Horoscop zilnic: 21 ianuarie 2019. O zi tensionată la serviciu pentru Pești

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
20/01/2019, 16:31
Horoscop zilnic: 21 ianuarie 2019. O zi tensionată la serviciu pentru Pești

Horoscopul zile de astăzi îi prezintă pe nativi într-o poziție extrem de ostilă. Dacă planificați o întâlnire de afaceri s-ar putea să fie amânată pentru o altă zi sau pot apărea dificultăți în implementarea ei. Luni va fi o zi dificilă pentru a călătoriile de afaceri. Veți avea ocazia să reluați o relație cu cineva cu care ați avut un conflict în ultima săptămână sau două. Știri sau evenimente legate de o femeie de peste 35 de ani vă vor surprinde.  Câtiva dintre nativi vor încerca să aibă o conversație mai serioasă cu partenerul lor despre viitorul relației pe care o au.

Dacă v-ați născut sub semnul Berbecului, Leului sau Sagetatorului, astăzi veți avea un angajament în legătură cu găsirea unei soluții pentru problemele unei persoane din familia dvs.  Dacă sunteți implicat în chestiuni juridice sau de drept, astăzi se va produce o întârziere sau o modificare neprevăzută. Bucurați-vă de momentele plăcute și evitați deciziile importante pentru viitorul dvs. Dacă v-ați născut sub semnul Taurului, Fecioarei sau Capricornului, astăzi vă puteți bucura de bani în casa sau bugetul dvs. personal. În general, ziua va fi favorabilă afacerilor voastre financiare.

Așa arată horoscopul zilei de luni, 21 ianuarie 2019

Horoscop zilnic: 21 ianuarie 2019. O zi tensionată la serviciu pentru Pești
Horoscop zilnic: 21 ianuarie 2019. O zi tensionată la serviciu pentru Pești

 Berbec

Este o zi bună pentru relațiile sentimentale. Bucurați-vă de aceste clipe și profitați la maximum de timpul petrecut în preajma celor dragi.

Taur

Nativii Taur vor fi extrem de productivi astăzi. Munciți cu drag și spor la treburile gospodărești, iar amintiri plăcute veți depăna cu un prieten de suflet.

 Gemeni

Gemenii se gândesc să își plătească și ei datoriile, dar „gaura” rămasă în buget v-ar putea afecta serios în următoarele două luni. Pe seară cineva îți va face o surpriză!

 Rac

Racii s-ar putea să își găsească un al doilea job. Primesc o ofertă de nerefuzat, iar business-ul este de viitor. Sunteți fericiți alături de familie, iar apele sunt extrem de limpezi și liniștite.

Leu

Nativii acestei zodii se află la apogeu. Vor să se reinventeze, iar acesta este un moment prielnic. Sunteți în fața unei noi etape a vieții vostre, iar momentul astral este unul de excepție.

Fecioară

Trebuie să renunți să mai faci pe „bunul samaritean” și să te uiți și în ograda ta. Oferă-ți timp pentru tine și pentru nevoile tale! Vin vremuri deosebite pentru nativii Fecioară, care își vor găsi calea în următoarele luni.

Balanță

Întâlnire cu prietenii. Balanțele sunt gata să iasă din casă și să petreacă în compania unor persoane loiale.

Scorpion

Scorpionii vor să plece într-o călătorie în scop de afaceri, însă aceasta ar putea fi anulată. Nu vă impacientați, fiindcă există și maine o zi. În orice caz, șefii vă privesc cu mândrie și s-ar putea să fiți avansat. Mult noroc!

 Săgetator

Nu este o zi bună de luat decizii importante. Mai bine trageți de timp și amanați decizia, răspunsul.  Mulți dintre nativii Săgetător se gândesc să se mute sau să se întoarcă în țară…definitiv. Totul depinde numai de voi.

 Capricorn

Capricornul vede în fața ochilor numai bani. Ați scăpat de datorii, iar acum vă gândiți cum să faceți altele. Uneori e mai bine să „strângeți cureaua” atunci când vin vremuri grele. Ei bine, acesta este momentul în care trebuie să cheltuiți inteligent.

 Varsator

Astăzi munciți din greu pentru proiecte care vă vor aduce satisfacții multiple. Partenerul de viață vă nemulțumește, iar discuții aprinse pot să apară spre finalul zilei. Dreptatea este undeva la mijloc.

Pesti

Vă enervează teribil colegii de muncă, care efectiv nu își fac treaba. Trebuie să vă schimbați tactica de relaționare cu cei din jur. Sănătatea este încă șubredă. Aveți grijă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×