Horoscop zilnic: duminică, 9 decembrie 2018. Iese la iveală un secret amoros!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 00:05
Horoscop zilnic: duminică, 9 decembrie 2018. Iese la iveală un secret amoros!
Potrivit horoscop zilnic, duminică, 9 decembrie 2018, iese la iveală un secret amoros!

Potrivit horoscop zilnic, duminică, 9 decembrie 2018, iese la iveală un secret amoros! În această zi plutește dragostea în aer, cel puțin pentru trei zodii. De altfel, o simplă convorbire ori un schimb de priviri s-ar putea transforma rapid într-o poveste frumoasă de dragoste, asta dacă momentul nu este ratat. Printre altele, ultima zi a săptămânii aduce clipe liniștite, pline de armonie în familie. De asemenea, odihna și relaxarea sunt de primă importanță, mai ales în condițiile în care urmează o perioadă agitată pentru toate zodiile.

Așa arată horoscopul de azi, 9 decembrie 2018

horoscop zilnic duminica 9 decembrie 2018
În această zi plutește dragostea în aer, cel puțin pentru trei zodii

Totodată, zodiile vizate că-și vor întâlni iubirea, trebuie să profite din plin. Nu uitați că sunt anumite momente cheie pe care viața ni le oferă; momente pe care dacă le pierdem, rar să ne mai putem reîntâlni cu ele.

Berbec

Previziunile astrologice pentru nativii zodiei Berbec anunță o dispoziție bună pentru aceștia. De altfel, duminică, 9 decembrie 2018, este și singura zi în care se pot relaxa, lucru care aduce multă stăpânire în viața lor, căci nu vor lăsa nimic să le strice starea de spirit.

Taur

Nativii zodiei Taur află azi, întâmplător, un secret amoros extrem de bine păzit până acum, lucru care explică comportamentul unei persoanei atrăgătoare din jurul acestora.

Gemeni

Chiar dacă nativii zodiei Gemeni au terminat un conflict drept învingători, se păstrează modești. În acest moment, mintea lor este doar la împăcare și la a face tot ce le stă în putere pentru a-și îndeplini scopurile.

Rac

Previziunile astrologice pentru nativii zodiei Rac anunță azi un sentiment se singurătate și tristețe cu care aceștia se luptă.

Leu

Nativii zodiei Leu deschid ochii spre viața lor de familie. De asemenea, se va instala și o stare de bine pentru tot ce vă aparține, iar spiritul sărbătorilor va va cuprinde pe toți.

Fecioară

Previziunile astrologice pentru cei nativii zodiei Fecioară arată că trec printr-un moment tensionat, însă prin comunicare și diplomație, puteți trece peste toate.

Balanță

Nativii zodiei Balanță sunt astăzi, duminică, 9 decembrie 2018, cu capul în nori. Sunteți îndrăgostit până peste cap, chiar dacă sunteți deja într-o relație, totul se conturează!

Scorpion

Scorpionii intră oficial de astăzi în spiritul sărbătorilor și, ca în fiecare an, primesc, fără să vrea neapărat, rolul de Moș Crăciun. Așadar, trebuie să vă pregătiți pentru o sesiune de cumpărături!

Săgetător

Previziunile astrologilor pentru nativii zodiei Săgetător arată că aceștia se declară și în ultima zi din săptămână nemulțumiți.

Capricorn

Trebuie să vă concentrați adupra propriei persoane, căci ați acumulat din ultima perioadă multă enegie negativă de care trebuie să scăpați.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător simt nevoia ca astăzi, duminică, 9 decembrie 2018, să stea în prezența unor persoane care degajă o energie pozitivă, pentru a-i pune pe picioare.

Pești

Peștii sunt încărcați de bunădipoziție! De altfel, oricunde vă veți afla duminică, 9 decembrie 2018, veți fi în centrul atenție, fie că doriți asta, fie că nu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×