Horoscop zilnic – 29 decembrie: nativii Leu se ceartă aprins cu partenerul de viață

Victor Anghel   
în Horoscop
28/12/2018, 17:00
Horoscop zilnic – 29 decembrie: nativii Leu se ceartă aprins cu partenerul de viață GALERIE FOTO
Horoscop zilnic – 29 decembrie: nativii Leu se ceartă aprins cu partenerul de viață

Astrologii ne avertizează și spun că ultimele zile din acest an sunt destul de tensionate pentru multe dintre zodii. Și asta pentru că unii nativi simt că au rămas fără energie, nu mai au răbdare și și-au epuizat toate soluțiile la situațiile delicate apărute în viața lor. Pe de altă parte, mai sunt și aceia care nu pot să facă pace cu trecutul și… în loc să să trăiască prezentul, clipa de azi, ei „se hrănesc” din trecut. Un lucru este sigur însă: horoscopul zilei de sâmbătă, 29 decembrie, aduce vești bune, dar și mai puțin bune și e important să privești partea plină a paharului.

Vă reamintim că Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile runelor pentru Noul An, care ne bate la ușă. În plus, astrologii au spus care sunt zodiile norocoase din 2019.

Horoscop zilnic – 29 decembrie: Leii se ceartă aprins cu partenerul de viață

În rândurile de mai jos, poți consulta horoscopul zilei de astăzi, 29 decembrie 2018, pentru fiecare zodie în parte. După ce afli ce ți-au pregătit astrele azi, poți să le împărtășești și prietenilor tăi informațiile.

Berbec – horoscop zilnic: 29 decembrie 2018

Nativii Berbec vor să închidă definitiv un capitol din viața lor. Astfel, ei astăzi se asigură că fac ultimele pregătiri în acest sens și pun stop. Felicitări! Dați pagina și mergeți cu capul sus mai departe.

Taur – horoscop zilnic: 29 decembrie 2018

Potrivit previziunilor pentru horoscopul zilnic de astăzi, 29 decembrie, pe cei născuți în zodia Taur nu-i lasă deloc amintirile în pace. Pe tot parcursul întregii zile, trecutul îi va răscoli. Atenție însă, deveniți atât de sensibili, încât atunci când nostalgia pune stăpânire pe voi s-ar putea să deveniți puțin iritați.

Gemeni – horoscop zilnic: 29 decembrie 2018

Gemenii se întorc și ei cu gândul spre vremuri de demult apuse, pentru că au ocazia de a trece în revistă amintiri frumoase. Este vorba despre acele perioade în care se simțeau fericiți și ocrotiți, evenimente de odinioară care le-au marcat evoluţia.

Rac – horoscop zilnic: 29 decembrie 2018

Raci… voi începeți să puneți în practică o promisiune făcută acum mai multă vreme. Vă simțiți mulțumiți din punct de vedere moral, pentru că aveați o mare responsabilitate pe umeri.

Leu – horoscop zilnic: 29 decembrie 2018

Nativii Leu au impresia că lucrurile vor lua o altă întorsătură dacă nu acționează acum. Pe parcursul zilei de astăzi, 29 decembrie, vor purta o discuție aprinsă cu partenerul de viață. Toate astea pentru că sunteți nemulțumiți de comportamentul acestuia și încercați să-i spuneți tot ce vă deranjează.

Fecioară – horoscop zilnic: 29 decembrie 2018

Ai un puternic sentiment de satisfacţie, de parcă munca ta a ajuns la momentul culegerii roadelor. Poţi să visezi la vremuri prospere, la abundenţă, pentru că mintea ta e ca un magnet care atrage spre ea tot ce poate fi mai bun.

Balanță – horoscop zilnic: 29 decembrie 2018

Din punct de vedere medical, s-ar putea să te îmbolnăvești. Mergi la medicul de familie pentru a vedea care este situația, potrivit horoscop 29 Decembrie 2018. La locul de muncă, lucrurile decurg în mod obișnuit.

Scorpion – horoscop zilnic: 29 decembrie 2018

Conform previziunilor făcute de astrologi pentru horoscopul zilnic de astăzi, 29 decembrie, voi, nativi Scorpion aveți multă încredere în voi și bine faceți. Știți foarte bine care sunt punctele voastre forțe, dar și slăbiciunile și ce trebuie să faceți ca să va atingeți obiectivele.

Săgetător – horoscop zilnic: 29 decembrie 2018

Întâlneşti o persoană care-ţi seamănă leit, ori ca fire, ori ca mentalitate, ori ca aspect exterior, şi multă lume spune că parcă aţi fi fraţi. Faci echipă bună cu el, vă susţineţi unul pe altul şi vă place să fiţi permanent împreună, într-un tandem bine închegat.

Capricorn – horoscop zilnic: 29 decembrie 2018

Astăzi îți iei liber de la locul de muncă, pentru că ai nevoie de relaxare, potrivit horoscop 29 Decembrie 2018. Vei petrece timpul alături de prieteni, iar la sfârșitul zilei vei medita asupra relației tale sentimentale.

Vărstător – horoscop zilnic: 29 decembrie 2018

Astăzi nu îți merge prea bine, deoarece ai o dispoziție proastă. Încearcă să gândești pozitiv și nu te lăsa doborât de gândurile care dau năvală în mintea ta. Pe planul familial, lucrurile decurg în mod obișnuit.

Pești – horoscop zilnic: 29 decembrie 2018

Problemele de la serviciu va împiedică să acordați atenție și persoanei iubite, care se simte cam neglijată. Lăsați grijile și petreceți o zi minunată lângă cei dragi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×