Horoscop zilnic duminică, 27 octombrie 2019. Săgetătorii devin împăciuitori

Dan Suta   
în Horoscop
26/10/2019, 16:14
Horoscop zilnic duminică, 27 octombrie 2019. Săgetătorii devin împăciuitori
Horoscop 27 octombrie 2019 pentru fiecare zodie. Sursa foto: Spiritualify

Potrivit celui mai nou horoscop, cel pentru duminică, 27 octombrie 2019, Săgetătorii vor deveni extrem de împăciuitori surprinzându-i pe cei din jur cu atitudinea lor optimistă. Dau dovadă de mai multă maturitate și asta e de aplaudat.

Horoscop 27 octombrie pentru Berbec

Berbecii iau taurul de coarne și se impun într-o problemă care îi vizează direct. Imaginea lor poate avea de suferit dacă nu se impun. Sunt dispuși să facă anumite concesii, dar nu oricui și nu oricum.

Taur

Taurii au o zi încărcată, chiar dacă e duminică. Parcă toate lucrurile nefinalizate s-au adunat taman în ziua în care și-au propus să se odihnească. Vor face față cu brio tuturor situațiilor.

Gemeni

Gemenii au parte de o zi armonioasă, relaxantă, alături de prieteni și familie. Sunt în centrul atenției și asta îi face fericiți.

Horoscop 27 octombrie pentru Rac

Racii au o zi în care trebuie să verifice tot felul de lucruri mărunte, micile probleme de zi cu zi: numere de telefon, cât au de plătit la întreținere, chestii uzuale, dar care îi scot din sărite.

Leu

Leii încheie săptămâna ceva mai sictiriți de viață decât până acum. Unele lucruri nu sunt pe placul lor, așa că vor face tot posibilul să evite persoanele care le transmit energie negativă.

Fecioară

Fecioarele au parte de o zi liniștită, fără mari provocări. Își regăsesc echilibrul de care aveau nevoie de atâta timp.

Balanță

Balanțele ajung la capătul răbdărilor. Nu mai sunt capabili să gestioneze anumite probleme de unii singuri, așa că cer ajutoare.

Scorpion

Scorpionii se debarasează de anumite situații, chiar dacă ei au provocat anumite probleme, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Săgetător

Săgetătorii devin extrem de împăciuitori, extrem de binevoitori cu oamenii din jur. Au cuvintele potrivite la momentul potrivit.

Capricorn

Capricornii rup anumite contacte cu persoane care nu le mai trezesc niciun fel de sentiment. Lucrurile se tranșează pentru acești nativi.

Vărsător

Vărsătorii dau de bucluc. Se trezesc în tot felul de situații stânjenitoare și reușesc să îi irite pe anumiți oameni din jurul lor.

Horoscop 27 octombrie pentru Pești

Peștii nu au mare spor în ultima zi din săptămână, așa că aleg să se retragă, să își vadă de viața lor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×