Horoscop zilnic: 27 februarie. Fecioara are probleme cu energia!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
26/02/2019, 18:13
Horoscop zilnic: 27 februarie. Fecioara are probleme cu energia! GALERIE FOTO
Horoscopul zilei de 27 februarie aduce vesti bune pentru unele zodii

Horoscopul zilei de 27 februarie vine cu vești bune pentru mai toate zodiile. Berbecul este plin de enrgie, iar Leul întâlnește oameni noi, cu care poate lega prietenii și chiar afaceri profitabile.

Fecioara are probleme cu energia, iar lipsa ei il va face sa anuleze o intalnire cu prietenii. Acestia nu trebuie sa se supere, deoarece stiu cu totii ca ai muncit ca un caine, in ultima perioada.

Berbec

Astazi debordezi de energie si reusesti sa le transmiti si celor din jurul tau din energia ta. Spre seara primesti o veste care te pune pe ganduri, dar te linistesti imediat ce afli ca a fost doar o gluma.

Taur

Lucrezi de ceva vreme la un proiect care parca nu se mai termina. Fa o pauza de cafea si treci la treaba. Chiar daca azi ai impresia ca bati pasul pe loc, maine vei constata ca ai facut progrese importante.

Gemeni

Cu toate ca sunt aspecte care nu-ti prea convin, ai grija ce faci si mai ales ce spui astazi la locul de munca. Diplomatia poate fi o solutie in cazul tau. E o zi prielnica pentru demararea unor noi proiecte.

Rac

Oboseala pune stapanire pe tine si astepti cu nerabdare weekendul, insa mai ai de asteptat. Abia te poti concentra dimineata pe ceea ce ai de facut. Dupa ce bei o cafea se schimba situatia. Seara te pui putin pe picoare si esti gata sa iesi in oras cu prietenii.

Horoscop 27 februarie
Horoscop 27 februarie il gaseste pe Rac fara prea multa energie

Leu

Ai multe de facut astazi. Ajungi in multe locuri si intalnesti multi oameni. Esti surprins cat de usor se rezolva lucrurile cateodata. Asta si datorita sarmului tau personal.

Fecioară

Esti obosit si nu esti chiar in cea mai buna forma astazi, asa ca anulezi intalnirea programata pentru seara cu prietenii. Nu te teme ca se vor supara, prietenii adevarati te vor intelege.

Balanță

Astazi iti doresti cu ardoare ceva si vrei sa poti obtine imediat. Pentru asta trebuie sa faci niste sacrificii, de aceea trebuie sa te gandesti serios daca chiar se merita, mai ales ca ai putea avea probleme si cu cei de-acasa.

Scorpion

Simti ca ti-ai gasit calea. Esti bucuros la locul de munca, unde accepti multe proiecte, atras fiind de partea financiara. Ai grija sa nu neglijezi celelalte aspecte ale vietii.

Săgetător

Atmosfera de acasa nu-ti este, astazi, tocmai pe plac. Mai stai cateva ore la munca sau iesi cu prietenii in oras. S-ar putea sa reusesti sa eviti o discutie neplacuta care are loc in familie.

Capricorn

Vrei sa faci un bine si te straduiesti sa-i explici cuiva ca drumul pe care a luat-o este unul gresit. Dupa o vreme realizezi ca nici macar nu te-a ascultat. Mai bine iti vedeai de problemele tale.

Vărsător

Un prieten iti cere o favoare, insa nu prea ai timp sa te ocupi astazi si, poate, nici maine… Incearca, totusi, sa faci cumva. Intinde-i o mana de ajutor. Gandeste-te, si tu ai putea ajunge candva in situatia asta.

Pești

Astepti cu nerabdare un eveniment ce se apropie, dar in acelasi timp esti emotionat pentru ca vrei ca totul sa iasa impecabil. Stii ca mai ai foarte mult de munca, asa ca va trebui sa anulezi o intalnire programata pentru seara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×