HOROSCOP special pentru femei. A fost realizat de preoți în urmă cu 2000 de ani

Maria Cristina  
înStiri de ultima ora
26/11/2018, 16:40
HOROSCOP special pentru femei. A fost realizat de preoți în urmă cu 2000 de ani

Horoscopul special pentru femei realizat de către preoții celți (druizi), în urmă cu 2000 de ani, este cunoscut mai de grabă sub intitularea de zodiac arboricol și este format din 21 de zodii.  Cele 21 de zodii sunt următoarele: mărul, bradul, ulmul, chiparolul, plopul, cedrul, pinul, salcia, teiul, stejarul, scorusul, arțarul, nucul, iasomia, castanul, frasinul, carpenul, fagul, mesteacănul și smochinul.

Cele 21 de zodii simbolizează arbori, iar fiecare dintre acești copaci are anumite trăsături caracterizante pentru femei. Horoscopul arboricol datează de 2000 de ani și a fost scris de către preoții celți. 21 de zodii, 21 de caractere diferite.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mărul (între 23 decembrie-1 ianuarie și între 25 iunie și 4 iulie)

Cele născute în această zodie sunt persoane sensibile și sentimentale, drăgăstoase. Aceste femei nu sunt egoiste și sunt mereu gata să-i ajute pe ceilalți. Femeile din această zodie sunt atrăgătoare și vor avea întotdeauna o mulțime de pețitori.

Nativele din Măr sunt extrem de inteligente și familiste convinse.  Acestea sunt înclinate către științele exacte, firi deschise și prietenoase.

Bradul (între 2 ianuarie – 11 ianuarie și între 5 și 15 iulie

Nativele născute sub semnul Bradului  sunt persoane cu o frumusețe deosebită, care au priviri pătrunzătoare, dar reci. Sunt femei încăpățânate, care au o personalitate extrem de pregnantă. Femeii Brad nu îi place să se afirme, ci să își facă treaba în tăcere. Sunt persoane conștiincioase și de încredere. Pentru ele nu există deadline încălcat. Sunt persoane slabe și predispuse depresiilor. Nu le plac aventuriile, ci relațiile serioase și de lungă durată.

Ulmul (între 12-24 ianuarie și între 15 și 25 iulie)

Femeia Ulm este sinceră și loială. Mereu responsabile și cu zâmbetul pe buze. Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt mereu ăn pas cu moda, iar foarte rar cineva reușește să le enerveze. Dar atunci când se întâmplă să fie călcate pe bătături…să vă feriți de ele!

Dacă femeia ulm este înșelată, nu va trece niciodată peste acest lucru. Chiar dacă par persoane puterniceși de nemișcat, femeile Ulm sunt persoane emotive. Doamnele și domnișoarele din zodia Ulmului sunt pasionale și mame cu adevărat devotate.

Chiparosul, între 25 ianuarie-3 februarie și între 26 iulie-4 august

Femeile născute sub acest semn sunt expansive și optimiste. Pentru ele nu contează situația financiară a partenerului său.  Sunt loiale și își doresc bărbați devotați și puternici. Sănătatea nativelor din Chiparos este bună. Ele sunt rezistente și nu vor întâmpina probleme de sănătate majore în viață. Iubesc animalele și copiii, dar ca mame vor fi extrem de severe.

Plopul (între 4 februarie-8 februarie și între 5 august-13 august)

Sunt persoane comunicative și mereu cu cineva lângă ele. Femeile din zodia Plopului sunt puțin cu capul în nori și ursuze. Din acest motiv pot face anumite greșeli care le vor dezamăgii. Sunt independente, încăpățânate și rebele. Fac mereu prostii, dar ies cu fruntea sus din ele. Aceste femei sunt extrem de amuzante, iar compania lor este întotdeauna căutată și plăcută. Sunt un fel de „sufletul petrecerii”.

Cedrul ( între 9 februarie-18 februarie și între 14 și 23 august)

Acestor native nu le ajungi așa ușor la nas. Le place să trăiască în opulență, iar „lux” este al doilea nume al lor. Sunt persoane sigure pe ele și nimic nu le poate opri din ceea ce își propun să facă. Nu au răbdare și sunt firi extrem de vulcanice. Sfat: Ar fi bine să nu le scoți din sărite! Partea bună este că au un suflet extrem de bun. Femeia Cedru iartă întotdeauna și nu este răzbunătoare. Toate acțiunile sale vulcanice sunt de moment. Și, nu uita! Femeile cedru urăsc superficialitatea!

Pinul (între 19 februarie și 28/29 februarie și 24 august-2 septembrie

Femeia Pin este „țiplă”! Corpul ei este precum al unei zeițe! Natura nu a uitat să o înzestreze cu forme armonioase. Nativele din zodia Pinului sunt imulsive, sensibile și energice. Ele sunt în căutarea adevăratei dragoste. S-ar putea să le și iasă acest lucru, deoarece sunt persoane pozitice, harnice și muncitoare.

