Horoscop Urania pentru săptămâna 26 octombrie -1 noiembrie. Vărsătorul este nerăbdător să avanseze la locul de muncă

Alexa Serdan   
în Horoscop
25/10/2019, 16:49
Horoscop Urania pentru săptămâna 26 octombrie -1 noiembrie. Vărsătorul este nerăbdător să avanseze la locul de muncă
Ce aduce horoscopul Urania în săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie. Sursa foto: kanald.ro

Horoscopul Urania aduce în săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie conflicte pentru unele zodii atât pe plan profesional, cât și în relația de cuplu. Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care vor avea parte cele 12 zodii ale horoscopului european.

Acesta este horoscopul Urania pentru săptămâna 26 octombrie-1 noiembrie

Potrivit horoscopului Urania în săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie nativii vor avea parte de numeroase evenimente, dar și conflicte. Spre exemplu, semnul zodiacal taur se gândește să facă schimbări legat de serviciu, iar nativii născuți în zodia scorpion au o luptă grea legat de ce vor să facă în viitor, scrie horoscop-urania.com.

Berbec

Discuțiile în contradictoriu și tensiunile sunt la ordinea zilei săptămâna aceasta. Ește tensionat și lucrurile merg pe drumul greșit atât la serviciu, cât și în relația de cuplu. Nu băga cuțitul în rană mai mult decât este nevoie. Mai bine detașează-te și nu mai apleca urechea la tot ce auzi în jurul tău.

Taur

Ești tot mai nemulțumit de partea financiară și te gândești să faci schimbări importante la serviciu. Renunță la credințele și convingerile care te țin pe loc și nu te lasă să evoluezi. Unele proiecte nu merg așa cum ti-ai și așteptat, mai bine nu mai investi în ele.

Gemeni

Ești tot mai neatent și îți faci treburile superficial. Șefii vor observa acest lucru și vei fi tras la răspundere. Discuțiile și piedicile pe care ți le pun colegii nu te mai lasă să-ți faci treaba așa cum trebuie. Ești cu gândul în altă parte și greșești adesea. Pune-ți ordine în minte altfel rișci să rămâi fără serviciu.

Rac

Încerci să împaci câteva părți, dar vei eșua lamentabil. Îți vei răci gura degeaba pentru că cei din jur nu vor să audă ce ai de spus. Spre finalul săptămânii ai inspirație și imaginație. Un hobby nou îți face cu ochiul și din mâinile tale vor ieși adevărate opere de artă. Ai mai multă încredere în tine.

Leu

O ceartă aprinsă cu partenerul de viață îți va tăia cheful de viață. Revolta și supărarea ta se vor îndrepta spre prieteni și acest lucru îi va îndepărta. Spiritul de viață îți va reveni în clipa în care un cadou mic, dar scump va încăpea în mâinile tale. Toate răutățile și vorbele rele vor fi uitate.

Fecioară

Nu-ți mai ajung banii și te gândești serios să-ți mai cauți un loc de muncă. Întrebarea este dacă vei rezista și vei reuși să le faci pe ambele. Oboseala se va aduna și își va spune cuvântul. Sfătuiește-te cu o rudă apropiată înainte de a semna actul de proprietate la casă. Fii mai înțelept!

Balanță

Debordezi de energie și simți nevoia să faci ceva. Mergi la sală, aleargă prin parc sau fă exerciții fizice. Orice ai alege vei avea o stare de spirit mai bună. O rudă îți va face o vizită neașteptată și acest lucru nu îți va pica bine pentru că avea alte planuri. Nu strâmba din nas și petrece timp alături de familie.

Scorpion

În interiorul tău se dă o luptă grea și nu știi încotro să te îndrepți. Calmează-te și așterne pe foaie toate gândurile care își trec prin minte. Poți vorbi și cu prieten apropiați în care ai maximă încredere. Nu mai ține ascunse sentimentele și emoțiile pe care le-ai strâns.

Săgetător

Ești revoltat că lumea nu este de acord cu planurile tale. Nu-i poți obliga pe ceilalți să facă ceva ce nu le face plăcere. Mulțumește-te cu interesele comune și alegeți împreună evenimentele la care vreți să mergeți. Ești vulnerabil și vei avea schimbări bruște de spirit.

Capricorn

Nu faci parte din turmă și faci notă discordantă, dar nu te deranjează acest lucru, dimpotrivă. Îți face plăcere să fii unic și diferit față de restul. Gelozia și impulsurile îți vor da de gândit și te vor obliga, oarecum, să renunți la anumite plăceri.

Vărsător

Ești tot mai nerăbdător să avansezi în carieră și să dovedești că poți să faci mult mai multe lucruri. Reputația ta va fi pusă la încercare la locul de muncă unde vei avea câteva conflicte de interese. S-ar putea să nu fii la înălțimea așteptărilor tale, dar să nu fii dezamăgit. Te vei simți în largul tău în compania persoanei iubite.

Pești

Anumite conflicte vor fi motivate de interese, câștiguri sau moșteniri. Nu trebuie să le tratezi în joacă, treci în atac și apără-ți punctul de vedere. Un eveniment major te va trezi la realitate și îți va zdruncina complet convingerile de viață. Contextul nu se va risipi ușor, fii cu ochii în patru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×