Horoscop zilnic duminică, 1 septembrie 2019. Racii și Săgetătorii pornesc într-o aventură de neuitat

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
31/08/2019, 13:37
Horoscop zilnic duminică, 1 septembrie 2019. Racii și Săgetătorii pornesc într-o aventură de neuitat
Horoscop 1 septembrie 2019. Sursa foto: Murals Wallpaper

În cel mai nou horoscop, cel de duminică, 1 septembrie 2019, Racii și Săgetătorii au parte de noi aventuri de-a dreptul incredibile. Luna septembrie începe pentru acești nativi cu tot felul de surprize, iar la unele dintre ele nu se așteptau deloc. Află din rândurile de mai jos cum debutează toamna pentru tine.

Horoscop 1 septembrie 2019 pentru Berbec

Berbecii încep luna cu niște discuții extrem de profunde cu persoana iubită. Au parte de tot felul de momente interesante din care vor avea foarte multe de învățat.

Taur

Taurii încep toamna cu mai mult entuziasm, cu mai multe așteptări. Vor avea parte de câteva surprize plăcute din partea familiei încă din prima zi de septembrie.

horoscop 1 septembrie 2019
Toamna începe cu multe aventuri pentru zodii. Sursa foto: OrissaPOST

Gemeni

Gemenii sunt meditativi. Au tot felul de întrebări la care nu găsesc, deocamdată, răspunsuri. Sunt puși în fața unor dileme existențiale la care nu au răspuns nici cei mai mari filosofi.

Rac

Racii au parte de o aventură inedită. Sunt luați într-o călătorie cu multe necunoscute, dar asta le face mare plăcere. Asta îi ajută să privească din nou viața cu mai multă pozitivitate.

Horoscop 1 septembrie pentru Leu

Leii trec de la o stare la alta și asta îi face ușor confuzi cu privire la abordarea anumitor teme chiar și cu cei mai apropiați prieteni. Sunt puși în dificultate căci trebuie să facă o alegere importantă.

Fecioară

Fecioarele intră pe geam atunci când li se închide ușa, iar asta le face speciale. Vor insista suficient de mult până vor primi un răspuns, acel răspuns de care au nevoie.

Balanță

Balanțele pleacă de la niște premize greșite, fapt ce le poate aduce suficiente dezavantaje. Au de făcut mulți pași, au, vorba aia, multă pâine de mâncat în continuare.

Scorpion

Scorpionii pun sub semnul întrebării multe lucruri, multe acțiuni ale prietenilor ori ale persoanei iubite. Acești nativi se tot fofilesc până iese ca ei.

Horoscop 1 septembrie 2019 pentru Săgetător

Săgetătorii au parte de o experiență unică, una care le va încărca bateria cât pentru tot restul anului. O persoană apropiată din familie le va face o surpriză uriașă!

Capricorn

Capricornii duc tot greul când vine vorba de reparat o greșeală comună. Sunt înștiințați că trebuie să rezolve anumite chestiuni care nu sunt neapărat în atribuția lor.

Vărsător

Vărsătorii dau din coate și ajung unde doresc, doar că odată ajunși la destinație își dau seama că nu e tocmai ce au dorit. Iluziile pot fi înșelătoare.

Pești

Peștii pun prea mare preț pe câștigurile financiare și tocmai de aceea rămân mereu în pană. Poate că trebuie să schimbe strategia.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×