Horoscop zilnic: duminică, 3 mai 2020. Gemenii îi pun la punct pe toți cei care îi critică

Bogdan Solomon   
în Horoscop
02/05/2020, 11:56
Horoscop zilnic: duminică, 3 mai 2020. Gemenii îi pun la punct pe toți cei care îi critică
Ziua de duminică, 3 mai îi dă ocazia nativului din Gemeni să răspundă criticilor celor din jur. Sursa foto: dozadebine.ro

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de duminică, 3 mai, pentru fiecare zodie în parte, iar veștile sunt cât se poate de bune. Nici nu se putea altfel, având în vedere că vorbim despre primul weekend al acestei luni, unul special pentru poporul român. Deși trebuie să-l petreci în izolare, asta nu îți strică starea de spirit, ba chiar dimpotrivă. Ai alături persoana iubită, mâncare din belșug și libertatea mult visată, așa că profită din plin de toate energiile pozitive pe care Universul ți le scoate în cale.

Horoscopul zilei de duminică, 3 mai

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, este momentul să le dai o replică pe măsură tuturor celor care nu se pot abține să comenteze la adresa ta. Ai argumente suficiente, trebuie doar să le arunci verde în față și vei vedea că nu vor mai putea să te contracareze. De altfel, ironiile tale ascuțite îi vor lovi exact unde îi doare mai tare, așa că nici nu vor îndrăzni să mai spună ceva.

Berbec

Azi nu este recomandabil să lucrezi pe cont propriu, pentru că ai ajuns într-un punct în care contează enorm cooperarea, lucrul în echipă, comunicarea permanentă cu colegii de la job. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat în acest proiect. Nu este momentul cel mai potrivit pentru a-ți recăpăta independența sau pentru a face opinie separată. Pune-ți în joc energiile și cunoștințele pentru acest scop comun, din care, în final, are toată lumea de câștigat. Vei fi susținut, ajutat, completat perfect de oameni care au interese similare, deci uniți-vă pentru acel țel pe care îl visează toată lumea.

Taur

Deși, de obicei, ești sigur pe tine și spui lucrurilor pe nume, azi parcă nu mai ai același curaj în a-ți exprima părerile, mai ales că nu deții argumente logice la tot ceea ce declari. Dacă nu ești convins că ai dreptate, pune mâna pe o carte sau cere o confirmare de la cineva cu mai multă experiență, ca mai apoi să îndrăznești să spui ce crezi cu fermitate. Această instabilitate se datorează unei incomplete cunoașteri a problemei care te frământă. După ce vei citi mai mult, vei știi să-ți expui punctul de vedere mult mai bine.

Gemeni

Astăzi, abordezi o atitudine excelentă față de criticii tăi cei mai acerbi. Nu pleci urechea la judecăți fără valoare, la predici pe care unii abia așteaptă să le țină cu superioritate. Trebuie să iei totul în glumă, să apelezi la ironie, ba chiar și la o oarecare atitudine jucăușă, pentru că vei vedea că aceste persoane nu au niciun drept să te atace. Deși de multe ori pui la suflet vorbele lor dure, de data aceasta, cel mai bine este să îi iei peste picior, să le răspunzi cu o poantă, să le arăți că nu îți pasă de ce ți se spune cu autoritate, pentru că nu ești vinovat de nimic din ceea ce ți se reproșează. Râzi și treci mai departe!

Rac

Aștepți cu multă bucurie etapa următoare a unei acțiuni care evoluează într-un ritm alert. Nu ai ajuns încă la apogeu, așa cum speri, dar simți că te apropii din ce în ce mai mult de momentul maxim în care vei putea spune că visul ți s-a împlinit cu adevărat. Sentimentul de împlinire care ți se cuibărește în inimă este ca un balsam, deoarece începi să-ți recapeți pacea interioară, după o perioadă în care nu ai avut liniște. Toate revin la normal, spre o bucurie deplină.

Leu

Ești mândru de realizările despre care vorbești tuturor când prinzi ocazia, iar aprecierile sincere pe care le primești te motivează de minune. Meriți felicitări! Când vezi cât de multă lume te aplaudă pentru ceea ce ai realizat, prinzi curaj să țintești și mai sus, cu și mai multă încredere în forțele proprii. Țelul pe care ți-l propui astăzi, deși pare îndrăzneț și foarte sus, este tangibil pentru unul ca tine, tocmai pentru că tot ce ai realizat până acum a demonstrat că poți fi capabil de orice, dacă îți menții stima de sine la cote maxime.

