Horoscop Urania pentru perioada 23 – 29 noiembrie 2019. Nativii Pești se răscoală

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
22/11/2019, 15:04
Horoscop Urania pentru perioada 23 – 29 noiembrie 2019. Nativii Pești se răscoală
Horoscopul Urania pentru perioada 23 – 29 noiembrie. Sursa foto: avanaje.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul Urania pentru perioada 23 – 29 noiembrie 2019. Este o perioadă de schimbare pentru multe dintre zodii, care vor să avanseze și nu se mai mulțumesc cu ceea ce au. Peștii intră în conflict cu toată lumea, mai ales atunci când sunt martorii unor nedreptăți.

Așa arată horoscopul Urania pentru perioada 23 – 29 noiembrie 2019

Berbec

Natvul Berbec intră la bănuieli, mai ales dacă ceva sau cineva le sugereze că o chestiune de interes personal, material sau bănesc nu evoluează corect și în avantajul lor. Poate reevalua prieteniile și parteneriatele. Posibil succes dacă se vor integra în activități alături de grupuri de prestigiu socio-profesional.

Taur

Nativul este nesigur de unii dintre partenerii cu care lucrează. Va depista unele nereguli care îl vor face să renunțe la colaborarea cu partenerii respectivi. De asemenea, trebuie să fie foarte atenți atunci când semnează contracte, deoarece acestea ar putea ascunde vicii ascunse. Taurul se poate îndrăgosti iremediabil în această perioadă.

Gemeni

Nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor se poate afla în mijlocul unei situații care nu-i convine, îl înfurie sau îl aduce chiar în situația de a reacționa vehement. Acesta va avea succes deplin în întâlnirile oficiale, unde se tratează, se negociaz anumite aspecte. După datade 2 decembrie, pot consolida o relație afectivă, potrivit libertatea.ro

Rac

Nativul Rac este cuprins de melancolie la începutul perioadei analizate, dar acesta este scos din această stare de o nuă iubire care apare în calea lor. Contextul astral va fi profitabil și pentru sănătate, mai ales pentru cei care s-au confruntat cu afecțiuni de lungă durată, cu proceduri de recuperare după accidente sau operații.

Leu

Leii încep să aibă probleme în familie. Apar discuții din ce în ce mai des cu un membru al familiei, iar acest lucru tensionează și mai mult relația. Un eveniment cu impact major în plan sufletesc se poate produce pe 26 noiembrie. La locul de muncă apar sarcini noi, care îi nemulțumește pe nativi.

Fecioară

Fecioarele dau dovadă de un spirit foarte critic, mai ales atunci când sunt provocate, iar acest lucru le poate aduce noi conflicte. Nativul trebuie să fie atent, mai ales în timpul deplasărilor, călătoriilor, deoarece riscul de pagubă este unul mare. Fecioara va dori să consolideze o relație de iubire, însă trebuie ca partenerul să fie convins de gândurile sale bune.

Balanță

Nativul Balanță este asaltat de oameni care vor să-l păcălească, să profite de bunătatea și de banii lor. Atenție sporită pentru a putea dejuca planurile celor rău intenționați. Relațiile cu părinții nu vor fi mai bune, ci doar lipsite de stres, fără controverse și riposte brutale.

Scorpion

Nativul Scorpion parcă își ascute simțurile care îl caracterizează, cum ar fi subtilitate, abilitate, finețea analizelor, răbdare, motivație profundă. Cu toate acestea, relația c partenerii, inclusiv cu cel de viață, rămâne una rece și foarte șubredă, care se poate termina în orice clipă.

Săgetător

Nativul Săgetător va trece printr-o perioadă foarte agitată, iar acest lucru își va pune amprenta pe sănătatea sa, mai ales pe psihic. În plan organic, se va menține vulnerabilitatea față de infecții și disfuncții endocrine. Nativul va avea probleme la locul de muncă, unde colegii parcă îi pun bețe-n roate. Cu toate acestea, Săgetătorul are șanse reale să primească o sumă mai mare de bani de la locul de muncă sau dintr-o altă colaborare.

Capricorn

Capricornul nu va fi foarte popular, cel pușin la începutul perioadei. Mai mult, se poate certa cu mai mulți prieteni pe motive puerile. Pot apărea dizarmonii care nu se vor estompa odată cu trecerea timpului, ci vor constitui un avertisment de care nativii vor trebui să țină cont în deciziile viitoare. Capricornii vor avea șansa să li se facă dreptate în condiții speciale: noroc ascuns, dreptate divină, dreptate imanentă, intervenție “din umbră”.

Vărsător

Vărsătorul se va confrunta cu încercări majore, care îi vor maturiza pe cei tineri. Nici la locul de muncă nu se anunță vremuri bune, deoarece vor fi contestați puternic, mai ales de colegii care vor să le ia locul. Se pot trezi în mijlocul unor rivalități care, deși nu le-au stârnit și nu și le doresc, îi vor obliga să reacționeze și să ia atitudine.

Pești

Nativii Pești se vor răscula, la începutul perioadei. Vor găsi unele lucruri și situații la locul de muncă pe care nu le vr putea tolera, de aceea este posibil să fie nevoiți să-și găsească un alt job. Acasă însă este oaza lor de liniște, unde își reîncarcă bateriile zi de zi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×