Horoscop zilnic: duminică, 9 februarie. Peștii au parte de agitație

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
08/02/2020, 16:31
Horoscop zilnic: duminică, 9 februarie. Peștii au parte de agitație
Horoscop 9 februarie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce horoscopul zilei de duminică, 9 februarie. Multe dintre zodii își vor reîncărca bateriile în sânul familiei, altele vor merge la petreceri, pe când cele mai puțin norocoase vor remedia probleme.

Așa arată horoscopul zilei de 9 februarie pentru fiecare zodie

Berbec

Nativul Berbec este înconjurat de persoane dragi și își reîncarcă bateriile așa cum îi place lui cel mai mult. Spre seară, este posibil să apară și o mică petrecere, dar tot acasă.

Taur

Taurul atrage atenția pe unde s-ar duce. Nu trece neobservat chiar și la o petrecere cu invitați mulți și va fi chiar suflatul petrecerii respective. Seara poate întâlni o persoană fermecătoare.

Gemeni

Nativul născutsub semnul zodiacal al Gemenilor este foarte romantic astăzi, fapt surprinzător chiar și pentru partenerul de viață. Cei siguri au șansa să întâlnească o nouă iubire.

Rac

Scapi de rutină, în acest weekend. Lași în urmă agitația specifică orașului și te bucuri de momente petrecute în natură alături de o persoană specială din viața ta. Ai parte de un weekend relaxant.

Leu

Ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți pui în minte. Încearcă să acorzi atenție și odihnei, dacă nu vrei să ajungi la extenuare.

Fecioară

Ești mai sociabil decât în mod normal și, prin urmare, ai șanse mari să îți faci prieteni noi în acest weekend. În plus, reușești să atragi atenția peste tot pe unde mergi și chiar există șanse să te reconectezi cu o fostă iubire.

Balanță

Nativul Balanță este înconjurat de prieteni, cu care are conversații interesante și profunde care îl vor ghida spre un drum pe care l-a tot ignorat. Înveți să îți asculți mai mult instinctul.

Scorpion

Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și chiar reușiți să ajungeți la o decizie legată de viitor. Astfel, vă cunoașteți mai bine și îți dai seama că aveți mai multe lucruri în comun decât ți-ai fi imaginat.

Săgetător

În acest weekend te cam izolezi și încerci să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat. Meditația ar putea fi benefică în această direcție. De asemenea, este important să ai mai multă încredere în propria persoană.

Capricorn

Capricornul este foarte romantic și petrece timp de calitate petrecut alături de partenerul de cuplu, însă reușește să își organizeze timpul astfel încât să nu ignore celelalte aspecte din viața sa. În acest weekend înveți lucruri noi despre tine.

Vărsător

Nativul Vărsător poate întâlni o persoană foarte interesantă, șarmantă, care să îi devină foarte repede partener de afaceri, deoarece are experiența pe care nativul nu o are într-un domeniu nou.

Pești

Nativul născut în zodia Peștilor are parte de un sfârșit de săptămână destul de agitat. Unii vor munci, alții vor fi nevoiți să remedieze o defecțiune apărută în gospodărie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×