Fecioară

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea este o adevărată plăcere să te întorci acasă după o zi solicitantă, pentru că știi că acolo cei dragi te vor răsfăța cu atenție, cu gesturi de afecțiune, cu sprijin necondiționat. Poți fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce și câteva lacrimi, deci te poți aștepta la vești dintre cele mai speciale care îți vizează familia: o viitoare căsătorie, mutarea în casă nouă, o declarație de dragoste unică, nașterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care vă unește pe toți laolaltă pentru a vă bucura la intensitate maximă.

Balanță

Primești un verdict destul de sever care nu îți permite să duci mai departe ce ai început. Ești nevoit să-i pui punct aici și, pe moment, ești trist pentru că nu e răspunsul pe care-l visai. Unde-i lege nu-i tocmeală, trebuie să accepți acest final de drum cu oarecare smerenie, dar nu îl considera o înfrângere, ci o altă lecție învățată. Vei ști, altădată, să nu mai faci greșeli și să urmezi doar căile corecte. Dacă acum se închide un capitol cu un refuz categoric, e semn că trebuie să schimbi imediat macazul, pornind pe calea cea bună.

Scorpion

Declarațiile de dragoste pot lua azi o formă mult mai entuziastă, de parcă abia acum te-ai îndrăgostit cu adevărat. Gesturile care vin din partea unei persoane te atrag, te motivează și te stimulează să te implici și mai serios în relație. Schimbul de sentimente, de vorbe dulci, de promisiuni cu tentă sentimentală este extrem de intens încât ești gata să spui că ți-ai găsit jumătatea potrivită. Într-o atmosferă atât de înflăcărată pot avea loc numai evenimente speciale în doi: o destăinuire de suflet, primul sărut, o cerere în căsătorie.

Săgetător

Ca să treci peste momentul jenant la care te supune azi un rival, trebuie să faci mari concesii, deși nu ești obișnuit cu astfel de situații. De data aceasta trebuie să renunți la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar ești convins că sacrificiul tău este un gest înțelept, pentru că, într-o zi, adevărul va ieși la iveală și vei redobândi ceea ce ți se cuvine. Taci și suportă nedreptatea de acum, însă cel care se face vinovat de fapte incorecte va plăti și atunci vei fi din nou cel aplaudat de toată lumea. Azi ești dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umblă cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

Capricorn

Contactul cu autoritățile are un efect stimulativ asupra ta, de parcă ți-ar mări voința de a demonstra că ai dreptate în ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la vârf pot fi aprinse, dar deții toate resursele pentru a-ți susține punctul de vedere și chiar a repurta o victorie de răsunet în fața celor care, prin funcție sau rang, cred că au dreptul să facă sau să spună orice. Nu e așa și le vei demonstra că, de pe poziția ta, poți avea ultimul cuvânt apelând la alte argumente decât forță, aroganță sau superioritate.

Vărsător

Cineva îți cere ajutorul și ești pregătit să i-l oferi cu generozitate, conștient că rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm și de susținerea ta. Deții azi soluția practică la ceea ce îl frământă și, dacă tot știi ce e de făcut, cum să nu intervii concret în problema sa pentru a-l ajuta să depășească impasul? Nu aștepta nimic în schimb, un simplu mulțumesc v-ar fi de ajuns. Oferă tot ce știi sau tot ce îți stă în putere pentru a-l susține pe cel de alături. Într-o zi, va face și el la fel pentru tine!

Pești

Ești ținut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care îți țin companie. Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău și nu au nimic de care să-și agațe speranțele, e normal să aluneci și tu pe aceeași pantă descendentă. Mai bine ieși din astfel de medii, pentru că prezența lor nu îți face bine, ci îți taie tot elanul pentru ce voiai să faci. Ei îți spun mereu că nu se poate, că nu e bine, că nu va ieși nimic, și, pentru că ești într-o pasă emoțională hipersensibilă la stimuli negativi, te pot trage alături de ei, plângând unul pe umărul altuia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×