o imensă dorinţă de a iubi şi a fi iubit, dar ceea ce ţi se oferă azi într-un ambalaj atrăgător ascunde şi ceva periculos pentru suflet!

Fecioară

Ești foarte apreciat la serviciu, datorită iniţiativelor inspirate. După-amiaza trebuie să iei o decizie serioasă în ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită. Ascultă-ți intuiţia şi nu vei da greş!

Balanţă

Îți recomandăm să fii prudent la serviciu şi în afaceri. S-ar putea să ai probleme cu banii, dar tot reuşești să ai parte de o escapadă cu prietenii. Cei din jur te apreciază pentru atenţia pe care o acorzi unei femei mai în vârstă din familia ta, care este grav bolnavă.

Scorpion

Ai probleme financiare, motiv pentru care ești indispus. Sfatul nostru este să nu întreprinzi activităţi noi. Nu te ocupa astăzi de afaceri, pentru a evita o serie de surprize neplăcute! În relaţiile sentimentale, totul este în regulă, ceea ce îți menţine moralul ridicat.

Săgetător

Dimineaţa vei face cunoştinţă cu o femeie care va juca un rol important în viaţa ta. Te sfătuim să fii mai atent la serviciu, pentru că ești predispus greșelilor. Relaţia cu persoana iubită este foarte bună şi veți petrece împreună momente plăcute.

Capricorn

Ești într-o formă intelectuală foarte bună, care îți influenţează favorabil relaţiile cu cei din jur. Ai succes în societate şi în afaceri. Sunt şanse ca o femeie să îți propună o colaborare pe termen lung. Îți recomandăm să îți stabilești clar priorităţile. Ascultă sfaturile unei rude mai în vârstă din partea partenerului de viaţă!

Vărsător

Surprinde-ți persoana iubită cu un cadou și fă-o să zâmbească! La serviciu, este posibil să apară o problemă neprevăzută, din cauza căreia vei rămâne peste program. Seara o petreci într-un mod plăcut, în mijlocul familiei şi faci planuri pentru sfârşitul de săptămână.

Peşti

Este posibil să ai dificultăţi în relaţiile parteneriale. Te sfătuim să fii calm şi să nu refuzi dialogul. Fii mai explicit când vorbești cu partenerul de viaţă, pentru a evita un conflict. După-amiază primești nişte bani pe care îi aştepți de câteva zile. Îți recomandăm să fii atent pe ce îi cheltui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×