Horoscop zilnic: 17 februarie. Leul riscă accidentări grave

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/02/2019, 18:20
Horoscop zilnic: 17 februarie. Leul riscă accidentări grave GALERIE FOTO
Horoscopul zilei de 17 februarie vorbeste despre petreceri de neuitat

Horoscopul zilei de duminică, 17 februarie, aduce vești bune pentru zodii, în general. Acestea se vor afla ba în mijlocul familiei, ba vor prinși cu petreceri de pomină, unde pot întâlni oameni noi. Unii vor face cumpărături foarte inspirate, alții își pot lua adevărate țepe.

Cei singuri își pot întâlni sufletul pereche chiar la una dintre aceste petreceri de weekend, alții s-ar putea îndrăgosti prin vecini sau chiar de un prieten. Leul însă trebuie să se țină departe de sporturile extreme, deoarece riscă accidentări foarte serioase!

Berbec

Berbecii debordeaza de atata pozitivitate! Veţi uita de probleme, de afaceri, de conflicte la serviciu şi vă veţi petrece ziua într-o relaxare totală. După-amiaza puteti merge la cumpărături, unde veti achiziţiona o mulțime de lucruri utile și puteti chiar economisi o sumă mare de bani. Această zi nu este potrivită pentru experiențele în dragoste. Fiţi înţelepţi şi analizaţi-vă toate opţiunile.

Taur

Taurii au noroc în dragoste în această zi. S-ar putea să cunoaşteţi o persoană care locuieste langa locuinta dumneavoastra, poate un nou vecin şi veţi simţi instant o legătură puternică. Dacă sunteţi siguri trebuie sa dati dovada de curaj si poate o simplă prietenie se poate transforma în altceva. Categoric nu veţi regreta încercarea.

Gemeni

nativii născuți în zodia Gemeni au toate șansele să-și petreacă ziua într-o stare pozitivă, plină de energie şi distracţie. S-ar putea să plecaţi într-o scurtă călătorie, alături de familie, prieteni ori chiar persoana iubită, unde vă veți reîncărca bateriile. Dacă nu aveţi un partener în acest moment, poate fi chiar o ocazie bună pentru a cunoaşte pe cineva.

Rac

Racii au parte de pasiune, mister în această zi. Ori partenerul actual vă va pregăti o surpriză de neuitat, ori veţi avea ocazia să cunoaşteţi pe cineva itneresant la un eveniment comun. Aveţi încredere în forţele roprii şi lăsaţi-vă purtaţi de acest mister. Aţi putea încerca în viitorul apropiat să începeţi un nou hobby. Dacă stresul v-a acaparat viaţa în ultimul timp, ar fi o ocazie perfectă pentru a vă detensiona.

Leu

Străinii îți vor spune multe astăzi, dar nu trebuie să crezi tot ce auzi. E posibil să fi fost ales drept victimă de o femeie inteligentă obişnuită să trăiască pe spinarea altora. În plus, dacă eşti iubitor de sporturi extreme, stai acasă azi. Alege mai bine un film, sau, dacă vrei să ieşi, o plimbare liniştită. Altfel, astrele spun că azi eşti predispus la accidente grave.

Fecioară

Ceva de neînţeles te face să vrei să fii arogant astăzi şi te vei lupta din greu cu această pornire. Nici măcar rudele foarte apropiate nu te suportă când eşti arogant. Aşa că mai bine caută un centru de agrement şi divertisment şi petrece duminica acolo, cumva izolat. Trebuie să mai ai răbdare cu achiziţia scumpă pe care ai plănuit-o, în curând preţul va scădea simţitor.

Balanţă

Balanțele vor petrece ziua înconjurate de cei dragi. Fie familie, fie prieteni, fie colegi apropiaţi de la serviciu. Dacă simţi că nu ai suficientă energie pentru asta, renunţă la planurile de călătorie. E bine să petreci ziua în familie, vei avea câteva bucurii neaşteptate și îți vei reîncărca bateriile.

horoscop 17 februarie
Horoscopul zilei de 17 februarie spune ca persoanele singure si-ar putea gasi perechea la o petrecere

Scorpion

Scorpionii trebuie să se țină departe astăzi de magazine și cumpărături. E posibil să achiziţionezi un produs fals şi să mai plăteşti şi o groază de bani pentru el. În rest, duminica promite să îţi rezerve doar experienţe pozitive. Distrează-te alături de prieteni, mai ales că unul dintre ei fie îţi va face un cadou deosebit, fie o propunere de afaceri foarte bănoasă.

Săgetător

Săgetătorii au de luat o decizie. Se vor trezi în mijlocul unui scandal de unde pot ieși doar fiind sinceri. Gândiţi-vă bine la ce vă doriţi de la voi şi de la cei din jur şi încercaţi să vă alegeţi drumul pe care păşiţi. Nu are rost să ţineţi pe loc persoane în viaţa voastră, dacă voi simţiţi nevoia să stagnaţi.

Capricorn

Capricornii vor să lucreze pe cont propriu astăzi. În orice situaţie refuză ajutorul şi sfaturile din partea rudelor. Veţi ajugne la concluzia că mai bine învăţaţi ceva din greşelile voastre, decât să fiţi mereu împinşi de la spate de cei dragi. Nu e o idee rea. Este o zi potrivită pentru discuţii profunde, pentru sentimente şi propuneri de viitor. Fiţi precauţi în legătură cu banii totuşi, s-ar putea să aveţi nevoie să strângeţi o sumă importantă pentru un proiect la care visaţi.

Vărsător

Petrecere este cuvântul de ordine pentru Vărsători. Nativii nu vor mai ține cont de nimic și se vor simți bine alături de cei dragi. S-ar putea spre sfârşitul zilei să întâlniţi pe cineva misterios. Discutaţi şi oferiţi ocazia de a vă putea cunoaşte. Cine ştie, se poate înfiripa o poveste de dragoste.

Peşti

Nativii născuți în zodia Peşti ar putea avea nevoie de ajutor, iar acesta va veni din partea familiei. Spre după-amiază lucrurile se vor aşeza la locul lor şi veţi avea timp să vă relaxaţi cu adevărat. Mâncaţi ceva dulce, dar nu foarte mult şi uitaţi-vă la un film, alături de cei dragi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×