Horoscop zilnic: duminică, 15 martie 2020. Scorpionii trebuie să fie atenți la prietenii falși care încearcă să-i inducă în eroare

Bogdan Solomon   
în Horoscop
14/03/2020, 16:04
Horoscop zilnic: duminică, 15 martie 2020. Scorpionii trebuie să fie atenți la prietenii falși care încearcă să-i inducă în eroare
Horoscopul zilei de 15 martie. Scorpionii trebuie să se ferească de prieteni falși. Sursa foto: divahair.ro

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de duminică, 15 martie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales când vine vorba despre viața sentimentală. Persoana iubită îți ține companie și vă bucurați împreună de momente frumoase, așa cum nu ați mai avut de mult, pentru că oricât ați fi încercat, pur și simplu nu reușeați să vă sincronizați.

Ce surprize ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 15 martie

Unele probleme ar putea apărea dacă te numeri printre nativii din Scorpion, însă rezolvarea lor depinde numai și numai de tine. Persoane care se pretind a-ți fi apropiate sau chiar prietene, încearcă să te inducă în eroare, arătându-ți o direcție pe care n-ar fi deloc în beneficiul tău să o alegi. Deși intuiești pericolul, ca de fiecare dată te încăpățânezi să crezi orbește în cine nu merită, doar pentru că îți alimentează un vis frumos cu iluzii deșarte.

Berbec

Bucură-te de momentele superbe ale zilei. Ești liber să zbori cu gândul sau cu sufletul oriunde dorești, iar această atitudine deschisă este soluția optimă pentru a ajunge într-o zonă încântătoare a planurilor tale. Ai numai motive de optimism și veselie, ca un copil lipsit de griji care lasă lucrurile să evolueze în voia lor. Nu are rost să te oprești la fiecare pas și să îți pui întrebări inutile sau să încerci să preiei controlul, pentru că te găsești în vârful unui val care oricum are direcția sa de înaintare. Lasă-l să te poarte acolo unde vrea și vei vedea că ținta finală coincide cu cea a propriilor dorințe. Fii deschis la orice!

Taur

Ai acces la mai multe surse de informare din care extragi o mulțime de detalii importante pentru ceea ce faci. Ele nu numai că îți clarifică anumite nelămuriri, dar îți oferă dintr-o dată mai multe alternative pentru a ajunge la scopul final. Dacă înainte nu știai ce este de făcut, acum dispui de mai multe variante, mai multe căi de evoluție, mai multe soluții la fel de bune și este suficient doar să te folosești de una dintre ele ca să ajungi la succes. Ai avut încredere, dar și noroc, ceea ce te determină să spui că cele mai complicate probleme au cele mai simple soluții. Totul este să le cauți!

Gemeni

Ești într-un moment decisiv, gata să spui lumii ce ai ales, dar înainte de a-ți exprima punctul final de vedere, asigură-te că ai analizat situația corect, pe toate fețele. O discuție cu mai multe persoane ți-ar putea oferi și alte perspective asupra situației în cauză, deci nu ezita să soliciți opinii. Chiar dacă unele sunt contradictorii, chiar dacă sună complet altfel decât ai fi dorit să auzi, este de preferat să primești și alte informații din exterior, pentru a le putea folosi în beneficiul propriu. Discută cu oamenii, oricât de diferiți par, pentru că în situația de față chiar ai nevoie de o serie de păreri variate, care pot crea o imagine de ansamblu corectă. Pune întrebări, căci vei primi și răspunsuri!

Rac

Te-ai blocat într-o rutină în care nimic nou nu se mai întâmplă. În loc să stai și să aștepți o minune, mai bine ai folosi acest repaus în favoarea ta. Profită de faptul că este liniște și nu se petrece nimic stresant pentru a studia ceva nou, pentru a pregăti mental o strategie a unei viitoare acțiuni, deci nu sta degeaba! Oricum nu ești genul să stai pasiv și să aștepți să se miște iar lucrurile, ca atare ar fi bine să începi să construiești singur ceea ce vrei să obții. Cum nu ești presat de alte termene, te vei putea concentra eficient la noile vise!

Leu

Ți se fac propuneri interesante pe care ar trebui doar să le accepți și ele vor evolua spre împlinirea lor cu brio. Nu fii temător și timid, profită de șansele care ți se oferă pentru a le transforma în succese palpabile. Nu refuza nimic din ceea ce te îndeamnă ceilalți să faci, sau fii chiar tu inițiatorul unor proiecte îndrăznețe. Cineva trebuie să vină cu ideea pentru a fi atinsă cea mai înaltă reușită. Tot ce atingi este de succes, deci lasă la o parte frica, fără să te gândești la ce urmează, la piedicile inerente, la prețul pe care-l ai de plătit. Acum contează doar rezultatele și investește-ți în acest sens toate resursele!

