Horoscop zilnic 10 iulie 2018! Una dintre zodii se tratează cu aer și soare!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/07/2018, 17:39
Horoscop zilnic 10 iulie 2018! Una dintre zodii se tratează cu aer și soare!
Horoscop zilnic 10 iulie 2018

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce previziunile pentru horoscopul zilnic 10 iulie 2018. Unul dintre nativi se va trata astăzi cu soare și voie bună! Vezi AICI ce zodii au noroc de bani, luna aceasta!

Horoscop zilnic 10 iulie 2018 Berbec

Daca ai norocul sa vezi soarele pe cer, iesi afara, pentru ca aerul proaspat si cerul senin sunt medicamentele cele mai eficiente pentru starea in care te afli. Fie ca e o stare de depresie care te paste, fie ca e o problema de sanatate, nu de vitamine ai nevoie, ci de lumina cat mai multa ca sa-ti invadeze mintea si sufletul. Acasa, inchis intre patru pereti, nu vei primi doza de energie pozitiva de care ai nevoie, ca atare mergi undeva unde stii ca vei gasi doze maxime de veselie, de optimism, de culoare, de distractie. Inconjoara-te de copii si de activitati placute sufletului tau si iti vei reveni ca prin farmec.

Horoscop zilnic 10 iulie 2018 Taur

Te simti blocat intr-o zona cumva tangenta cu ce se petrece in jurul tau, de parca lumea nu te intelege si te tine la distanta de miezul evenimentelor. Nu-i nimic, e pierderea lor, pentru ca tu ai avea o viziune diferita asupra lucrurilor si ar avea numai de castigat daca te-ar include si pe tine in aceasta aventura, ei nu sunt de acord cu ideile tale, poate mult prea moderne sau originale pentru capacitatea lor actuala de intelegere, si de aceea prefera sa ignore solutiile tale. Ai rabdare, intr-o zi isi vor da seama ca ai dreptate si atunci multi vor merge pe drumul deschis de tine, dar deja vei fi cu multi pasi inaintea lor si nu vei mai avea nevoie sa te bage ei pe tine in seama. Mergi deci pe calea ta!

Horoscop zilnic 10 iulie 2018 Gemeni

Joci un rol important in treburile unor persoane care si-au cam pierdut directia. Sunt debusolati, confuzi, nu au nicio cale de iesire din impasul in care se simt blocati si asteapta de undeva o solutie. Salvarea vine de la tine, pentru ca ai toate calitatile unui bun indrumator, sfatuitor, profesor la nevoie. Si tu ai invatat de la altii ce e de facut in astfel de situatii, ca atare a venit vremea sa transmiti mai departe informatiile acumulate candva, care formeaza acum experienta ta de viata. Ai rabdare cu cel din fata ta, pentru ca are nevoie de ceva timp sa puna in aplicare sfaturile tale. Fii constient ca nici un elev nu invata de la prima lectie, ci prin recapitulare continua.

Horoscop zilnic 10 iulie 2018 Rac

Ai o stare mai pasiva, mai distanta, care da de inteles ca esti in fata unui abandon. Nu mai ai puterea sau interesul de a continua un drum de la care nu mai ai nimic de castigat, si ceva iti spune ca cel mai bine e sa lasi totul balta acum. Consideri ca ai facut tot ce se putea pentru a salva situatia, dar probabil e cel mai intelept lucru pe care il poti face in acest moment: sa inchizi acest capitol si sa te detasezi de toate. Ce era de invatat de aici, e deja asumat si acumulat in experienta ta de viata, deci nu insista sa mai trezesti la viata un proiect care nu mai evolueaza. Ai meditat asupra lucrurilor si ai ajuns la concluzia curajoasa ca cel mai bine e sa pui punct aici si acum.

Horoscop zilnic 10 iulie 2018 Leu

Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, avand impresia ca, oricat ai cheltui, banii se vor intoarce repede inapoi. Nu e chiar asa, iar o atitudine superficiala in privinta banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu. Singura atitudine jucausa pe care ti-o poti permite e sa cumperi… jucarii! Asta da, deci mergi la cumparaturi si gandeste-te la darurile pentru cei mici din familie. Dar si tu te simti inca un copil, incat nu ar fi exclus sa dai o suma de bani pentru un capriciu considerat de altii drept un gest copilaresc. Ei si ce? vei spune, e dorinta ta fie inseamna sa-ti cumperi un trenulet sau un ursulet de plus, desi tu ai trecut demult de varsta potrivita pentru asa ceva.

