Horoscop Urania pentru perioada 18-21 decembrie 2018. Berbecii au revenit cu picioarele pe pământ!

Alexandra Chivu   
în Horoscop
18/12/2018, 16:43
Horoscop Urania pentru perioada 18-21 decembrie 2018. Berbecii au revenit cu picioarele pe pământ!
Conform horosopului Urania, din perioada 18-21 decembrie 2018, nativii zodiei Berbec au revenit cu picioarele pe pământ

Conform horoscopului Urania, din perioada 18-21 decembrie 2018, nativii zodiei Berbec au revenit cu picioarele pe pământ. De asemenea, vizați sunt și nativii zodiei Taur, care se trezesc foarte agitați în majoritatea zilelor din intervalul menționat mai sus. De menționat este că Mercur/Jupiter în Săgetător va avea loc peste 12 ani.

De altfel, recomandat, pentru orice situație, este ca zodiile să-și păstreze calmul în fața situațiilor mai puțin plăcute, căci ele sunt la orice pas. Cât despre diplomație și toleranță, este tot timpul nevoie de o doză în plus, pentru ca lucrurile să meargă bine.

Urania dezvăluie ce ne spun astrele zilele următoare

Berbec

Între 18 decembrie și 19 decembrie, nativii zodiei Berbec au un moment în car acționează în așa fel încât revin cu picioarele pe pâmânt. De altfle, aceștia sunt mai eficienți ca niciodată. Între 20 și 21 decembrie, aceștia vor avea o etapă favorabilă în fața legii.

Taur

Horoscop Urania pentru perioada 18-21 decembrie 2018. Berbecii au revenit cu picioarele pe pământ!
De asemenea, vizați sunt și nativii zodiei Taur, care se trezesc foarte agitați în majoritatea zilelor din intervalul 18-21 decembrie 2018

Între 18 și 19 decembrie, nativii zodiei Taur au o perioadă mai agitată, care se răsfrânge asupra interiorului. Mai mult, tot în această perioadă o să aveți motive de mulțumire, însă și o stare de stres. Între 20 decembrie și 21 decembrie purtați discuții pe teme bănești.

Gemeni

Previziunile Urania pentru nativii zoiei Gemeni arată că între 18 decembrie și 19 decembrie, o să aveți parte de confruntări de opinie cu un apropiat drag. Între 20 și 21 decembrie, nativii zodiei Gemeni se vor simți mai destinși, mai voioși și veseli.

Rac

Între 18 și 19 decembrie, nativii zodiei Rac vor avea parte de un moment special, după vare vor simți că prind aripi. Între 20 și 21 decembrie, aceșia se vor analiza și vor încerca să facă îmbunătățiri la tot ce înseamnă ei ca om.

Leu

Între 18 și 19 decembrie, Leii primesc daruri de care se vor bucura enorm. De altfel, ei înșiși pot face o figură bună față de persoanele apropiate care au fost buni cu ei.

Fecioară

Previziunile Urania pentru nativii zodiei Fecioară anunță, în intervalul 18-19 decembrie 2018, un punct astral minunat. Se prevede o împăcare ori reluarea unui dialog cu un partener de afaceri.

Balanță

Nativii zodiei Balanță, între 18 și 19 decembrie 2018 vor simți să se relaxeze, lucru pe care îl și fac. Între 20 și 21 decembrie, este recomandat să aibă grijă la bani, căci în ultima perioadă îi cam cheltuie fără cap.

Scorpion

Previziunile Urania pentru nativii zodiei Scorpion anunță că aceștia, între 18 și 19 decembrie 2018 se vor simți foarte bogați, însă bogați afectiv. Vor avea parte de noi trăiri și senzații frumoase.

Săgetător

Între 18 și 19 decembrie, nativii zodiei Săgetător își doresc tare să simtă din nou atmosfera de familie. Între 20 și 21 decembrie, aceștia întâlnesc ocazia să se revadă cu cineva drag, lucru care îi bucură enorm.

Capricorn

Previziunile Urania pentru perioada 18 și 19 decembrie anunță un schimb de informații pentru nativii zodiei Capricorn. De asemenea, aceștia vor avea parte de surprize din partea unui membru de familie.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător se vor simți ușurați în zilele de 18 și 19 decembrie, căci rezolvă niște probleme care le-au dat de furcă în ultima perioadă.

Pești

Pentru nativii zodiei Pești se anunță deschidere spirituală. De altfel, în această perioadă aceștia vor simți să-și încarce bateriile. Între 20 și 21 decembrie, aceștia vor simți nevoia să fie iubiți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×