Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 noiembrie! Zodiile care vor fi greu încercate

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/11/2018, 14:44
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 noiembrie! Zodiile care vor fi greu încercate
Iată ce spun runele lui Mihai Voropchievici pentru zodii pentru săptămâna 4-10 nooiembrie

Iată ce spun runele lui Mihai Voropchievici pentru zodii pentru data de 4-10 noiembrie 2018. Maestrul runelor dezvăluie lucrurile de care trebuie să se ferească cei 12 nativi ale zodiacului. Se pare că o zodie se află sub protecția divină, iar toate lucrurile îi merg excepțional. Ce efect are luna aceasta asupra nativilor.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 noiembrie: Berbec

Berbecii trebuie să aibă răbdare într-o situație limită, pentru că cineva le va veni în ajutor cu un sfat care le va rezolva imediat disperarea și panica de moment. Acesta va veni de la cineva de la care nu te-ai fi așteptat niciodată.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 noiembrie: Taur

Din păcate, runele lui Mihai Voropchievici anunță o săptămână cu răsturnare de situații, stări bilpolare și extreme. Ar trebui să vă găsiți liniștea, că să puteți să faceți față la ceea ce va urma.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 noiembrie: Gemeni

Mihai Voropchievici indică faptul că și gemenii au de depășit situații grele, și că îi așteaptă lecții de viață importante, așa că ar trebui să fie foarte atenți. Trebuie să vă încărcați acum cu energie pozitivă cât pentru  perioada dificilă din 4-10 noiembrie.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 noiembrie: Rac

Runele lui Mihai Voropchievici arată că leii vor avea niște probleme cu comunicarea, care nu este punctul tău forte în această săptămână de 4-10 noiembrie. Vă gândiți la rezolvarea problemelor, și la tot felul de posibilități care să le oprească acum, cât nu sunt foarte accentuate.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 noiembrie: Leu

N-ar trebui să-ți faci probleme atunci când chiar nu este cazul. Runele spun că e timpul să vă relaxați, stați bine pe toate planurile și nu aveți deloc de ce să vă plâgeți.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 noiembrie: Fecioară

Protecția divină vă ferește de orice ar putea interveni în fericirea voastră. Săptămâna de 4-10 noiembrie este menită pentru a vă rezolva gândurile și dorințele ce vă apăsau. De asemenea, nu sunteți predispuși compromisului.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 noiembrie: Balanță

Un adevăr vă bate la ușă! Acesta vă va marca viața și vă va face să vă simțiți într-un final împlinit, lucru pe care îl așteptați de multă vreme, pentru că viața voatră a fost întoarsă cu susul în jos.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 noiembrie: Scorpion

Revigorare pe toate planurile! Ai o perioadă de care trebuie să te bucuri din plin. Fizic și psihic ești pe val. Trebuie să profiți cât ai ocazia.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 noiembrie: Săgetător

Vești bune pentru săgetători, arată runele lui Mihai Voropchievici pentru săptămâna de 4-10 noiembrie. Sume importante te vor surprinde mult.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 noiembrie: Capricorn

Dragostea te așteaptă după colț. Ai fost mereu un cuceritor, ai știut mereu să flirtezi finuț cu oricine îți plăcea. Acum se pare că îți vei găsi dragostea adevărată, pentru că s-a terminat perioada de experimente și relații de o noapte. Ești dispus să te pui la casa ta?

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 noiembrie: Vărsător

Runele lui Mihai Voropchievici arată că ai de susținut niște bătălii, așa că ar trebui să te înarmezi cu liniște, rațiune și bunătate. Credeți că veți învinge și asta veți avea la finele zilelor de luptă. Gândește pozitiv!

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 noiembrie: Pești

O să aveți parte de niște întorsături de situație! Din fericire, totul este pentru tine, așa că orice ai face ai numai de câștigat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×