Horoscop zilnic 7 decembrie 2018: gemenii trebuie să fie atenți

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/12/2018, 15:58
Horoscop zilnic 7 decembrie 2018: gemenii trebuie să fie atenți
Iată ce spun astrele despre cele 12 zodii care au intrat în Luna nouă

Horoscopul de pe data de 7 decembrie 2018 arată ce vor face cele 12 zodii și cum se pregătesc acestea de trecerea anului 2019. Din păcate, astrele anunță că nativul zodiei gemeni trebuie să rămână puși pe gânduri. Toți nativii trebuie să se liniștească mult pe sfârșit de an. Acum este momentul să aibă în vedere la ce lucruri au făcut anul acesta, dar și ce îi așteaptă de acum încolo.

„Un scop fără un plan este doar o dorință. Un plan bun astăzi e mai util decât un plan perfect mâine. ufletul tău – acel loc liniștit din interior – îți stă la dispoziție pentru a-i cere sfatul. întotdeauna te va îndruma în direcția bună. Dacă vrei să ai liniște sufletească, atunci trebuie să înveți să bei ceai dintr-o ceașcă goală. ”

Horoscop zilnic 7 decembrie 2018:  Lună nouă în Săgetător

Luna nouă în Săgetător schimbă perspectiva tuturor zodiilor. Astrele spun că toate trebuie să se gândească la cum pot face să fie mai fericite și ce le aduce o liniște mai potrivită pentru trecerea dintre ani.  De asemenea, astrele spun că totul este pentru fericirea lor. Luna nouă aduce o doză mare de optimism și multă energie.

Berbec

Vei avea reușită în examenele ce urmează. Pentru berbeci se arată că au relații bune pe toate planurile, în special în cele cu autoritățile.

Taur

Vă va atrage atenția tot ce roiește în jurul banilor. Veți face împrumuturi și veți avea datorii. Ar trebui să vă ascultați intuiția.

Gemeni

Sunteți atenți la ce proiecte urmează și în special la o colaborare anume. Fiți cu ochii în patru și ațintiți-vă asupra oricărui detaliu. Viața ta de cuplu se arată din ce în ce mai fericită și mai legată.

Rac

Astrele vă spun că ar trebui să acordați o mai mare atenție asupra stării dumneavoastră de sănătate. Pe plan profesional aveți idei extraordinare, începeți să le puneți în practică.

Leu

Speculațiile prind contur în ceea ce vă privesc. Astrele mai arată și că relațiile voastre cu copiii sunt din ce în ce mai importante.

Fecioară

Se anunță o nouă locuință. Sperați de multă vreme la această schimbare, este momentul să vă liniștitiți și să vă bucurați de noul imobil.

Balanță

Aveți în vedere multe deplasări cu scopul de a scăpa de tot ce vă apasă pe plan financiar. Veți reuși să vă ahcitați datorii, chitanțe, facturi etc. Puteți să vă acum.

Scorpion

Astrele văd că pe plan financiar încep să se arate câteva schimbări, în bine. Dacă treci și de luna decembrie, totul va prinde o evoluție extrem de frumoasă.

Săgetător

Luna nouă vă vizează. Sunteți pornit să vă schimbați drastic personalitatea. Asta se va realizat încet, dar dacă v-ați propus și faceți ceva în sensul ăsta, veți ajunge mai repede decât credeți la scopul dorit.

Capricorn

Vi se arată o săptămână extenuantă. Aveți grijă la sănătate, în scurt timp veți ajunge la epuizare. Astrele vă sfătuiesc să începeți un stil de viață sănătos.

Vărsător

Vă este recomandat să păstrați distanța cu oamenii pentru câteva zile. O perioadă de mmeditație în liniște vă va aduce idei bune și veți putea să gândiți mai limpede viitorul.

Pești

Luna nouă vine cu ceva schimbări profesionale pentru voi.  Aveți potențial, nu risipiți tot pentru niște idei insuflate de cei ce vă înconjoară. Acultați-vă gândurile și sufletul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×