Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie: 3 zodii suferă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/11/2018, 17:41
Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie: 3 zodii suferă
Iată ce spun astrele pentru horoscopul săptămânal 19-25 noiembrie pentru cei 12 nativi ai zodiacului!

Horoscopul săptămânal indică pentru zilele cuprinse între 19 și 25 noiembrie schimbări multe. Luna plină în Gemeni se apropie, iar asta aduce multe evenimente. Din păcate, 3 zodii sunt mai ghinioniste, ele sunt cele care resimt efectele Lunii Pline. Cât de mult se vor schimba acestea?

Ce le așteaptă? Care sunt sfaturile astrelor care vin în ajutorul celor 12 nativi ai horoscopului? „Cine poate răbda merge înainte. Răbdarea este amară, dar roadele sale sunt dulci. Ai curaj pentru marile supărări din viață și răbdare pentru cele mici” 

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie: Berbec

Luna Plină din ziua se vineri aduce pentru berbeci efecte ciudate în privința interacțiunii cu ceilalți, dar și cu tine. Se pare că nu-ți mai dai seama ce vrei, nu știi dacă e bine să te retragi la locul de muncă și să iei asupra ta multe proiecte sau să stai să meditezi la problema aferentă. Berbecii se vor simți foarte abătuți.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie: Taur

În această săptămână, astrele arată că vei avea anumite oportunități. Deschide ochii larg și privește cu pozitivism, acum este șansa vieții tale.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie: Gemeni

Ești la extreme în săptămâna 19-25 noiembrie. Ai momente când ai foarte multă energei, iar altele când vrei doar să te întinzi în pat și să rămâi acolo.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie: Rac

Bunăstarea psihică scârțâie. Tu ești singurul care poate controla asta, deci ești singurul care te poate aduce pe calea cea bună. În săptămâna aceasta vei revedea un prieten drag, care ți-a fost și partener de cuplu.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie: Leu

Este indicat ca în această săptămână să nu te aștepți ca totul să meargă ca pe roate. Multe lucruri vor interveni în planurile tale, așa că va trebui să îți placă să redevi spontan.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie: Fecioară

Ești foarte preocupat pentru aspectul tău fizic. Asta te face să ai un stil de viață sănătos și să ai la zi programul de exerciții fizice. De asemenea, astrele anunță pentru săptămâna 19-25 noiembrie că membrii familiei tale se simt neglijați.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie: Balanță

Ar trebui să păstrezi învățăturile celor mai în vârstă. Te vor ajuta foarte mult peste o perioadă. De asemenea, astrele te sfătuiesc să renunți la prejudecățile pe care le ai.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie: Scorpion

Nu sunt excluse câteva evenimente cu impact emoțional destul de serios. Va veni o veste care o să te șocheze ori o vorbă care te va pune adânc pe gânduri.

Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie: Săgetător

Lucrul cu oamenii te bucură foarte mult. Asta ți se potrivește! De asemenea, astrele anunță că vei constata că fericirea ta de pe toate planurile depinde foarte mult de cei din jur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×