Horoscop Urania pentru săptămâna 23 februarie-1 martie. Berbecii nu stau bine cu dragostea

Ana Chivu   
în Horoscop
22/02/2019, 15:13
Horoscop Urania pentru săptămâna 23 februarie-1 martie. Berbecii nu stau bine cu dragostea GALERIE FOTO
Previziunile astrale ale Uraniei pentru săptămâna 23-1 martie!

Urania prezintă horoscopul pentru cele 12 zodii pentru săptămâna 23-1 martie 2019. Urania este cel mai de succes astrolog din România și, cu ajuorul astrelor, aduce în plan pricipal evoluția zodiilor și evenimentele care le pot schimba viața. Află care sunt nativii norocoși, dar și cei care au un ghinion de neimaginat în săptămâna 23-1 martie.

„Stresul, grijile, anxietatea, frustrarile ii pot produce Berbecului dureri de cap, ameteli, nenumarate stari febrile, insomnii, hemoragii nazale sau probleme ale sinusurilor sau urechilor. Are nevoie de mici exercitii fizice si de masaj in zona craniana, precum si de o dieta fara abuzuri, eventual vegetariana, regulata si relaxata, evitand stimulentele de orice fel: alcool, cofeina, medicamente„, potrivit descrierii berbecului.

Horoscop Urania pentru săptămâna 23 februarie-1 martie: zodiile caută liniște

Urania prezintă horoscopul în emisiunea Pasul Fortunei, a cărei gazdă este Simona Vărzaru. Aceasta reprezintă cel mai mare astrolog din România și citește în astre ceea ce va urma să se întâmple cu toți nativii zodiacului. Iată previziunile pentru săptămâna 23-1 martie.

Previziuni astrale pentru săptămâna 23-1 martie! Ce indică Urania?
Previziuni astrale pentru săptămâna 23-1 martie! Ce indică Urania?

Berbec

Berbecii au parte de ceva ghinion în săptămâna 23-1 martie în privința dragostei. Viitorul relației lor este instabil. Dacă se va găsi o rezolvare acum, va merge mult și bine, dacă nu, se va termina cât de curând. Vor fi nevoiți să-și apere statutul, funcția pe care o au la moment. Schimbări vor veni și pe plan financiar.

Taur

Ai atenția îndreptată spre stările organice care îți mai dau din când în când semnale pe care trebuie să le citești. Dacă ai probleme juridice, se vor crea niște contexte care te vor avantaja mult. Ai multă responsabilitate, funcția pe care ai primit-o de curând îți aduce multe ocupații.

Gemeni

Ai o disponibilitate pentru relaxare și distracții. Liniștea dăinuie peste tine în săptămâna 23-1 martie. Vei fi influențat de lumea gândurilor! Te duci mult după amintiri și străbați tot trecutul.

Rac

Racii se ocupă foarte mult de treburile gospodărești! Vrei să fii mai organizat și să ai toate puse la punct. Unii au șansa să își găsească un loc de muncă. De asemenea, astrele anunță că ai parte de oportunități minunate în săptămâna 23-1 martie.

Leu

Leii au răbdare foarte mult cu persoanele care sunt insistente. Astrele anunță că ai parte de o viață sentimentală intensă. Cu toate că acestea nu sunt relații de lungă durată, dar te vei alege cu multe învățături de pe urma lor.

Fecioară

Din păcate, ești suprasolicitat la locul de muncă. Cu toate astea, accepți pentru că îți place să ai bani și să ai și responsabilități. Îți place să ai un statut aparte, doar ai muncit din greu mereu pentru a avea tot ceea ce ai acum.

Balanță

Ai parte de momente de confort și relaxare în prima parte a săptămânii 23-1 martie. Din păcate, o greșeală fiscală îți va aduce ceva emoții, stai liniștit, totul se va rezolva. Contextul astral arată că vei avea parte și de câteva suprize neplăcute.

Scorpion

Ai parte de stări la extreme în prima parte a săptămânii 23-1 martie. Te enervezi, apoi ești zen, ai parte de multă agitație și stres, iar apoi…liniște totală. Totul la tine este alternativ, una caldă, una rece și tot așa. Simțiți nevoia să vă redefiniți la un moment dat.

Săgetător

În săptămâna 23-1 martie te așteaptă ceva răbufniri. Astea te vor obliga să îți redefinești părerile despre anumiți oameni. Într-o relație apar niște semne de exclamare din cauza unor ieșiri necontrolate. Anumite scăpări te vor ajuta să știi.

Capricorn

Faci eforturi mari să fii diplomat în unele situații care cer cu disperare acest lucru. Simți că nu poți să mai ai încredere într-un anumit prieten, astfel că vei sta să analizezi toate semnele de întrebare pe care ți le tot pui de o vreme bună.

Vărsător

În săptămâna 23-1, la început, ai o atitudine echilibrată față de unele modificări. Astrele indică niște momente în care te vei simți împlinit. Ai nevoie de învigorare spirituală și de succese și satisfacții care nu se vor lăsa mult așteptate.

Pești

Din păcate, nu prea cooperezi cu unele persoane, intervin în discuții multe momente de tăcere și limitări ale acesteia. Te vei menține activ pe toată durata întregii săptămâni 23-1 martie. Ai parte de un context armonios în tripla planetelor Soare-Neptun-Mercur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×