Horoscop zilnic, duminică, 18 august 2019. Gemenii au parte de experiențe inedite

Dan Suta   
în Horoscop
17/08/2019, 13:03
Horoscop zilnic, duminică, 18 august 2019. Gemenii au parte de experiențe inedite
Horoscop 18 august 2019. Sursa foto: phys.org

Potrivit horoscopului zilnic, duminică, pe 18 august 2019, mulți dintre nativi vor avea parte de tot felul de întâlniri speciale și de experiențe inedite. Dintre aceștia îi enumerăm pe Gemeni și pe Raci, care în această ultimă zi a săptămânii vor descoperi o serie de lucruri interesante pe care nu le știai despre anumite persoane dragi, ori chiar despre partenerul de viață.

Horoscop 18 august pentru Berbec

Berbecii vor încheia săptămâna cu bine. Vor fi în mijlocul celor dragi și se vor bucura de aprecierile acestora. Pentru acești nativi de foc, ziua de duminică va fi una liniștită, fără mari probleme.

Taur

Săptămâna se încheie într-o notă optimistă pentru acești nativi. Vor avea câteva lucruri de rezolvat, chiar dacă teoretic este o zi liberă. Se vor concentra în special asupra familiei.

Gemeni

Gemenii au parte de experiențe inedite. Vor trăi tot felul de aventuri care le vor rămâne în minte toată viața, acele experiențe de povestit nepoților.

horoscop 18 august 2019
Astrele sunt de partea Peștilor duminică. Sursa foto: The Atlantic

Rac

Racii petrec timpul alături de prieteni și sunt supuși la tot felul de teste, pe care, în stilul lor caracteristic, le vor trece cu brio. Au parte de o zi unică din multe puncte de vedere.

Leu

Leii sunt foarte binevoitori cu cei din jur. Cei care au nevoie de persoane săritoare, trebuie să ceară ajutorul unul Leu, mai ales duminică.

Fecioară

Fecioarele sunt puse pe fapte mari din multe puncte de vedere. Vor duce la bun sfârșit o serie de lucruri care le stăteau pe creier. În sfârșit, se vor elibera de anumite probleme.

Horoscop 18 august pentru Balanță

Balanțele au parte de o zi de duminică liniștită. Cuvântul care definește această zi pentru ei este armonia. Aveau nevoie de această liniște și înțelegere cu cei dragi.

Scorpion

Scorpionii sunt puși pe bârfă. Vor descoperi niște lucruri despre anumiți prieteni și nu se vor putea abține să dea sfoară în țară.

Săgetător

Săgetătorii au nevoie de mai mult spațiu, iar în această zi vor pune piciorul în prag, poate mai mult ca oricând.

Capricorn

Capricornii sunt extrem de preocupați de felul în care evoluează relațiile cu cei din jur și poartă o discuție serioasă cu cei din jur.

Vărsător

Vărsătorii sunt puși pe harță. Nimic nu le convine și parcă la final de săptămână sunt mai agitați și mai recalcitranți ca niciodată.

Pești

Nativii Pești descoperă tot felul de lucruri interesante, utile, care le poate salva cariera de la impas.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×