Horoscop zilnic duminică, 16 decembrie: o zodie se desparte de partener

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 18:12
Horoscop zilnic duminică, 16 decembrie: o zodie se desparte de partener
Uite ce spun astrele pentru zodiile din horoscop pentru ziua de duminică, 16 decembrie!

Horoscopul zilnic de duminică, 16 decembrie 2018 arată că, din păcate, o zodie îi spune adio partenerului de viață. Cu toate acestea, pentru nativ o să fie mai încolo o veste bună, pentru că relația a fost cu năbădăi. Multe discuții și certuri te-au adus în stadiul în care să-l părăsești. Anul nou te va prinde singur, dar te poți distra alături de prietenii care îți sunt alături în clipele acestea.

„Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun. Jur că nu te voi putea iubi mai mult, decât în această clipă, şi totuşi ştiu că te voi iubi şi mâine. Dragostea este acea stare în care fericirea altei persoane este esențială pentru fericirea ta. „

Horoscop zilnic duminică, 16 decembrie: zodie singură la finele anului

Horoscopul de azi, 16 decembrie, arată că toate cele 12 zodii trebuie să fie concentrate pe ele. N-ar trebui să băgați în seamă atât de mult părerile altora. Nu vă faceți griji, nu s-a sfârșit lumea la o singură persoană. De asemenea, nu e nici mare poveste dramatică dacă vă petreceți petrecerile de sărbători doar cu prietenii. Aceștia vă vor sprijini foarte mult și vă vor face să vă simțiți foarte bine de Crăciun în special.

Berbec

Astrele te sfâtuiesc să stai singur mai multă vreme și să îți asculți instinctul și vocea interioară. Acest lucru te va ajuta enorm să te regăsești șă să-ți dai voie să te bucuri de momentele ce contează cu adevărat.

Taur

Ar trebui să eviți să-ți dezvălui secretele în perioada asta. Ai parte de o viață foarte aglomerată și plină cu de toate, din cauza locului tău de muncă. Prietenii tăi buni îți vor face surprize și te vor ajuta să ieși puțin din mediul în care ești tot timpul.

Gemeni

Ești în vizorul tuturor! Privirile tuturor sunt ațintite asupra ta. Astrele te sfâtuiesc să ai foarte mare grijă la cum te prezinți în fața tuturor zilele acestea, mai ales la evenimentele la care alegi să mergi de sărbători.

Rac

Zilele de weekend au fost și sunt pentru tine cele mai potrivite pentru lucrurile culturale. De asemenea, ai grijă la lucrurile mărunte din familie. Vrei să faci surprize micuțe care să îi bucure.

Leu

Finalul săptămânii te prinde cu grija bugetului. Este nevoie să îți achiți toate datoriile, ca să poți în sfârșit să te relaxezi. Ai senzația că nu-ți va ajunge ceea ce ai, semn că trebuie să fii mai chibzuit.

Fecioară

Descoperi niște lucruri care nu-ți plac la partener. Te simți înșelată și mințită, așa că decizi să pui capăt frustrărilor adunate și să închei relația cu el. Din fericire, este o decizie foarte bună, îți vei da seama mai încolo.

Balanță

Ai avut atât de multă treabă la serviciu și nu numai încât ai ajuns să stai puțin cam prost cu sănătatea. Ar trebui să prioritizezi lucrurile și să nu te mai obosești în zadar.

Scorpion

Duminica ți se recomandă liniște și repaos. Astrele te sfâtuiesc să fii mai atent a tine și chiar să începi să te distrezi. Te așteaptă câteva petreceri, e timpul să trăiești și tu tinerețile.

Săgetător

Azi este ziua potrivită pentru treburile gosposărești. Ar trebui să acorzi atenție fiecărui detaliu și să transformi puțin mediul. Ai putea să schimbi perdelele sau să pui un tablou în câteva camere.

Capricorn

Azi, 16 decembrie, ești sfătuit să te detașezi de tot și uiți de problemele întâmpinate în ultima săptămână. Ai parte de o călătorie scurtă care te va ajuta să faci asta.

Vărsător

O să ai câteva cheltuieli de făcut pe 16 decembrie. Vei pleca într-o excursie mai lungă, dar nu trebuie să îți scoți tot ce ai în buzunar pentru asta. Rezumă-te la strictul necesar.

Pești

Te cam neliniștește capitolul financiar. Ca să fii sigur, gândește-te mai mult la ceea ce cheltuiești, pe ce și fă calculele necesare pentru a putea economisi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×