Horoscop zilnic, duminică, 15 septembrie 2019. Scorpionii au parte de un mare noroc

Dan Suta   
în Horoscop
14/09/2019, 14:49
Horoscop zilnic, duminică, 15 septembrie 2019. Scorpionii au parte de un mare noroc
Horoscop 15 septembrie 2019. Sursa foto: TeePublic

În cel mai nou horoscop, cel de duminică, 15 septembrie 2019, Scorpionii au parte de un noroc nesperat. Vor avea parte de o serie de surprize plăcute din partea membrilor familiei. Pe de altă parte, Săgetătorii vor fi ținuți în șah de anumite persoane, pentru că așteaptă tot felul de răspunsuri de care depinde traiectoria lor.

Horoscop 14 septembrie 2019 pentru Berbec

Berbecii au parte de o zi de duminică liniștită, fără mari bătăi de cap. Sunt în centrul atenției și nu îi deranjează deloc, ba chiar sunt extrem de încântați să vadă că oamenii de care se înconjoară îi apreciază.

Taur

Taurii au parte de o duminică benefică din toate punctele de vedere. Vor avea parte de o surpriză plăcută seara, una care vine din partea unui membru al familiei.

horoscop 15 septembrie 2019
Fecioarele pornesc într-o călătorie lungă. Sursa foto: TeePublic

Gemeni

Gemeni sunt destul de îngândurați, puși să ia o decizie radicală cu privire la situația lor sentimentală. Trebuie să taie uneori răul de la rădăcină.

Horoscop 15 septembrie pentru Rac

Racii pun suflet poate mult prea mult pentru anumite persoane, iar în această zi își vor da seama că nu toată lumea merită respectul și sentimentele lor.

Leu

Leii duc o bătălie cu ei înșiși. Poartă un conflict interior în urma căruia trebuie să ia câteva decizii importante.

Fecioară

Fecioarele pornesc într-o călătorie importantă, poate chiar una inițiatică. Devin destul de spirituali și doresc să o ia de la zero din toate punctele de vedere.

Balanță

Balanțele fac pace cu anumite persoane cu care au avut conflicte în ultima vreme. Sunt pregătite să îngroape securea războiului și să o ia de la zero cu anumite persoane.

Scorpion

Scorpionii au parte de câteva câștiguri neașteptate. Sunt cei mai norocoși din zodiac. Va fi o zi de duminică pe care și-o vor aminti mult timp de acum înainte.

Horoscop 15 septembrie pentru Săgetător

Săgetătorii se pregătesc psihic pentru un examen important. Cei din familie îi încurajează și le dau suficientă putere de rezistență încât să nu se panicheze.

Capricorn

Capricornii pun preț pe prietenie și pe valori care au fost uitate de mult de oameni, iar azi vor purta o discuție sinceră despre principiile în care cred cu o persoană nu tocmai prietenoasă.

Horoscop 15 septembrie pentru Vărsător

Vărsătorii sunt puși la treabă, chiar dacă e zi de duminică. Dacă nu se descurcă la timp, riscă să li se spargă toate oalele în cap.

Horoscop 15 septembrie 2019 pentru Pești

Peștii nu se simt tocmai în apele lor. Vor fi destul de hotărâți să rupă pisica în două, chiar dacă la început vor suferi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×