HOROSCOP DRAGOSTE AUGUST 2018. Se nasc pasiuni la locul de muncă

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
28/07/2018, 19:48
HOROSCOP DRAGOSTE AUGUST 2018. Se nasc pasiuni la locul de muncă GALERIE FOTO
Da click pe sagti pentru a vedea horoscopul pentru fiecare zodie in parte

Horoscop dragoste luna august 2018. Se nasc pasiuni la locul de muncă

BERBEC

August este o lună benefică pentru tine şi ar trebui să profiţi de orice ocazie se iveşte. O călătorie în interes de serviciu sau o petrecere organizată de firmă îţi poate aduce o dragoste nouă. Orice schimbare este binevenită, așa că nu te mai gândi la riscuri! Profită de orice îți oferă clipa prezentă, te sfătuiesc astrele în horoscopul lunii august.

TAUR

Pentru Taurii se anunță o relație incitantă la locul de munca, cel mai probabil cu o persoană cu funcție, e foarte probabil să înceapă în această ultimă lună de vara. Ați putea pleca într-un concediu împreuna, astfel încât lucrurile să se stabilizeze între voi. La fel de bine, însă, este posibil să întalnești pe cineva din trecut, iar flacara dragostei să se reaprinda între voi.

GEMENI

Imbină munca și distracția și te vei putea bucura atât de sume frumusele în cont, cât și de clipe de neuitat. Important este să ai alături pe cineva drag. E posibil să se nasca o relație amoroasă cu cineva de la serviciu ori cu un colaborator. Practic, în august începe o perioadă care va dura cam un an de zile și care va aduce o evoluție armonioasă în plan afectiv.

Horoscop dragoste luna august 2018. Se nasc pasiuni la locul de muncă

RAC

Racii au parte de o luna agitata in plan sentimental. Este posibil sa fie nevoie sa faci putina ordine, sa iei niste decizii importante pentru viitorul tau. Lucrurile s-ar putea transa chiar dupa concediu, atunci cand vei da cartile pe fata. Traversezi o perioada sensibila, in care dragostea este privita la un nivel mult mai profund.

LEU

Ești destul de ursuz/ă în această lună și prea puțini îti pot intra în voie. Ba chiar ai tendința să elimini persoane importante din viața ta și să alegi să traiețti singur/ă, din comoditate. De vină este și perfecționismul tău care e greu de suportat. Încearcă să fii mai puțin rigid/ă și să îi accepți pe cei din jur cu bune și cu rele.

FECIOARĂ

S-ar putea sa intalnesti marea iubire, insa ea vine de undeva de departe. Va descoperiti intr-o vacanta peste hotare ori intr-o delegatie de serviciu. Cert este ca aveti pasiuni comune, care va leaga rapid. In schimb, pentru cei care formeaza deja un cuplu este un moment propice clarificarii unei situatii si chiar luarii unei decizii majore.

Horoscop dragoste luna august 2018. Se nasc pasiuni la locul de muncă

BALANŢĂ

Imbina munca si distractia si te vei putea bucura atat de sume frumusele in cont, cat si de clipe de neuitat. Important este sa ai alaturi pe cineva drag. E posibil sa se nasca o relatie amoroasa cu cineva de la serviciu ori cu un colaborator. Practic, in august incepe o perioada care va dura cam un an de zile si care va aduce o evolutie armonioasa in plan afectiv.

SCORPION

Iubirea e in centrul atentiei luna aceasta si lucrurile ar putea merge bine daca ai reusi sa scapi putin de orgolii si ecogentrism. Se intrevad o serie de distractii care iti vor aduce multa satisfactie. Scorpionii singuri se pot indragosti in concediu, insa relatia nu va fi una de durata. Spre sfarsitul lunii vei fi nevoit/a sa faci o alegere importanta.

SĂGETĂTOR

Înnoieşte-ţi garderoba şi pregăteşte-te pentru distracţii. Invitaţiile la petreceri vor curge! Risipeşti repede banii de care dispui la începutul lunii, dar întâlnirile cu prietenii vor compensa cheltuielile exagerate. Vestea cea mai bună este că vei fi pregătită să descoperi din nou dragostea și Venus îți va oferi mai multe alegeri.

Horoscop dragoste luna august 2018. Se nasc pasiuni la locul de muncă

CAPRICORN

Pentru Capricorni luna august este incarcata de senzualitate, dar pastreaza totusi si o nota de pragmatism. Banii sunt cei care ar putea sa iti strice bunadispozitie in relatie. Din fericire, la locul de munca se intrevede o promovare, motiv pentru care si banii vor veni cat de curand, astfel incat tensiunile sa fie temperate. Iti poti face planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata.

VĂRSĂTOR

Un simplu flirt se poate transforma într-o relaţie serioasă, care te va obliga să îţi schimbi priorităţile pentru tot restul anului. Dacă eşti pregătită pentru viaţa în doi, luna august este un test serios pentru amândoi. Veţi avea destule obstacole de trecut, dacă vreţi să vă mutaţi împreună sau să vă logodiţi.

PEŞTI

Rabdare, rabdare, rabdare. Asta iti sugereaza astrele pentru luna august. Incearca sa fii obiectiv/a in viata sentimentala si mult mai transant/a. Din a doua decada a lunii, lucrurile vor deveni usor mai simple. Sunt sanse sa te indragostesti, daca nu ai facut-o deja vara aceasta. Iar lucrurile vor merge bine daca vei face si tu eforturi sa iti intelegi partenerul/a.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×