Horoscop special. Previziuni crunte făcute de astrologul Minerva pentru următoarea perioadă – Video

Dan Suta   
în Horoscop
12/05/2020, 12:33
Horoscop special. Previziuni crunte făcute de astrologul Minerva pentru următoarea perioadă – Video
Horoscop Minerva pentru perioada următoare. Sursa foto: captură 6tv

Din cel mai nou horoscop realizat de astrologul Minerva reiese că vin momente complicate pentru omenire. De vină pentru schimbările profunde prin care trecem este planeta Pluto.

Horoscop realizat de Minerva pentru perioada următoare. Efectele lui Pluto retrograd

Pluto a devenit retrograd pe 25 aprilie, iar efectele acestui fenomen astrologic abia acum încep să se vadă. Minerva a vorbit despre ce ne așteaptă în emisiunea „Misterele Universului” pe care o realizează la 6tv.

Influența plutoniană se va resimți prin producerea unor schimbări la nivel de conștient. Multe adevăruri vor fi scoase la lumină. Este o schimbare dinamică pe care nu o vom putea evita, susține astrologul.

Aceasta a vorbit despre karma colectivă și felul în care se leagă de ordinea mondială. Pluto ne arată începând din 25 aprilie de unde trebuie să începem să facem schimbări.

Gemenii, Balanțele și Vărsătorii se vor adapta cel mai ușor la schimbări, acestea fiind și semne mutabile, în special zodiile duale Balanță șo Gemeni.

Fecioarele ies din zona de confort

Semnele de pământ, Taur, Fecioară și Capricorn privesc și analizează totul din perspectivă materială.

Semnele de apă, Rac, Scorpion și Pești se pliază pe ce propun celelalte semne implicând componenta emoțională și afectivă.

Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi în continuă expectativă a schimbărilor care vor avea loc.

Berbecii se preocupă în special de carieră, iar Taurii au tot felul de planuri  și trebuie să iasă din zona de confort.

Gemenii trebuie să se concentreze asupra lucrurilor spirituale, Racii vor avea parte de legături neașteptate în rândul lor, să întâlnească persoane care să îi scoată din ritmul obișnuit.

Leii pot face greșeala să se lase prinși în mrejele cuiva care doar pare perfect. Trebuie să privească lucrurile ceva mai profund.

Fecioarele nu trebuie să aibă încredere oarbă în oameni. Curiozitatea lor crește pe măsură ce Mercur, maestrul Comunicării, traversează orizontul cunoașterii. Sunt pregătite pentru experiențe uimitoare. Vor ajunge la o serie de oportunități de aur care îi vor scoate din zona de confort. Pentru previziunile complete, urmăriți videoclipul de mai jos!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×