Horoscop zilnic: 26 februarie. Fecioarele sunt predispuse la accidente!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/02/2019, 17:51
Horoscop zilnic: 26 februarie. Fecioarele sunt predispuse la accidente! GALERIE FOTO
Horoscop 26 februarie! Fecioarele sunt predispuse la accidente!

Horoscopul zilei de 26 februarie aduce vești bune pentru mulți dintre nativi. Acețtia au posibilitatea să își extindă afacerile, dacă au deja, sau chiar să pună bazele unei mici afaceri.

Fecioarele însă, au parte de vești neplăcute și chiar posibile accidentări. Sunt șansele reale de a suferi un accident de pe urma căruia să rămâi cu vânătăi sau chiar răni! Trebuie să ai grijă cum și pe unde mergi!

Berbec

Berbecii trebuie să fie atenți astăzi la oportunitățile care li se arată lor și să lase pentru mai tarziu ajutorul pentru ceilalți. Fiţi optimişti, încrezători în forţele proprii şi luptaţi ca visurile voastre să devină realitate. La locul de muncă, vi se va aprecia efortul depus în rezolvarea unor proiecte, iar în dragoste va trebuie să luaţi o decizie finală.

Taur

Nativii din zodia Taur caută răspunsuri legate de anumite probleme personale. Vă cam îndoiți de sinceritatea partenerului, însă nu trebuie să vă faceți scenarii care mai de care mai dramatice. Aşa nu veţi face decât să vă alimentaţi îngrijorarea şi să dezvoltaţi o ură bazată pe nimic concret. Cel mai bine ar fi să discutaţi cu această persoană şi să ajungeţi la un numitor comun.

Gemeni

Gemenii trag lozul cel mare! Este posibil să aveţi parte de o majorare a salariului sau primiți o ofertă tentantă în alt domeniu. Este important să vă analizaţi oportunităţile pentru a lua decizia cea mai bună în acest caz. Spre finalul zilei, s-ar putea să aveţi parte şi de o surpriză din partea persoanei iubite sau a unui prieten bun.

Rac

Este o zi plină de întâlniri pentru mulţi nativi ai zodiei. Va trebuie să comunici chiar şi cu acei oameni care ţi se par neprietenoşi. E o zi care favorizează negocierile de afaceri şi tranzacţiile financiare. E posibil chiar să începi o afacere nouă. Dar nu sunt excluse uşoare neînţelegeri în familie.

Leu

Se pare că azi găsiți timp să rezolvi câteva probleme birocratice. Sunt şanse mari să obţii rapid un document pierdut, sau o aprobare pe care o aştepţi de ceva vreme. Nu te gândi astăzi la schimbări radicale în ceea ce te priveşte și nu face remarci răutăcioase. Vei vedea că cei din faţa ta nu se vor feri să te acuze, şi asta pe bună dreptate.

Horoscop 26 februarie
Horoscopul pentru 26 februarie aduce vesti financiare bune

Fecioară

Astăzi, șansele de a suferi un accident de pe urma căruia să rămâi cu vânătăi sau chiar răni, sunt ridicate. Aşa că tratează cu maximă prudenţă activităţile fizice. Pentru cei singuri, sunt şanse mari pentru câteva întâmplări incitante. Un flirt incitant cu o persoană de sex opus e posibil să dea roade.

Balanţă

Balenţele îţi stabilesc un nou ţel în viaţă, chiar dacă pare, la prima vedere, intangibil. Te gândeşti să scrii o carte şi există toate şansele să te întâlneşti şi să te împrieteneşti cu o persoană publică. Unii nativi decid să se împace cu cei cu care s-au certat în ultima perioadă. Vor linişte şi pace în viaţa lor, aşa că vor să elimine disputele de orice fel.

Scorpion

Nativii Scorpion nu trebuie să se grăbească în a refuza un job care apare astăzi. Chiar dacă la prima vedere nu pare atrăgător, o analiză mai profundă îţi va schimba viziunea. Atenţie la locul actual de muncă. Există riscul ca excesul de zel să îţi afecteze atenţia şi să greşeşti. Unii Scorpioni vor trebui să consume multă energie ca să elimine problemele familiale.

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii nu trebuie să refuze ajutorul nimănui. Chiar dacă este vorba despre probleme de familie sau în afaceri, o mână de ajutor este ca o gură de oxigen şi nu trebuie refuzată. Mai ales că nu ţi se cere nimic în schimb. Astrele îţi recomandă să intercaţionezi cu persoanele dragi. Dacă apar probleme în relaţia de cuplu, o discuţie sinceră poate fi salvatoare.

Capricorn

Capricornii au parte de surprize. Sunt șanse mari să aveți parte astăzi de un câștig financiar consistent. Va fi o sumă de bani care vă va ajuta să reechilibrați balanța, să plătiți o datorie veche sau să investiți în ceva la care râvneați de multă vreme. Mare atenție la muncă, încercați să evitați orice dispută cu colegii de serviciu ori partenerii de afaceri.

Vărsător

Nativii născuți în zodia Vărsător se vor bucura de o atmosferă caldă, prietenoasă, oriunde se vor afla. Este o mare probabilitate să încheiați o înțelegere avantajoasă, care vă va ajuta în carieră. Nu e însă recomandabil ca astăzi să faceți cumpăraturi scumpe, deoarece acea înțelegere ar putea să nu se concretizeze.

Pești

Peștii nu trebuie să stea singuri astăzi. Fiți deschiși către cei din jur, zâmbiți, fiți pozitivi și s-ar putea să vă alegeți cu noi prieteni. Poate găsiți un nou prieten care vă poate ajuta să vă rotunjiți veniturile. În viața personală, vă veți bucura fie de cumpărarea unui lucru mult dorit, fie de o surpriză plăcută, fie de reușita unei împăcări. Oricum, partea a doua a zilei va fi și mai bună decât prima!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×