Horoscop vară 2020. Cele trei zodii pentru care urmează o perioadă de coșmar

Dan Suta   
în Horoscop
08/05/2020, 18:31
Horoscop vară 2020. Cele trei zodii pentru care urmează o perioadă de coșmar
Horoscop vară 2020. Trei zodii vor trece prin momente dificile. Sursa foto: pixabay.com

Horoscop vară 2020: Pentru trei semne zodiacale, următoarele luni vor fi unele destul de dificile. Vor lua decizii pe care le-au tot amânat de-a lungul vremii, iar soarta nu le va fi tocmai bună.

Horoscop vară 2020: Trei zodii pentru care urmează o perioadă runtă

Pentru cei născuți în zodia Leu, vine un moment al adevărului și, oricât ar fi de pregătiți pentru anumite răspunsuri, surprizele neplăcute vor apărea de unde nu se așteaptă.

Leii au de trecut prin două luni de foc, iuni și iulie, urmând ca abia din august să își mai revină nițel. Practic, ceea ce li se întâmplă Leilor în această vară se numește karmă.

Nativii de foc au făcut o serie de greșeli din punct de vedere relațional, iar acum plătesc, oarecum, încrederea oarbă pe care au avut-o în anumite persoane.

Scorpionii și Balanțele, probleme peste probleme

De asemenea, și pentru Balanțe urmează o vară destul de năbădăioasă. Pot apărea conflicte la locul de muncă din care vor avea de suferit, mai ales cei născuți sub acest semn de aer pentru care imaginea publică are o relevanță uriașă.

Balanțele care nu au reușit să facă economii până acum se vor confrunta cu o serie de probleme financiare chiar de la începutul lunii iunie. Pot recurge la anumite împrumuturi, însă nici aici lucrurile nu vor fi foarte clare.

În final,. și Scorpionii au o vară destul de întunecată. Soarele fuge de strada lor și nu mai răsare, iar acești nativi se vor vedea nevoiți să ia totul de la zero, să înceapă să facă anumite lucruri pe care le-au tot amânat.

Începutul va fi greu, iar lunile cele mai dificile vor fi iunie și iulie. Din august se vor redresa puțin din punct de vedere profesional, dar nu va fi cazul să se culce pe o ureche nici atunci.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×