Horoscop zilnic: duminică, 20 ianuarie 2019. Predispoziție la accidente pentru o zodie

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
19/01/2019, 18:26
Horoscop zilnic: duminică, 20 ianuarie 2019. Predispoziție la accidente pentru o zodie
Horoscop zilnic: duminică, 20 ianuarie 2019. Predispoziție la accidente pentru o zodie

Soarele va intra astăzi în Vărsător, așa că nativii acestei zodii își vor sărbători zilele de naștere în următoarele săptămâni. Horoscop zilnic vă recomandă să fiți mai temperați în următoarele zile. Ecplipsa Totală de Lună va influența semnele zodiacale, iar câțiva nativi se vor „transforma” în adevăratul sens al cuvântului. Pești vor fi dezamăgiți și vor afla niște veși deloc plăcute despre partenerul lor.

Așa arată horoscopul zilei de duminică, 20 ianuarie 2019

Horoscop zilnic: duminică, 20 ianuarie 2019. Predispoziție la accidente pentru o zodie
Horoscop zilnic: duminică, 20 ianuarie 2019. Predispoziție la accidente pentru o zodie

Berbec

Ceartă în familie pentru nativii zodiei Berbec. Fiți mai înțelegător cu persoanele dragi! În a doua parte a zilei lucrurile ăși vor mai reveni și veți începe să comunicați lejer cu cei din jurul vostru.

Taur

Parcă nu vă înțelege nimeni și vă certați cu toți cei din jurul vostru. Partenerul de viață nu vă apreciază, iar acest lucru vă scoate din minți. Primiți ajutor din exterior de la un prieten care ține la voi și vrea să vă ajute să depășiți aceste obstacole.

 Gemeni

Sfârșitul de săptămână este linistit pentru nativii zodiei Gemeni. Vă calmați pe toate planurile. Siatuația financiară nu este grozavă, însă apar proiecte care vă vor aduce bani în plus.

 Rac

Este o zi plină de tensiuni pentru nativii Rac. Mai bine stați departe de persoanele conflictuale și meditați la ceea ce vă nemulțumește. S-ar putea să găsiți rezolvarea chiar „sub nasul vostru”. Odihniți-vă și participați la activitățile casnice alături de familie.

 Leu

Sunteți obosiți, stresați și fără vlagă! Astrologii vă sugerează să nu vă mai agitați și să lăsați lucrurile să vină de la sine. Orice problemă are și o rezolvare, iar familia vă este aproape și vă înțelege prin ce treceți.

 Fecioară

Sunteți plini de energie astăzi. Din acest motiv veți fi capabili să rezolvați câteva probleme care v-au supărat în ultima vreme. Banii pe care i-ați strans nu sunt mulți, deci trebuie să-i cheltuiți cu cap. Oricum, aveți un protector care este mereu gata să vă ajute dacă întâmpinați probleme financiare.

 Balanță

Presiuni din partea familiei vă apasă tare pe umeri. O persoană în vârstă are nevoie de ajutorul vostru, iar voi nu puteți să-i refuzați. Nu este frumos! Fiți calmi și răbdători, o virtute care vă lipsește astăzi cu desăvârșire.

 Scorpion

Energie multă în nativii Scorpion. Vreți să rezolvați toate problemele pe care le aveți astăzi. Din păcate nu se poate. Răbdare, răbdare și din nou răbdare. Stabiliți-vă clar prioritpțile și acționați în consecință. Problemele altora nu sunt ale voastre. Deci nu vă băgați!

 Săgetător

O zi liniștită în care vă puteți gândi să vă schimbați complet viața. Fie vă apucați de sală,  fie veți adopta un nou regim alimentar. Mult succes!

 Capricorn

Capricornii se vor enerva cu o persoană de la locul de muncă. E scandal mare la voi în birou, iar șeful s-ar putea să audă de asta. Mare atenție! În cea de-a doua parte a zilei este posibil să vă întâlniți cu un aliat, care vă oferă informațiile de care aveați nevoie.

 Vărsător

Evitați certurile la locul de muncă. Totul va escalada dacă nu puneți punct de la începutul disputei. După-amiaza o petreceți cu partenerul de viață și faceți planuri pentru o ieșire în oraș.

Pești

Pești vor avea parte de o mare dezamăgire astăzi. Evitați cearta și scandalul, deoarece sunteți predispus la probleme de sănătate și accidente.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×