Horoscop zilnic, 2 octombrie 2019. Fecioara are un scop bine stabilit de la care nu se abate

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
01/10/2019, 15:15
Horoscop zilnic, 2 octombrie 2019. Fecioara are un scop bine stabilit de la care nu se abate
Horoscop zilnic pentru miercuri, 2 octombrie. Sursa foto: shok.md

Astrologii au pregătit horoscopul zilnic pentru data de 2 octombrie. Astrele au pregătit o zi obișnuită, fără lucruri ieșite din comun. Ziua de miercuri este ideală pentru noi începuturi, promovări la locul de muncă sau ieșiri în oraș.

Horoscop pentru ziua de miercuri, 2 octombrie 2019

Nativii născuți în zodia gemeni s-ar putea să se despartă de persoana iubită, în timp ce nativii balanță sunt ținta tuturor bârfelor de la locul de muncă.

Berbec

Revino cu picioarele pe pământ și axează-te pe locul de muncă. Visele nu țin de foame uneori. Ai cam pierdut controlul asupra vieții tale și ar fi cazul să te ocupi mai mult de partea financiară. Mai târziu vei avea timp și pentru pasiuni.

Taur

Îți dorești să avansezi, iar acum ai o șansă foarte mare. Superiorii au scos un post la concurs, dar va trebui să muncești dacă vrei să ajungi acolo. Învață, studiază și vei ieși învingător. Nu-ți pierde răbdarea și fii înțelegător cu colegii.

Gemeni

Nu te mai simți confortabil în relația de cuplu. Fă-ți ordine în gânduri și în inimă. Doar așa vei avea loc pentru jumătatea ta. Sufletul pereche nu va întârzia să apară. Nu-ți pierde speranța. Spre seară relaxează-te sau ieși în oraș.

Zodiac pentru miercuri, 2 octombrie
Ce au pregătit astrele celor 12 zodii ale horoscopului european. Sursa foto: avantaje.ro

Rac

Sarcinile de la locul de muncă sunt aproape terminate. Ești o persoană perseverentă și cu capul pe umeri. Ziua se va încheia fără griji. Partenerul de viață îți va face o surpriză foarte plăcută, o cină romantică sau o vacanță în doi.

Leu

O persoană îți va deschide ochii și vei vedea viața în alte culori. Nu rămâne prizonierul trecutului și axează-te pe visele din prezent. Nu te mai consuma pentru toate nimicurile și relaxează-te. Distrează-te, ieși în oraș, plimbă-te!

Fecioară

Astăzi ți-ai propus să fii zen. Nu intra în polemici și evită discuțiile în contradictoriu. Ai un scop bine stabilit și nu ar fi cazul să te abați de la drumul tău. Astrele sunt de partea ta. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere în tine.

Balanță

S-ar putea să fii în centrul atenției, dar nu în sensul pozitiv. Ești ținta tuturor bârfelor și răutăților. Nu pune la suflet tot ce auzi și concentrează-te pe lucrurile cu adevărat importante. Îndepărtează-te de persoanele care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu tine.

Scorpion

Ești curios din fire, dar astăzi ai senzație că se uneltește împotriva ta. Nu mai pune răul înainte, poate este vorba de ceva bun. Prietenii s-ar putea să-ți organizeze o petrecere surpriză. Nu-ți mai băga nasul și așteaptă să fii surprins.

Săgetător

Ai parte de o zi obișnuită, fără incidente sau neplăceri. La locul de muncă ai parte de câteva întâlniri. Partenerul de viață s-ar putea să te arate cu degetul. Recunoaște dacă ai greșit și nu se va isca nicio ceartă. Mai bine să fii sincer.

Capricorn

Ai avut un început de săptămână agitată, dar astăzi apele se vor calma. Spre sfârșitul zilei vei avea parte de liniște. Relaxează-te acasă alături de familie și încarcă-ți bateriile. Bucură-te de pasiunile care au ajuns pe locul doi.

Vărsător

Reevaluează relația cu colegii de serviciu. Ești o persoană care sare în ajutorul oricui, dar nu poți spune același lucru și despre ceilalți. Unii oameni nu merită prietenia ta. Vezi care sunt persoanele care te vorbesc pe la spate și renunță la ele.

Pești

Îți vei schimba părerea despre o persoană pe care ai ignorat-o până acum. Partenerul de viață se simt neglijat. Mare atenție la vorbele pe care le rostești. Uneori cuvintele rănesc mai mult decât o palmă dată la nervi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×