Horoscop zilnic 10 iulie 2018. Ceva se schimbă pentru Scorpion

Horoscop zilnic 10 iulie 2018 Fecioară

Compania persoanei iubite are un efect fantastic asupra ta. De altfel e un schimb reciproc excelent de energii aici, pentru ca si tu ii faci bine celui drag ori de cate ori ii stai alaturi. Fiecare intra in joc cu alte resurse, completandu-va perfect unul pe altul. Cand unul conduce, celalalt urmeaza indeaproape, investind pasiune si incredere in deciziile liderului. Cand primul propune o cale, partenerul il sustine moral si emotional cu toata dragostea, iar acest dialog va merge de minune azi in cuplu.

Horoscop zilnic 10 iulie 2018 Balanță

Ceea ce cladesti acum prinde contur din ce in ce mai bine, indiferent despre ce ar fi vorba: de o afacere pe care o gandesti, de o casa pe care o ridici, de o relatie pe care o legi… Abia astepti sa ajungi mai repede la finalul mult visat. E un proiect care evolueaza excelent, intr-un ritm promitator, cu pasi mari si siguri spre scopul la care visezi. Mai participa si altii la acelasi plan minunat si daca va uniti cu totii fortele, progresele vor fi mai rapide si mai vizibile. Nu te opri din elan, lasa-te condus de acest chef fantastic de reusita, pentru ca esti pe drumul cel bun, indiferent cat va mai dura, dar tu ai convingerea din ce in ce mai bine fundamentata ca totul va iesi perfect! Da, continua, esti tot mai aproape de finish!

Horoscop zilnic 10 iulie 2018 Scorpion

Ceva se schimba in viata ta de zi cu zi, de parca trebuie sa accepti o noutate aparuta ca din senin, dar care suna foarte bine! O poti numi chiar o mare bucurie, un motiv de fericire, o reusita de proportii, care aduna la un loc toata familia. Poate fi vorba de evenimente din viata personala care te fac fericit, cum ar fi o viitoare casatorie, venirea pe lume a unui copil, un moment de-a dreptul special despre care toata lumea vorbeste cu patos. Transmite mai departe vestile bune care ajung la tine, ia legatura cu cei dragi de departe, pentru ca esti entuziasmat si-ti place sa fii mesagerul unor evenimente atat de frumoase! Chiar daca e cu totul altceva decat aveai in plan pentru astazi, merita schimbarea de directie, pentru ca suna minunat!

Horoscop zilnic 10 iulie 2018 Săgetător

Uneori, visele nu se implinesc atunci cand vrei tu, nici cat ai bate din palme, dar nu trebuie sa vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamagire. E semn ca nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil intr-un anumit moment al vietii. Acelasi sentiment il vei avea si tu astazi, ca un mare scop se destrama, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar intotdeauna apare un plan de rezerva. Poate la prima vedere nu-ti convine inlocuitorul pe care il primesti in schimb, dar dupa un timp iti vei da seama ca planul de rezerva a fost mai bun chiar si decat ideea ta initiala. Nu intra in panica, ci foloseste-te de ceea ce ti se ofera!

Horoscop zilnic 10 iulie 2018 Capricorn

Priveste cu mai mult curaj spre trecut, pentru ca detii experienta necesara pentru a putea da acum sfaturi. Cineva are nevoie de opinia ta cu privire la rezolvarea unei probleme, iar tu ai trecut deja prin ceva similar si ai sti sa-i oferi instructiunile cele mai pretioase. Umbla in sipetul de amintiri, scoate la lumina experiente de viata ce pot fi acum altuia de folos si impartaseste cu incredere din tot ce ai trait pe pielea ta. Altul nu ar mai pierde timpul cu experimente cand tu ai trecut deja prin asta si ai sti ce este de facut. Ofera din ceea ce stii celor care au nevoie de tine ca profesor!

Horoscop zilnic 10 iulie 2018 Vărsător

Esti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de aceasta zi pentru a te dedica sufletului intru totul. Orice isi doreste acum spiritul tau, ii vei oferi cu generozitate, fie ca e vorba de lectura, de odihna, de calatorii cu tenta religioasa, de o anumita hrana a trupului sau a sufletului, pentru ca simti ca acest tratament te ajuta sa te purifici si sa-ti reincarci bateriile. Simti ca ai o conexiune mai speciala cu cele sfinte acum, si vrei sa te apleci prioritar asupra acestor nevoi intime. Nu te astepta ca lumea sa ti le si inteleaga!

Horoscop zilnic 10 iulie 2018 Pești

Si ce daca azi nu faci niciun pas mai departe in proiectele in derulare? Meriti si tu o pauza, in care sa-ti aduci aminte de placerile tale personale, de tot ceea ce iti umple inima. Ca e vorba de o zi libera, asa cum are multa lume, sau doar de o seara mai linistita dupa ce ai fost totusi la serviciu, simti ca acele ore au efecte miraculoase asupra psihicului tau pentru ca iti reincarca perfect bateriile. Singurele mici probleme se mai pot ivi in amor, pentru ca se resimte un oarecare blocaj de comunicare cu persoana iubita. Dar trece!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×