Horoscop zilnic duminică, 29 septembrie 2019. Racii și Vărsătorii se află între ciocan și nicovală

Dan Suta   
în Horoscop
28/09/2019, 16:09
Horoscop zilnic duminică, 29 septembrie 2019. Racii și Vărsătorii se află între ciocan și nicovală
Horoscop 29 septembrie 2019. Sursa foto: Horoscope Friends

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de duminică 29 septembrie 2019, Racii și Vărsătorii vor avea de trecut peste niște obstacole la nivel emoțional. Acești nativi vor trebui să facă față unor situații complicate. Au de ales între prietenie și propriul lor drum profesional și sunt puși pe jar.

Horoscop 29 septembrie pentru Berbec

Berbecii au parte de un sfârșit de săptămână liniștit. Nu se întrevăd mari evenimente. Ba chiar li se recomandă să se odihnească mai mult.

Taur

Taurii află câteva lucruri interesante despre anumite persoane. Vor fi surprinși să descopere cum oamenii pot avea mai multe fațete, cum pot fi atât de cameleonici.

horoscop 29 septembrie 2019
Racii se vor afla într-o situație complicată. Sursa foto: Shutterstock

Horoscop 29 septembrie pentru Gemeni

Gemenii sunt constrânși să renunțe la anumite capricii. O persoană apropiată îi trage de mânecuță și le spune să nu mai arunce banii pe prostii.

Rac

Racii sunt prinși într-o situație, aparent, fără ieșite. Vor avea parte de tot felul de gânduri, iar în cele din urmă vor lua o decizie hotărâtoare.

Leu

Leii sunt veseli și îi înveselesc și pe cei din jur. Au capacitatea de a-i scoate pe toți din starea lor mohorâtă. Sunt surprinși să vadă că oamenii reacționează la starea lor de fericire.

Fecioară

Fecioarele au parte de o zi în care sunt cuprinse de nostalgie. Anumite amintiri le vin în buclă în minte și simt că timpul a trecut cam repede.

Horoscop 29 septembrie 2019 pentru Balanță

Balanțele pun capăt unei situații tensionate care a persistat în cuplu. Revin la sentimente mai bune și propun un armistițiu.

Scorpion

Scorpionii nu sunt în apele lor. Vor fi extrem de reticenți la anumite invitații pe care le vor primi de la amici. Se cam izolează.

Săgetător

Săgetătorii au parte de o duminică perfectă. Vor fi puși în situații extrem de favorabile și nu este exclus să primească niște bani în plus, exact de unde nu se așteaptă.

Capricorn

Capricornii lasă în urmă toată ranchiuna acumulată și vor semna cu pacea cu anumite persoane cu care nu ar fi crezut niciodată că se vor înțelege.

Horoscop 29 septembrie pentru Vărsător

Vărsătorii trec la fapte. Și-au dat seama că nu e suficient să visezi la ceva, ci trebuie să te implici ceva mai mult.

Pești

Peștii pun la îndoială tot felul de evenimente recente petrecute în viața lor și le reevaluează dintr-o perspectivă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×