Horoscop SĂPTĂMÂNAL 30 iulie – 5 august. Reușești să faci tot ce îți propui

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
29/07/2018, 15:07
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 30 iulie – 5 august. Reușești să faci tot ce îți propui

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 30 iulie – 5 august. Ce zodie va reuși să facă tot ce își va propune?

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este activată axa libertății sau a pasiunii. Fac lucrurile pe care le iubesc cel mai mult în stilul lor. Trebuie să fie atenți la responsabilitățile lor peste care sunt gata să treacă de dragul convingerilor și libertăților lor. Prima parte a săptămânii este mai bună, vor fi mai toleranți și mai detașați. Dau drumul proiectelor în care cred. Relații tensionate cu copiii, familia.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Dorința de a avea mai multă stabilitate și siguranță în viața lor, în carieră, dar și în familie. Urmăresc ce se întâmplă pe scenele mari ale vieții lor, în relațiile oficiale sau cu oamenii importanți din viața lor. Prietenii le sar în ajutor. Primesc sfaturi bune, îndrumări. Atenție la relația cu șefii. Pot avea sentimentul că merită un loc mai bun și nu le este acordat.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOPUL DRAGOSTEI AUGUST 2018

Promisiuni despre viitor care pareau foarte posibile la mijlocul lui mai, acum pot ajunge intr-un punct de stop care te macina. Daca altcineva te-a pus cumva sub presiune sa mergi pe calea sa, sa faci ce ti spune, acum este momentul potrivit sa revizuiesti lucrurile pentru tine pana la mijlocul lui august. Abia spre mijlocul lui septembrie vei fi acolo unde te-ai astepta sa fii acum.

Starea ta generala va fi plina de speranta si generozitate. Fii atent la vise si mesaje primite in meditatii, ca sa simti directia si indicatiile pentru viitorul tau. Iti poti urma visul spre succes fara sa fie nevoie de sacrificii.

Horoscop saptamanal. RAC (21 iunie – 22 iulie)

Prioritatile tale s-au schimbat dar altcineva din viata ta poate fi in negare si prespune ca lucrurile vor merge inainte asa cum erau in trecut. Daca asta implica si finantele, trebuie sa te mentii concentrat si ferm pe pozitiile tale de acum pana la mijlocul lunii august. Abia spre mijlocul lui septembrie, persoana sau persoanele vor realiza ca nu exista cale de intoarcere si iti vor recunoaste noua pozitie.

Continua toata saptamana sa aplici schimbari pozitive in viata ta care se vor intampla incet dar sigur. Ramai calm si rabdator, planificand fiecare pas metodic. Chiar poti gasi moduri noi de a face lucruri vechi fara sa destabilizezi corabia pe care te afli.

Horoscop saptamanal. LEU (23 iulie – 22 august)

Ceva s-a schimbat în tine și te face să-ți privești total diferit responsabilitățile pe care altcineva le așteaptă de la tine încă din luna mai. Poate cineva nu te-a luat cu adevărat în serios. Ai influențe astrale excelente până spre mijlocul lui august să te concentrezi pe tine însuți, să îți revizuiești acțiuni trecute și să te decizi în ce manieră dorești să mergi mai departe.

Te confrunti cu o puternica dorinta sa te rupi de restrictii si sa manifesti rebeliune. Fii atent cum gestionezi aceasta energie impulsiva puternica. Mai bine canalizeaz-o in directii de viata in care poti obtine rezultate creative concrete pozitive.

Horoscop saptamanal. FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Cea mai buna oportunitate care ti s-a dat ca sa te confrunti cu situatii in care mereu ai tendinta sa fii sclavul nevoilor altora a inceput la mijlocul lunii mai. Acum atingi un punct de cotitura ce va dura pana la mijlocul lui septembrie. Acum vei incepe sa analizezi mai serios acest aspect, aceasta caracteristica a ta, de ce faci ceea ce faci. Vei descoperi moduri creative ca sa te eliberezi de acest fel de a fi si sa schimbi asta o data pentru totdeauna, fara sa strici nici relatiile cu cei dragi.

Fii deschis toata saptamana pentru a face schimbari pozitive in viata ta ce se vor instala incet dar sigur.

Horoscop saptamanal. BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

Ești destul de confuz în această săptămână. Te pierzi în mult prea multe detalii și vezi cum tot mai multe vin. Nu reușești să îți organizezi timpul și simți că nu vei reuși să termini ce ți-ai propus până la sfârșitul săptămânii. Relaxează-te!

Horoscop saptamanal. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Săptămâna începe într-o notă pozitivă. Reușești să faci tot ce îți propui, iar ambiția este din ce în ce mai puternică. De asemenea, ești foarte receptiv la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și reușești să întinzi o mână de ajutor cu fiecare ocazie pe care o ai.

Horoscop saptamanal. SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) 

In aceasta saptamana vei realiza ca te afli intr-o situatie ce poate dura din luna mai si care interfereaza prea mult cu rutinele obisnuite ale vietii. De aceea, acum este momentul sa faci anumite actiuni, pana spre mijlocul lui septembrie, ca sa schimbi ceva in acest sens. Ai nevoie sa te concentrezi pe obiectivele tale viitoare si asta poate chiar insemna sa renunti la ceea ce nu iti permiti deocamdata.

Da-ti voie sa te simti plin de speranta si de recunostinta. Fii atent la vise si viziuni in care vei simti cu claritate care iti sunt pasii urmatori pentru a-ti atinge succesul dorit.

Horoscop saptamanal. CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Petreci mult timp cu oameni noi, care au idei noi gata de împărtășit. Încerci să asimilezi cât mai multe informații și să înveți cât mai mult din greșelile celorlalți. Pe de altă parte, nu reușești să te concentrezi la locul de muncă.

Horoscop saptamanal. VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

Se întâmplă o mulțime de lucruri în jurul tău, iar tot ceea ce trebuie să faci este să îți păstrezi concentrarea. Spre sfârșitul săptămânii, începi să experimentezi și să încerci noi lucruri, mai ales în interiorul relației

Horoscop saptamanal. PESTI (20 februarie – 20 martie)

Ești în centrul atenției. Primești atenție de la toate persoanele din jurul tău și, în plus, atragi priviri când ajungi în locuri noi. Aerul tău optimist inspiră o mulțime de lume. Discută cu persoanele care vor să-și împărtășească problemele, însă nu rămâne blocat în dramele altora.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×