Horoscop săptămânal Urania 17-23 august. Influența fenomenelor astrologice asupra zodiilor

Alexa Serdan   
în Horoscop
16/08/2019, 13:11
Horoscop săptămânal Urania 17-23 august. Influența fenomenelor astrologice asupra zodiilor
Horoscop Urania pentru săptămâna 17-23 august. Sursa foto: romaniatv.net

Urania pregătește în fiecare zi de vineri horoscopul săptămânii următoare. Citește aici horoscopul Urania și vezi dacă ai probleme de sănătate sau ai probleme cu banii. Totodată, citește despre evenimentele pe care le vei întâmpina.

Horoscop Urania pentru săptămâna 17-23 august

Berbec

În săptămâna 17-23 august te conformezi și rezolvi toate sarcinile pe care ți le impun șefii. Legat de sănătate vei avea parte de vitalitate, energie și optimism. Ești o persoană comunicativă și legi foarte repede prietenii.

Taur

Unele persoane pe care le credeai prieteni te vor dezamăgi și vei avea o stare de disconfort. Ești foarte atent la detalii și ai toată răbdarea din lume. Numai așa vei putea duce la capăt pasiunile și proiectele deschise.

Gemeni

Ești foarte eficient și reușești să rezolvi toate treburile casnice. Vei avea câteva discuții contradictorii și tensiuni cu apropiații care vor duce la dureri de ap, migrene și stări de indispoziție care vor persista până la finalul săptămânii.

Rac

Unii prieteni își vor arăta adevărata față. Nu este cazul să te enervezi, știai că prieteniile nu durează. Ești dornic să înveți ceva nou și să te maturizezi. Unele bârfe sau ”șoapte” vor atrage atenția asupra ta.

Cele 12 zodii ale horoscopului european
Horoscop Urania. Citește aici ce ți-au rezervat astrele pentru săptămâna 17-23 august. Sursa foto: stirileprotv.ro

Leu

Nu îți mai pune speranța în persoanele care îți datorează bani. Ai nevoie urgentă de bani și te supui unor munci prea grele pentru tine. Spre finalul săptămânii vei descoperi soluțiile care te vor scoate din impasul financiar.

Fecioară

Nu te lăsa influențat de evenimentele neplăcute din ultimele zile. Ai ambiția și tenacitatea necesară pentru a te concentra pe o problemă foarte importantă. Ești supărat că una dintre afaceri nu merge așa cum ți-ai dorit.

Balanță

S-ar putea să înterpretezi greșit unele situații. Tratează cu indiferență și detașasare situațiile stânjenitoare în care ești pus. Planeta Venus îți protejează starea de sănătate. Reușești să ții sub control reacțiile neplăcute.

Scorpion

Te gândești foarte mult la trecut și ești melancolic. Ești lipsit de concentrare și vei avea parte de insomnii și tulburări de vedere. Îți sunt rănite mândria și orgoliul și reacționezi destul de dur. Încearcă să te calmezi.

Săgetător

Treci printr-o perioadă plină de confuzii. Se pare că te supără multe vorbe venite din partea familiei sau a rudelor. La locul de muncă ești foarte organizat și ordonat. Stresul acumulat te poate face nervos, exigent și chiar egoist.

Capricorn

Evită dialogurile pe teme precise sau financiare. Simți o nevoie acută de ordine și disciplină atât acasă, cât și în minte. S-ar putea să te cerți cu o rudă sau o persoană apropiată, discuție provocată de o problemă juridică.

Vărsător

Îți este dificil să iei anumite decizii legat de partea financiară. Unele informații pe care le primești sunt contradictorii și îți vei pierde cumpătul. Treci prin momente de revoltă, îndoială și neîncredere în propria persoană.

Pești

Treci printr-o perioadă calmă și armonioasă. Ești constrâns să iei o decizie importantă legat de căsnicie sau afacere. Discuțiile în contradictoriu îți vor îngreua situația și îți va fi tot mai greu să iei o decizie finală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×