Horoscop zilnic: duminică, 2 februarie Scorpionii atrag toate privirile

Bogdan Solomon   
în Horoscop
01/02/2020, 14:36
Horoscop zilnic: duminică, 2 februarie Scorpionii atrag toate privirile
Ziua de duminică, 2 februarie aduce vești bune pentru Gemeni și Scorpioni. Sursa foto: pinterest.com

Horoscopul zilei de duminică, 2 februarie îți aduce nenumărate energii pozitive, mai ales dacă ești născut sub semnul Scorpionului. Chiar dacă e zi de weekend, ai șansa să te remarci, pentru că preiei frâiele unuia dintre cele mai dificile proiecte din ultima vreme.

Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminică, 2 februarie

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, așteaptă-te la momente deosebite în compania persoanei iubite, pentru că viața sentimentală nu a fost niciodată mai stabilă ca acum. Ai descoperit în sfârșit fericirea și simți că poți face față oricărui obstacol.

Berbec

Nu pleca urechea la criticile răutăcioase ale celor din jur, pentru că ei nu au cum să îți înțeleagă planurile. Important este să crezi cu tărie în ele și să nu te lași oprit din elan de astfel de oameni puși mereu pe comentarii malițioase. Unii nu fac altceva decât să taie aripile celor care au curaj să viseze, de aceea trebuie să te înarmezi cu mult curaj și optimism, pentru a trece peste piedicile puse de cei care nu sunt în stare de nimic altceva decât să strice visele altora.

Taur

Iubirea îți este sursă de emoții maxime, dar este greu de spus dacă e vorba de bucurie sau de tristețe, de parcă ai parte de ambele fețe ale monedei din același loc. Persoana iubită te face și cel mai fericit, dar și cel mai nesigur, pentru că aștepți ceva de la ea și nu mai vine. O vorbă anume, un răspuns necesar, o decizie capitală, dar ea tace și te ține ca pe jar în așteptare. Ar fi bine să-ți iei inima în dinți și să declanșezi o discuție sinceră, cu cărțile pe masă. Întreabă direct și acceptă răspunsul oricare ar fi!

Gemeni

Schimbul de cuvinte dulci, de declarații de dragoste și de semnale de prietenie și simpatie este acum la cote maxime. Îl simți pe cel drag pe aceeași lungime de undă și îți răspunde cu aceeași monedă la încercările tale de apropiere. Seducţia este și ea favorizată, deci să nu te miri că, în mediul în care ajungi azi, descoperi priviri admirative îndreptate spre tine. Azi poți cuceri ușor pe oricine, dar și alții au asupra ta un efect covârşitor, încât termini ziua îndrăgostit.

Rac

Ai mare grijă la decizia pe care ești gata să o iei astăzi, deoarece deși, pentru tine, ar putea avea conotații pozitive, pentru altul poate genera o criză. Cântărește atent avantajele și dezavantajele, fără a privi totul doar din prisma propriilor interese, ci pune-te un pic și în pielea celui care ar putea avea de suferit de pe urma alegerilor făcute. Ești tentat să apelezi la răzbunări, la gesturi agresive împotriva celor pe care nu îi agreezi, din dorința de a demonstra că ești mai puternic.

Leu

Azi visezi frumos, de parca te-ai îndrăgostit de cineva și deja sperați o relație de viitor împreună. E posibil ca visul să ți se împlinească, deoarece te afli într-o zonă norocoasă din punct de vedere sentimental. Dacă îți place de cineva anume, dacă ți se face curte și nu știi dacă să-i accepți avansurile sau nu, azi inima îți va spune mult mai clar ce este bine pentru tine. Iubește si lasă-te iubit, pentru că momentul este perfect pentru o poveste de iubire împărtășită și împlinită!

Fecioară

Nu sta în casă într-o astfel de zi, pentru că cele mai bune lucruri se petrec în afara propriului cămin. Ia legătura cu cât mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile, pentru că veștile vor veni în cantități uriașe, iar dintre ele vi afla și informații de-a dreptul folositoare pentru planurile în desfășurare! Mai mult, azi poți cunoaște un om care va juca un rol cheie în multe dintre evenimentele importante din perioada următoare, deci ieși în lume, discută, dă telefoane, relaționează, pentru că sună bine!

Balanță

Trăiești din amintiri frumoase, pentru că ai trecut mai demult printr-un moment superb din care încă îți extragi energia de acum. A fost frumos, ca un vis împlinit, dar nu poți rămâne ancorat pentru totdeauna într-un moment de succes din trecut, deoarece și prezentul are multe de oferit. Rupe-te de ceea ce a fost odinioară și ia după tine bucuria acelui moment, fără să te raportezi în permanență la reușita de atunci. Ce a fost a fost, gata, acum contează ce faci în prezent!

Scorpion

Azi ți se oferă o șansă cu totul specială de a te remarca, de a atrage toate privirile, pentru că ești, de departe, cel mai bun într-o confruntare. Încrederea deplină care ți se citește pe chip te ajută să ieși în evidență și astfel toată lumea să-ți remarce supremația și calitățile. Lumea va vorbi despre tine, azi, în termeni elogioși, semn că ți se recunoaște valoarea și unicitatea. Orice examen, orice confruntare de forțe, orice comparație cu restul lumii te așază în prim plan, pentru că meriți toate laudele prin ceea ce reprezinți. Ai motive să fii mândru!

Săgetător

Prezența prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tău, deoarece nu ai timp să te gândești la probleme datorită veseliei și gălăgiei create de ei. Implică-te în buna dispoziție din jur, pentru că îți vei reîncărca bateriile și nu te vei mai stresa cu problemele zilnice. Chiar ai nevoie de o zi ca de vacanță, de totală detașare, în care să-ți aduci aminte de lucrurile amuzante. Arată că reușești să te rupi de orice și să te simți bine alături de cei care te invită la joacă sau la aventură.

Capricorn

Stai bine din punct de vedere financiar, chiar dacă ai fi tentat să spui că nu, dar fă o comparație simplă cu ce aveai acum o lună sau cu ce are cineva din preajma ta și vei vedea diferența. Nu te crampona de banale lipsuri sau datorii, de care oricum nu vei scăpa niciodată, ci descoperă ce ai în plus, nu ce ai în minus. Comparativ cu alte vremuri, situația materială de acum este bună și ai mai multe motive să fii mulțumit. Simte-te bine cu ce ai la dispoziție, pentru că tot e ceva decât deloc. Vezi jumătatea plină a paharului!

Vărsător

Pornești la drum cu sufletul copleșit de emoții, ori pentru că îți iei rămas bun de la un loc și lași în urmă ceva ce ți-a oferit bucurie, ori pentru că la destinație te așteaptă ceva care te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat față de ceea ce părăsești, dar și față de ceea ce urmează să întâlnești, și cu un dram de nesiguranță, pentru că nu ești foarte sigur ce te așteaptă pe parcurs. Veștile care sosesc din acel loc au rolul de a-ți mări starea de emotivitate, încât stai ca pe ghimpi tot drumul.

Pești

Din dialog se nasc cele mai inteligente idei, ca atare mai solicită păreri și de la alții despre problema care te preocupă. Chiar dacă primești opinii complet diferite de ale tale, nu trebuie să le respingi, ci să încerci să iei din tot ce afli informațiile care îți sunt utile. Primești un telefon sau ai o conversație față în față cu o persoană a cărei experiență superioară o recunoști și stai cu sufletul la gură în așteptarea unui răspuns sau a unei păreri menite să clarifice situația în care te găsești.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×