Horoscop zilnic: duminică, 20 octombrie. Fecioara se ascunde în spatele timidității

Alexa Serdan   
în Horoscop
19/10/2019, 20:15
Horoscop zilnic: duminică, 20 octombrie. Fecioara se ascunde în spatele timidității
Fecioara trebuie să învețe să nu-i mai lase pe cei din jur s-o rănească. Sursa foto: sevedetot.ro

Astrologii au pregătit horoscopul pentru ziua de duminică, 20 octombrie. Unele zodii vor avea parte de o zi foarte încărcată, în timp ce altele simt nevoia să se relaxeze sau să doarmă. Este duminică, o zi destul de liniștită, o zi dedicată meditației sau distracției. Orice ți-au rezervat astrele va fi o zi normală.

Horoscop zilnic pentru duminică, 20 octombrie

Berbec

A venit timpul să te gândești și să răspunzi la întrebările care dau dureri de cap tuturor. Unde te vezi peste 10 ani? Gândește-te bine ce vrei să faci în următorii ani. E nevoie de multă muncă pentru a-ți îndeplini visele.

Taur

Se anunță o zi încărcată, dar vei reuși să duci la capăt toate sarcinile de pe agendă. Ai bateriile încărcate și s-ar putea chiar și ai resurse pentru o noapte în club. Profită de această zi în care vei face multe lucruri.

Gemeni

Ești o fire spontană și azi vei profita din plin de evenimentele mondene la care ești invitat. Distrează-te ca și cum nimic nu mai contează. Amintirile sunt cele care te vor „încălzi” la bătrânețe.

Ce au rezervat astrele celor 12 zodii
Citește aici horoscopul zilnic pentru duminică, 20 octombrie. Sursa foto: stirileprotv.ro

Rac

Profită de această zi și relaxează-te. Fă doar lucrurile care îți fac plăcere. Dacă vrei să lenevești pe canapea la un film de comedie, nu rata ocazia. Ieși la o plimbare prin parc sau la o alergare ușoară cu un amic.

Leu

Nu-ți mai îngreuna viața pentru că nu îți vei mai vedea capul de sarcini. Fă-ți viața ușoară, nimeni nu se va zbate pentru tine. Totul ține de tine și de forțele tale. Nu te aștepta ca cei din jur să te înțeleagă.

Fecioară

Te ascunzi în spatele timidității și unii oameni vor profita de acest lucru. Nu-i mai lăsa pe cei din jur să te rănească. Pune piciorul în prag și revoltă-te. Spre seară meditează la lucrurile favorabile.

Balanță

Nu-ți ajung orele pentru toate problemele pe care le ai de rezolvat. Încearcă să-ți prioritizezi sarcinile în funcție de importanța lor. Seara te vei relaxa la o cină în familie și vei da uitării grijile zilei.

Scorpion

Odihnește-te pentru că te așteaptă o săptămână foarte încărcată. Toate trec, nu mai pune la suflet toate răutățile. Păstrează-ți calmul și acționează conform vorbelor șefului.

Săgetător

Vei avea parte de multe activități astăzi. Fie că ieși în parc cu copiii, fie că stau la o cafea cu prietenii va fi o zi liniștită. Deschide-ți sufletul și vorbește cu un prieten despre lucrurile pe care le ai pe suflet.

Capricorn

Nu mai vrei să te gândești la nimic. Închide ochii și odihnește-te. Cel mai mult îți place să dormi și astăzi vei profita de ziua liberă. Spre seară te hotărăști să ieși în oraș cu prietenii pentru că simți nevoia de socializare.

Vărsător

Fă-ți programul așa cum îți place. Nu te baza pe prieteni, s-ar putea să iei țeapă. S-ar putea să te tenteze anumite lucruri, dar nu te aventura prea departe. Renunță la compromisuri și fă-ți viața cum îți place.

Pești

Ai prea multe lucruri pe listă, dar nu vei reuși să le faci pe toate. Nu pentru că nu ai vrea, ci pentru că nu sunt rezonabile. Adevărul este că nici timpul nu-ți ajunge. Decsoperă lucruri noi sua înscrie-te la un curs.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×