Sfatul zilei de 20 octombrie 2019. Leul este deschis la idei neobișnuite

Alexa Serdan   
în Horoscop
19/10/2019, 14:48
Sfatul zilei de 20 octombrie 2019. Leul este deschis la idei neobișnuite
Nativii născuți în zodia leu se lasă duși de val și vor avea parte de experiențe inedite. Sursa foto: romaniatv.net

Sfatul zilei pentru duminică, 20 octombrie 2019, aduce beneficii pentru zodiile de foc: Berbec, Leu și Săgetător. Aceste trei zodii vor reuși să iasă din zona de confort și își vor depăși limitele atât la locul de muncă, cât și în plan sentimental.

Așa arată sfatul zilei pentru ziua de 20 octombrie 2019

Berbec

Te gândești la o schimbare de look și decizi să-ți tai părul scurt. Prietenii nu te vor mai recunoaște cu noua tunsoare. Noua culoare, dar și dimensiuna părului îți dau curaj și energie pentru întreaga zi.

Taur

Ai devenit tot mai rece cu persoana iubită și se vede cu ochiul liber asta. Dacă nu faci ceva în sensul bun s-ar putea să rămâi singur. Ai o dorință arzătoare de a învăța ceva nou. Înscrie-te la un curs interactiv.

Gemeni

Te gândești foarte mult la partea financiară și uiți să te bucuri de lucrurile mici și frumoase. Toți prietenii au plecat în vacanțe exotice, numai tu nu. Nu mai pune pe primul loc munca, mai și distrează-te.

Care sunt evenimentele de care au parte zodiile
Citește în rândurile de mai jos sfatul zilei de duminică, 20 octombrie. Sursa foto: huff.ro

Rac

Familia și prietenii îți fac o surpriză de proporții. Te simți extraordinar pentru că ești în centrul atenției. Vor exista mici conflicte, dar maturitatea nu-ți dă voie să te cerți. Evită să te enervezi și ieși din situațiile conflictuale cu capul sus.

Leu

Te-ai trezit binedispus și transmiți această energie și celor din jur. Este o zi minunată pentru a descoperi locuri și oamenii noi. Lasă-te dus de val și vezi unde te duc pașii. La finalul zilei vei avea ce povesti celor dragi.

Fecioară

Ai un chef de viață nebun și prietenii te vor găsi pe ringul de dans din club. Fii deschis dacă îți dorești să începi o relație frumoasă de dragoste. Nativii care sunt deja într-o relație vor avea parte de romantism și dulcegării.

Balanță

În ultima perioadă ai senzația că prietena ta nu este cine crezi. Sunt șanse mari să-și dea arama pe față și să vezi cu cine stai de vorbă. Încearcă să nu pui la suflet. Ea este cea care are de pierdut, nu tu.

Scorpion

E duminică. Lasă totul deoparte și relaxează-te. Lenevește, citește o carte, vizionează un film. Astăzi este despre tine. Încarcă-te pozitiv și nu insista ca prietenii să-ți fie aproape. Uneori singurătatea este bună.

Săgetător

Simți nevoia ca partenerul de viață să-ți acorde mai multă atenție. Dacă nu-i spui ce ai pe suflet, nu va ghici niciodată. Nu-ți pierde energia și utiliează toate forțele pe lucrurile cu adevărat importante.

Capricorn

Săptămâna aceasta a fost haos, iar azi simți nevoia de puțină ordine. Nu stai prea mult pe gânduri și pui mâna să aranjezi lucrurile. Și nu este vorba doar despre casă, ci este momentul ideal să-ți pui ordine în gânduri.

Vărsător

Fericirea care ți se citește pe chip nu va trece neobservată. Vei atrage asupra ta multe priviri răutăcioase și invidii. Nu pune la suflet aceste răutăcisme gratuite. Simte-te bine în pielea ta și adună amintiri.

Pești

O persoană nouă din cercul tău de prieteni îți va acorda șansa unui job. Este o șansă unică în viață. Nu o pierde pentru că nu vei mai avea parte de o asemenea ocazie. Comunicarea îți va aduce un plus astăzi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×