Horoscop Urania pentru 21-27 decembrie. Previziuni înainte de Sărbători

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
20/12/2019, 14:10
Horoscop Urania pentru 21-27 decembrie. Previziuni înainte de Sărbători
Horoscop Urania 21-27 decembrie

Horoscopul Urania pentru perioada 21-27 decembrie vine cu vești bune pentru multe dintre zodii, însă altele află că vor trece printr-o perioadă mai grea a vieții lor. Cu toții au șanse să îmbunătățească situația în care se află, dacă iau deciziile potrivite.

Așa arată horoscopul Urania pentru 21-27 decembrie

Berbec

La începutul perioadei, nativul Berbec se va afla în mijlocul unor negocieri. Acestea vor fi dure, dar Berbecul va reuși să obțină ceea ce dorește. Se ferește de conflicte și nici în discuții contradictorii nu se implică, deoarece gândul său este la sărbătorile de iarnă! Sfârșitul perioadei luate în calcul îl va găsi pe Berbec plin de entuziasm și de noroc!

Taur

Nativul Taur nu va avea o săptămână ușoară. Spiritul Crăciunului se pare că nu i-a pătruns chiar pe toți cu care va intra în contact. Așadar, este posibil să fie implicat în adevărate scandaluri. Fie că sunt parteneri de afaceri, colegi de muncă sau chiar partenerul conjugal, Tauruș va avea de furcă cu ei și este posibil să fie tâtât chiar și prin tribunale.

Gemeni

Nativii Gemeni încep perioadă cu calm, dar o termină destul de agitat, după ce apar tot felul de probleme la locul de muncă, dar și acasă. În plus de toată agitașia cre va veni asupra Gemenilor, au probleme și cu ceva legat de acte, de moșteniri. Este mult de alergat, iar nativul Geamăn nu prea are niciun chef, însă trebuie s-o facă și pe asta.

Rac

Nativul Rac începe săptămâna cu ceva probleme în familie. Un membru al familiei sale se cam răzvrătește și trebuie să-i explice cum stau lucrurile în viață. Cu partenerul de viață se înțelege perfect și chiar trăiesc momente de liniște și pace, mai ales de Crăciun.

 Leu

Leul are probleme în familie sau cu prietenii. Va fi martorul unui incident destul de neplăcut și se va implica cu toată seriozitatea în aplanarea unui conflict. Va reuși să împace pe tată lumea și va fi un adevărat erou. Apar schimbări la locul de muncă, în prag de sărbători, iar Leul nu are ce face decât să le aplice, chiar dacănu sunt în avantajul său.

Fecioară

Fecioara intră într-o criză financiară, chiar înainte de Sărbători. Cu greu va găsi o mână de ajutor, din partea unui prieten. Constată însă că nu toți prietenii îi sunt prieteni, ci află că unii dintre ei au mințit. Se simte trădată Fecioara și nu vrea să mai aibă încredere în nimeni. Crăciunul o va face însă să se răzgândească.

Balanță

Nativul Balanță are parte de puțină liniște, însă numai până încep să vină facturi și întiințări oficiale. Dă din colț în colț pentru a găsi resurse materiale, însă este posibil să fie ajutat de o rudă sau un apropiat. La fel de posibil este să lase totul pentru începutul anului viitor, dacă este posibil.

Scorpion

Nativul Scorpion are parte de puțină liniște, însă un conflict în familie stă săapară, iar intuiția nativul nu dă greș nici de această dată. Săbătorile de iarnă vor fi unele tensionate, dar famia se reunește chiar și atunci când se ceartă. Fac ceva împreună!

Săgetător

Nativul Săgetător parcă se macină din interior. Gândurile nu îi dau pace, are trăiri interne foarte puternice, care se transformă într-un adevărat stres. Apropierea Crăciunului parcă accentuează aceste stări. Spre sfârșitul perioadei prognozate începe să scape de gânduri și se mobilizează mai bine, mai ales când realizează că totul a fost bine de Crăciun.

Capricorn

Nativul Capricorn are dubii legate de un prieten. Nu știe exact dacă el a fost cel care l-a trădat și care a făcut ca un poriect de-al său să regreseze. Așadar, Capricornul va face totul în secret. Nimeni nu va mai ști unde investește li care îi sunt sursele de venit, pentru a se proteja mai mult. Este osibil să aleagă un nou domeniu de activitate, o nouă meserie.

Vărsător

Vărsătorul este invidiat. Colegii săi parcă îl privesc cu coada ochiului și parcă așteaptă ca acesta să facă un pas greșit, pentru a-l discredita în fața celorlalți. Cu toate acestea, Vărsătorul are șanse reale să primească o promovare sau un bonus la salariu. Crăciunul vine cu liniște și pace, iar nativul se va relaxa alături de cei dragi.

Pești

Nativii Pești trec printr-o perioadă dificilă. Au senzația că sunt înșelați, mințiți. Fie că este vorba despre partenerul deviață, fie că este vorba despre partenerul de afaceri, totul va fi dat în vileag până de Crăciun. Unii nativi vor avea parte de sărbători dureroase, iar alții de sărbători fericite, după ce vor afla că totul a fost doar în imaginația lor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×