Horoscop rune 21 – 27 ianuarie, cu Mihai Voropchievici: ce se întâmplă cu fecioarele

Silviu Ghering    Ciprian Postolache   
în Horoscop
20/01/2019, 09:38
Horoscop rune 21 – 27 ianuarie, cu Mihai Voropchievici: ce se întâmplă cu fecioarele GALERIE FOTO
Horoscop rune 21 - 27 ianuarie, cu Mihai Voropchievici: ce se întâmplă cu fecioarele

Mihai Voropchievici a prezentat Horoscopul Runelor pentru săptămâna 21 – 27 ianuarie 2019. Marea schimbare pentru noua săptămână este pentru fecioare. După ce în săptămâna care a trecut cei din această zodie au început să ia decizii drastice, se pare că în următoarele zile fecioarele au o săptămână de protecție divină totală.

Chiar dacă în următoarea săptămână leii sunt puși pe faptre mari, nu trebuie să piardă din vedere atenționarea pe 2019 a lui Mihai Voropchievici. „Lecția de viață pentru anul ăsta, banii vin dar de voi depinde cum îi economisiți sau pur și simplu îi faceți varză, îi terminați și azi vin, iar mâine nu mai sunt. Să nu ne trezim la sfârșitul anului că suntem colaps financiar. Este un lucru bun 2019, așa comentează toată lumea. Are o încărcătură benefică anul acesta”, este avertismentul lui Mihai Voropchievici pentru acest an.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 21 – 27 ianuarie

Mihai Voropchievici a prezentat Horoscopul Runelor pentru săptămâna 21 – 27 ianuarie 2019. Fecioarele au parte de o protecție divină, iar vărsătorii au șanse să câștige la loto. „Anul acesta e patronat de Jupiter, care e marele benefic, aducătorul de noroc, bani și fericire. Dacă a venit Jupiter peste noi putem vedea partea bună a paharului. Omul nostru se uită la partea financiară, deși sănătatea nu se cumpără cu banii. Banii sunt din abundență, anul ăsta ne învață să trăim, să fim fericiți.”, a spus Mihai Voropchievici.

Balanțele sunt și ele puse, ca și Taurii, să susțină o mică bătălie.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat HOROSCOPUL RUNELOR pentru săptămâna 21-27 ianuarie

BERBEC

Trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore, săptămâna viitoare. O multitudine de lucruri bune vin in viața lor.

TAUR

Taurul e pus pe concert. Dezvoltă atitudini de uragan. Trebuie să se mobilizeze că sa susțină o mică bătălie. O treceți ușor dacă sunteți calmi.

GEMENI

Își fac bagajele pentru că aveți o săptămână în care puteți să vă detașați. Bagajele să fie pregătite la ușă.

RAC

Au o săptămână de favoruri, ceva bănuți. Pot primi un cadou minunat.

LEU

Leul e pus pe fapte mari. O dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Va avea o săptămână de fericire.

FECIOARĂ 

Fecioara intră într-o săptămână de protecție divină totală. Runa care a ieșit pentru ele este una de protecție împotriva forțelor malefice, a gândurilor rele și a deochiului.

BALANȚĂ

Balanțele sunt și ele puse, ca și Taurii, să susțină o mică bătălie. Toate nemulțumirile adunate vor ieși la iveală. Nu vă îngrijorați – totul se rezolvă.

SCORPION 

Trebuie să scoată secretele la iveală. Rezolvă toate problemele din familie numai antrenând o discuție sinceră cu ceilalți membri.

SĂGETĂTOR

Abordați altfel problemele care vă interesează. Schimbați tactica: umblați la cutia cu diplomație, lăsați răutatea dacă ați fost mai rău, deveniți mai bun – fiți mai buni, dacă e cazul.

CAPRICORN

Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, la serviciu. E momentul să acționați!

VĂRSĂTOR

Pentru Vărsători se produce un salt rapid calitativ în existența lor. Cine știe, poate câștigați la loto.

PEȘTI 

Rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×