Horoscop zilnic duminică 23 decembrie: greșeli teribile ale berbecului

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/12/2018, 15:40
Horoscop zilnic duminică 23 decembrie: greșeli teribile ale berbecului
Iată ce spun astrele pentru ziua de duminică, 23 decembrie!

Horoscopul de azi, duminică, 23 decembrie, aduce în atenția celor 12 zodii evenimentele ce vor urma pentru ei. Astrele le sfătuiesc să închidă orice conflict, mai ales acum, înainte de sărbători. Anul nou trebuie să fie pentru ele o ușă închisă pentru trecut și un nou drum spre ceva mai bun, spre dezvoltare și evoluția sinelui.

Ce spun specialiștii că vor trebui să facă cei 12 nativi? Care snt situațiile cu care se vor confrunta pe sfârșitul anului și cum se vor descurca aceștia?

Horoscop zilnic 23 decembrie: Berbec

Ziua de 23 decembrie va aduce pentru voi tedința de a vă implica în mai multe proiecte decât puteți duce. Vă veți enerva la maxim și vi se va reduce randamentul, astfel veți ajunge să faceți greșeli care vă vor costa mult pe viitor. Fiți foarte atent la activitatea profesională. Din păcate, veți avea câteva întârziei la locul de muncă, lucru ce va trage după el și reproșuri din partea șefilor, desigur.

Horoscop zilnic 23 decembrie: Taur

Azi, duminică, este o zi destul de tensionată, nu sunteți tocmai în apele voastre. Vor exista ceva colaborări grele cu un coleg de-al tău sau cu un partener cu care aveați de gând să înfințați o afacere. Vă este recomandat să vă temperați puțin. Sunteți mult prea impulsiv, iar acest lucru vă va aduce numai situații grele. Dacă vă veți, veți evita certuri mari.

Horoscop zilnic 23 decembrie: Gemeni

Azi, 23 decembrie, nu sunteți în ce amai bună formă a voastră. Ar trebui să nu vă asumați responsabilități așa de mare, pentru că nu le puteți duce. Din păcate, sunteți predispus la niște stări depresive și migrene. Vă este recomandat să evitați situațiile care pot derula în certuri sau discuții mai aprinse.

Horoscop zilnic 23 decembrie: Rac

Racii au azi, duminică, tendința să devină impulsiv la auzirea unor ești. Fiți prudent și nu pierdeți comunicarea cu colegii de muncă. Nu vă grăbiți să spuneți tot ce credeți, luați-vă timp. Veți avea parte de o recompensă zilele ce vin, datorită rezultatelor bune pe care le tot aduceți.

Horoscop zilnic 23 decembrie: Leu

Sunteți obosit din cauza relațiilor cu colegii de muncă sau a partenerilor de afaceri. Aveți o indispoziție destul de vizibilă. Ar fi bine să reduceți ritmul de muncă sau vă învățați să vă dozați efortul depus. Amânați discuțiile importante de pe plan profesional.

Horoscop zilnic 23 decembrie: Fecioara

Este posibil să devi irascibil din cauza dificultăților întâmpinate. Vă confruntați cu multe situații dificile la muncă, fapt pentru care ați început să vă neglijați în ultima vreme. Trebuie să răspundeți provocărilor care vin din partea persoanelor mai în vârstă.

Horoscop zilnic 23 decembrie: Balanță

Dimineața zilei de 23 decembrie vă va surprinde cu o stare de nervozitate. Din păcate, nereușind să vă controlați impulsivitatea veți aduce multe discuții inconfortabile în rândul colegilor. Vi se recomandă să circulați cu prudență.

Horoscop zilnic 23 decembrie: Scorpion

Te așteaptă o discuție aprinsă cu o persoană mai tânără decât tine. Vor exista reproșuri sau jigniri din partea ta. Vi se recomandă să fiți mai diplomat, cât de diplomat se poate.Trebuie să amâni călătoriile lungi, pentru că vei fi implicat într-un accident.

Horoscop zilnic 23 decembrie: Săgetător

Treceți printr-o perioadă dificilă pe planul financiar. Cu toate acestea, trebuie să te mobilizezi și să treci de cele grele, car nu sunt atât de dramatice cu adevărat. Azi este un context astral tensionat.

Horoscop zilnic 23 decembrie: Capricorn

S-ar putea să fiți nemulțumiți de tot ce este în jurul vostru. Aveți tendința de a provoca discuții în contradictoriu cu celogii de la serviciu. Acordați mai multă atenție familiei voastre.

Horoscop zilnic 23 decembrie: Vărsător

Se pare ca v-ați propus să faceți o reparație în locuință sau o lucrare pentru sporirea confortului. Puteți să vă bazați pe intuiție și pe ajutorul familiei. În partea a doua a zilei s-ar putea să vă confruntați cu mici probleme de sănătate, trecătoare.

Horoscop zilnic 23 decembrie: Pești

Este posibil să deveniți irascibil din cauza unor evenimente neprevazute care vă obligă să vă schimbați programul stabilit anterior. Dacă nu vă temperați nervozitatea, riscați să stricați relațiile cu colegii de muncă și cu partenerul de viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×