Salcia  (între 1 martie-10 martie și între 3-12 septembrie)

Nativele din zodia Salciei sunt sentimentale, iar uneori chiar melancolice. Mereu mistorioase și greu de citit. Sunt adevărați lideri, care au o intuiție bună. Cea mai potrivită meserie este cea de psiholog. Răbdarea și tenacitatea acestora sunt atuuri pe care trebuie să le dezvolte constant. Nu fac compromisuri și se adaptează greu schimbărilor. Nu suportă presiunea și urăsc termenele limită.

Teiul (între 11 martie-20 martie și între 13 -22 septembrie)

Farmecul este caracteristica principală al femeilor din zodia Teiului. Sunt liniștite, gâditoare și pragmatice. Uneori tind să fie pesimiste, deoarece văd mereu partea goală a paharului. Ele au nevoie de un partener opus caracterului lor negativist. Femeia din zodia Tei este o mamă protectoare. Nu le place să intre în conflict și sunt persoane, ATENȚIE!, estrem de geloase.

Stejarul (între 21 martie-31 martie și între 24 septembrie si 3 octombrie

Femeia Stejar este puternică, dar cu o personalitate multiplă. Ele sunt printre cele mai originale din zodiac, iar asta le aduce simpatica celor din jur. Sunt persoane care se adaptează ușor și intuiesc de minune. Au o condiție fizică de invidiat și sunt prietenele pe care oricine și-ar dori să le aibă.

Scorusul (între 1 și 10 aprilie și între 4 și 13 octombrie)

Aceste femei sunt delicate și pline de optimism. Cu zâmbetul pe buze mereu, nu pot fi altceva decât fericite. Își mascheză supărările/durerile cu mare tenacitate. Uneori pot fi introvertite, însă dacă reușești să le câștigi încrederea acestea se deschid și se oferă pe „tavă”.  Sunt mame și soții dedicate.

Arțarul (între 11 – 20 aprilie și între 14 – 23 octombrie)

Este preocupată cu aspectul său fizic. Este inteligentă și reușește să se facă plăcută de toată lumea. Nativele din Arțar sunt individualiste și rezervate. Nu sunt persoane spontane. Femeile Arțar au mereu o agendă la ele . Pentru a-și programa…VIAȚA.

Nucul (între 21 – 30 aprilie și între 24 octombrie – 2 noiembrie

Nativele născute sub semnul Nucului sunt timide, dar misterioase în același timp. Sunt capricioase, egoiste și încăpățânate, iar partenerul lor trebuie să aibă nervi de oțel. Femeia Nuc nu riscă! Sunt posesive și geloase. Aceste femei se căsătoresc la o vârstă mai înaintată, dar niciodată nu vor fi singure. Au prieteni puțini, căci încrederea în oameni le lipsește cu desăvârșire.

Iasomia (între 1 -14 mai și între 3 – 11 noiembrie)

Sunt femei amabile, amuzante și sociabile. Toată lume le iubește! Femeile sub semnul Iasomiei sunt suspicioase din teama de a nu fi dezamăgite. Nu sunt materialiste și au calități de lider. Femeile nascute sub semnul Iasomiei sut foarte amabile,sociabile si cu un simt al umorului foarte dezvoltat.

Castanul (între 15 – 24 mai și între 12 – 21 noiembrie

Femeia Castan este superbă. Frumusețea ei este răvășitoare, dar nu abuzează de acest lucru. Lor le place să obțină totul prin muncă. Nu acceptă criticile din partea partenerului de viață, iar acesta trebuie să-i accepte toade defectele. Sunt puternice și înțelepte.

Frasinul (între 25 mai – 3 iunie și între 22 noiembrie – 1 decembrie

Sunt femei cu o constituție atletică. Ele sunt elegante, iar aspectul fizic este important. Femeia Frasin este insuportabilă…uneori! Le place să dea ordine și sunt „Hitleriste”. Până nu obțin ceea ce își doresc nu se lasă.  Aceste femei au toate șansele să devină celebre, dar…vor atrage și aici antipatia oamenilor din jurul lor.

Carpenul, intre 4-13 iunie si intre 2 si 11 decembrie

Dacă te-ai născut sub semnul Carpenului esti o femeie frumoasă, romantică și plină de farmec.  Ai întotdeauna un sentiment de neliniște și teamă atunci când urmează să iei o decizie.  Puțină încredere nu ti-ar strica.

Smochinul (între 14 – 23 iunie și între 12 decembrie – 21 decembrie)

Acestea sunt complexatele zodiacului creat de preoții celți. Femeile din zodia Smochinului nu au încredere în ele și sunt pline de complexe. Sunt impulsive, dar nu rele. Le place să muncească și își îndeplinesc sarcinile.

Fag (22 decembrie)

Te-ai născut pe 22 decembrie? Atunci ești sub semnul Fagului. Ești organizată și extrem de realistă. Vrei să iei ce este mai bun de la viață, iar pentru asta nu te bazezi pe noroc, ci te lupți pentru a obține acest lucru. Îți place să te cerți, dar elti gata întotdeauna să oferi o mână de ajutor celorlalți.

Mesteacan (24 iunie)

Femeile născute pe 24 iunie sunt sub semnul Mesteacănului. Ele sunt tipul de femeie de piatră! Au luat o hotărâre și nu mai dau înapoi. Sunt femei modeste  și iubesc natura. Sunt visătoare șii cred în dragoste la prima vedere.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×