Cum sunt afectate zodiile de trecerea la ora de iarnă. Unele sunt mai sensibile și reacționează prost

Dan Suta   
în Horoscop
26/10/2019, 10:13
Cum sunt afectate zodiile de trecerea la ora de iarnă. Unele sunt mai sensibile și reacționează prost
Trecerea la ora de iarnă le va afecta pe anumite zodii. Sursa foto: Daily Express

Trecerea la ora de iarnă își va pune amprenta și asupra zodiilor. În noaptea de 27 octombrie, ora 04:00 va deveni ora 03:00, iar această schimbare va afecta mare parte dintre nativi. Unii vor fi ceva mai liniștiți, alții vor fi ceva mai agitați. Nu toate zodiile sunt afectate la fel de mărirea zilei cu o oră.

Zodiile și ora de iarnă

Berbecii încep să se organizeze mai bine. Nativii de foc sunt ceva mai descurcăreți în perioada iernii, asta pentru că sunt gata să elibereze toată energia și experiența acumulată peste vară.

Taurii sunt avantajați de trecerea la ora de iarnă. O oră în plus de somn nu îi strică nimănui. În cazul lor, recuperarea orei pierdute la ultima modificare a ceasului e mană cerească.

Gemenii vor fi ușor debusolați de această schimbare, ba chiar unii dintre Gemeni s-ar putea să își dea seama peste două zile că s-a schimbat ora. Sunt la fel de aerieni, iar trecerea la ora de iarnă poate contribui la haosul din mintea lor.

Vărsătorii și Peștii se adaptează cel mai greu

Racii nu sunt afectați de trecerea la ora de iarnă. Nativii guvernați de Lună se adaptează foarte ușor la schimbări. Leii, în schimb, vor avea o mare problemă cu răsăritul soarelui cu o oră mai târziu. Acești nativi sunt dependenți de lumină, având în vedere că sunt guvernați chiar de Soare.

Fecioarele pot fi și ele afectate de trecerea la ora de iarnă din aceleași motive pe care le are Leul să fie necăjit. Balanțele nu vor întâmpina nicio problemă, ba chiar consideră că este benefică această schimbare.

Scorpionii devin mai morocănoși odată cu venirea iernii. Vor intra într-o oarecare etapă de hibernare. Săgetătorii se bucură că vor dormi cu o oră în plus, iar ora de iarnă pare să le priască. Capricornii nu sunt afectați absolut deloc, în schimb Vărsătorii și Peștii au nevoie de cel puțin o săptămână pentru a se obișnui.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×