Horoscop Urania pentru intervalul 4 – 10 ianuarie 2020. Previziunile astrele pentru prima săptămână a noului an

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
03/01/2020, 15:16
Horoscop Urania pentru intervalul 4 – 10 ianuarie 2020. Previziunile astrele pentru prima săptămână a noului an
Horoscop Urania pentru perioada 4- 10 ianuarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Simona Vărzaru, astrologul cunoscut ca și Urania, prezintă în fiecare vineri previziunile astrele pentru săptămâna următoare și îți spune care sunt evenimentele de care vei avea parte. Citește în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu cele 12 zodii potrivit libertatea.ro.

Horoscop Urania pentru intervalul 4 – 10 ianuarie 2020

Berbec

În primele zile persoanele născute în zodia berbec își vor face calculele pentru noul an. Berbecul simte nevoia să revină cu picioarele pe pământ și se pune la punct cu ultimele informații. În ultima zi a horoscopului, pe 10 ianuarie nativii sunt influențați de Luna Plină în Rac și depășesc anumite perioade de stres și blocaj.

Taur

Nu ai o dispoziție sufletească tocmai bună și te enervezi din orice lucru mărunt. O veste neașteptată te învață să fii cumpătat și să nu te lași dus de val. Spre finalul intervalului nativii vor fi mai răbdători și se vor axa pe comunicare, studii și călătorii în interes de serviciu.

Gemeni

Detașează-te de stresul cotidian și fă un efort să revii la starea de normalitate. În perioada 7 – 9 ianuarie plăcerile vieții vor fi tulburate de discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață. Mai târziu, pe 10 ianuarie te concentrezi pe chestiuni bănești și datorii mai vechi.

Rac

Între 4 și 7 ianuarie îți țiimprietenii aproape și descoperi cum te-au afectat sărbătorile. Osciltațiile și instabilitatea își vor îndrepta pașii spre o concluzie demnă de încredere. Luna Plină se va instala la ea acasă și îi va transmite racului o nouă vocație, una foarte puternică.

Leu

Refuzi categoric să calci peste anumite principii de viață. Nu admiți nicio presiune care-ți poate afecta dreptul de gândire și libertate. Discuțiile cu partenerii de afaceri te vor pune în ipostaze inconfortabile. Prietenii, vizitele și ieșirile în oraș îți vor aduce zâmbetul pe buze.

Fecioară

Ești tot mai atașat de pasiuni și idei care par ireale în ochii celorlalți. Comentariile la adresa celor din jur nu îți aduc nimic bun, ba dimpotrivă. Fii realist și nu lăsa emoțiile și slăbiciunile să te stăpânească. Află dacă te mai regăsești în relația de cuplu și ia o decizie concretă.

Balanță

Ai acumulat multe frustări și stres și ești gata să pui punctul pe i. Nu mai da iama în magazine și ține-ți banii pe card. Vrei un nou job, dar nu știi dacă vei reuși să faci față. Pregătește-te, citește și nu vei avea de ce să dai înapoi. Cariera va ajunge pe primul loc și vei avea parte de multe oportunități.

Scorpion

Anul acesta îți este destinat și începi în forță încă din primele zile. Lași totul deoparte și devii egoist dar în sensul bun. Te gândești mai mult la tine și la starea ta sufletească. Dacă renunți la negativitate toate lucrurile se vor așeza în favoarea ta.

Săgetător

Ești în formă maximă și mergi la sala de forță. La locul de muncă vor exista schimbări care nu sunt pe placul tău și starea ta interioară va suferi. Insomniile și iritările nu îți vor da pace. Meditează intens asupra neajunsurilor și vezi care este soluția pe care trebuie să o abordezi.

Capricorn

Toate resursele financiare se duc spre întreținerea casei. Fii atent la detaliile din jurul tău și fii corect cu ceilalți. Un venit suplimentar te va scoate din impas și vei descoperi echilibrul perfect între serviciu și familie. Începând cu data de 10 ianuarie vei avea parte de o perioadă intensă, dar epuizantă.

Vărsător

Pe 4 ianuarie drumurile tale nu se vor opri și nici dialogurile cu prietenii. Ești tot mai îngrijorat legat de averea părinților și nu știi în mâinile cui va ajunge. Ești dispus să faci ceva și pentru tine și te axezi pe un nou hobby. Pasiunea aceasta îți va aduce satisfacție în plan personal și profesional.

Pești

Ai nevoie urgentă de bani, dar nu știi cum să faci rost de ei. Distanțarea de grupul de prieteni din cauza diferențelor de atitudine și principilor de viață este tot mai aproape. Certurile și discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață par că nu au nicio noimă, dar ceva mocnește.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×