Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 16 – 22 decembrie. Taurul va avea o perioadă excelentă

Catalin Nae   
în Horoscop
14/12/2019, 20:19
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 16 – 22 decembrie. Taurul va avea o perioadă excelentă
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 16 - 22 decembrie. Taurul va avea o perioadă excelentă

Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru săptămâna 16 – 22 decembrie în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3. Se anunță o perioadă bună pentru anumite zodii și zile mai grele pentru alți nativi.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici: Taurul se pregătește de o săptămână extraordinară

Berbecul intră într-o săptămână de dragoste totală. O dragoste nouă, fierbinte, pasională. Iese din post cu iubirea aceasta. Taurul e sfătuit să lase toate grijile și toate problemele și să se pregătească pentru o săptămână extraordinar de bună.

Pe Gemeni îi apucă dorul la final de an să schimbe locuința sau locul de muncă. E opțiunea lor. Racii sunt dispuși să înceapă o viață nouă. Racul a avut o perioadă cu suișuri și coborâșuri, iar apoi vine revigorarea.

Balanțele trebuie să schimbe foaia

Leul e înconjurat de o nebuloasă. Este cuprins total într-o aură de mister și are nevoie de o forță divină. Fecioara începe deja să primească cadouri, iar unul dintre ele va fi minunat.

Balanțele vor trebui să dea cu pumnul în masă. I-au lăsat pe toți să își facă de cap în jur, acum e momentul să schimbe foaia, atât în societate, cât și la locul de muncă sau familie.

Pentru Scorprion, o perioadă cu vorbă multă și bani puțini. O săptămână de mesaje și de comunicări.

Săgetătorul a tras o rună puternică. Va susține o mică bătălie cu cei din jur. Va câștiga dacă își va menține calmul și nu se va certa cu cei din jur.

Capricornul are o săptămână cu multă muncă, E pe o pojghiță de gheață subțire. Atenție la modul în care ia decizii.

Pentru Vărsători, o săptămână de protecție totală. Peștii acum au tras runa Wunjo și vor avea o săptămână cu câștig din toate punctele de vedere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×