Fecioară

În mediul intim îți intră un musafir nepoftit a cărei prezență nu o agreezi deloc. Popular vorbind, nu este în toate mințile și preferi să plece cât mai repede, pentru că ai impresia că infestează atmosfera în jurul său cu zvonuri false, cu povești exagerate, cu o stare de panică. Nu că te-ar influența cumva, pentru că ești mult prea deschis la minte ca să gândești negativ ca celălalt, dar această atmosferă te frustrează, te face să te închizi în tine. Trebuie să faci un efort să-l ții la distanță pe acest intrus cu care nu poți fi de acord: prea vede în jur doar răul, doar pericole, doar dușmani. Ești mult mai optimist și mai luminos!

Balanță

Îți faci griji fără rost, când tot de ceea ce ai avea nevoie în acest moment ar fi o strategie foarte detaliată pentru a depăși hopul care consideri că te ține pe loc. Nu este deloc un impas, așa cum ai putea spune, ci doar un moment de respiro înainte de a porni o nouă etapă, și mai dificilă, și mai plină de evenimente. Stabilește obiective, spune clar ce vrei să atingi, pentru că, după ce îți vei clarifica mai bine direcția, se vor arăta foarte repede și căile accesibile pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Când faci ordine în propriile idei, vei găsi imediat oamenii care te pot ajuta și astfel, soluțiile de a rezolva orice piedică, deci concentrează-te asupra planului stabilit!

Scorpion

Nu alimenta o fericire falsă care nu te va duce acolo unde speri. Te amăgești singur și umfli un balon de săpun care într-o zi se va sparge și riști să te trezești la realitate cam brusc. Posibil să fii indus în eroare de un fals prieten care te împinge într-o direcție periculoasă, creându-ți false iluzii. Urmărește el ceva, pentru că are un scop anume când te trimite pe căi lăturalnice, alimentându-ți un vis frumos. Ca atare, fii prudent dacă observi că cineva insistă să mergi pe o anumită cale. Chiar dacă acum, pe moment, pare atractivă, peste o vreme vei începe să-i descoperi și defectele, deci mai bine te trezești acum!

Săgetător

Urmează impulsul inimii în situația de față, nu aștepta sfaturi de la alții, cât timp ești sursa succesului. Ajunge doar să spui start și lucrurile vor evolua foarte repede și foarte bine spre ținta propusă. Totodată, ești și sursa de energie a celor din familie care așteaptă de la tine idei curajoase și îndemnuri vii. Ești pregătit pentru orice confruntare, deții toate resursele potrivite pentru a porni pe un nou drum, foarte complicat, care duce la ceea ce visezi. Este un moment bun să iei o decizie capitală, pentru că ai acumulat deja informațiile necesare și cunoști foarte bine ce ai de făcut.

Capricorn

Demarezi o activitate nouă care te solicită foarte mult, nu neapărat fizic, ci mai degrabă mental, pentru că te confrunți cu principii noi, cu un domeniu încă necunoscut sau cu o viziune complet diferită față de cea după care te-ai ghidat înainte. Este un fel de upgradare a întregului tău sistem de valori, fiind nevoit să prinzi din zbor o altă viziune asupra proiectului la care îți aduci contribuția. O viziune mai modernă asupra sensului de mers este necesară din când în când, deci adaptează-te noului, fără să te opui. Efectele se vor vedea curând, dar mai ai de învățat.

Vărsător

Trebuie să ai curaj să ceri dacă vrei să și primești ceva de la viață. Indiferent ce nevoi ai, primul lucru este să ridici ochii spre cer și să ceri fără frică. Știi cum se spune: ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să primești. Cere doar ceea ce știi că poți duce, doar de ceea ce ai cu adevărat nevoie, pentru că, dacă te-ai gândi un pic mai atent, ai vedea că nu pui accent pe lucrurile care sunt cu adevărat esențiale. Alege cu mai multă grijă ceea ce îți este cu adevărat potrivit în acest moment, deci întocmește lista dorințelor cu sinceritate și luciditate. Analizează cât de multe lucruri deții deja înainte de a mai cere altele!

Pești

Te afli într-o companie cam rigidă, printre oameni autoritari care vor să dețină controlul în toate. Îți este greu să te supui unor rigori atât de severe, să respecți orbește date fixe, termene clare, restricții și interdicții atât de dure, dar nu te poți opune. Ceilalți sunt mai puternici decât tine și o eventuală rebeliune se poate solda chiar cu sancțiuni. De aceea, cel mai bine este să taci și să suporți acest val cam sumbru. Există cineva mai presus care se poate folosi de poziția și puterea sa, deci lasă-l să-și exercite prerogativele și supune-te ca simplu executant. Nu uita: capul plecat sabia nu-l taie!

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×