Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 1-6 septembrie. Surprize uriașe pentru tauri în următoarele zile

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
31/08/2019, 21:02
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 1-6 septembrie. Surprize uriașe pentru tauri în următoarele zile GALERIE FOTO
Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru prima săprămână a lunii septembrie. Sursa foto - facebook

Numerologul Mihai Voropchievici a anunțat horoscopul runelor pentru săptămâna 1-6 septembrie, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3. Atenție! Nu toate zodiile au parte de liniște. Vine o săptămână interesantă pentru câțiva, dar unii nativi sunt obligați să își schimbe abordarea în zilele următoare. În caz contrar lucrurile se pot complica destul de serios. Unele zodii au nevoie și de o liniște care nu le este tocmai caracteristică, de aici și întreaga situație.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 1-6 septembrie

Așadar, deschidem horoscopul cu o zodie care nu începe săptămâna prea bine. Altădată răsfățați de rune, de data aceasta cei din Berbec au câteva probleme peste care trebuie să arate că știu să treacă. Per ansamblu, va fi o săptămână foarte interesantă pentru toți nativii. În continuare, vom vedea ce previziuni a făcut Mihai Voropchievici.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 1-6 septembrie. Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru toate zodiile. Sursa foto – facebook

Berbec:

Deschide săptămâna pe motiv de scandal. Trebuie să se mobilizeze. Ca să iasă câștigător trebuie să rămână calm. Este un atribut de care chiar are nevoie. Orice pas făcut în plus în stânga sau dreapta poate aduce o ceartă cu o persoană străină. Berbecii au nevoie să fie responsabili, acesta este adevărul.

Taur:

Primește o forță în plus, un strop de revigorare în toate planurile. E pregătit să înceapă o viață nouă. Forța divină îi ajută. Este o săptămână să-i spunem caldă în cazul lor, o săptămână din care cei puternici vor știi să învețe multe pentru a depăși diferite obstacole pe care le vor întâlni în alte ocazii.

Gemeni:

Nimeni nu îi poate decoda. Sunt într-o nebuloasă și se gândesc non stop la lucruri nu tocmai potrivite. De exemplu, dacă gemenii sunt la mare, ei ar vrea să admire muntele. Săptămâna aceasta este una atipică pentru ei și din cauza faptului că nu reușesc să se înțeleagă.

Rac:

Au o săptămână de multă muncă. Trebuie să aibă forță și rezistență. Dacă sunt recunoscuți că fac un pas în față și cel puțin doi înapoi, de data aceasta, racii trebuie să lupte cu toată forța și să caute din priviri vremurile puțin mai bune. Căci, fiți fără grijă, ele vor veni.

Leu:

Trebuie să facă o ședință pentru a lua o hotărâre. Nu trebuie să mai ia singur hotărâri. A obosit. Deși este recunoscut pentru faptul că nu are nevoie de nimeni, poate și din puțină trufie și pe alocuri orgoliu, leul, de data aceasta ar face bine să vorbească. O poate face cu prietenii, cu apropiații, poate cu rudele. Cine știe de unde vine sfatul perfect

Fecioară:

Au plecat în vacanță. Au parte de o dragoste nouă și pasională. Ei, bine, da! Fecioarele au în următoarele zile câteva oportunități pentru care sunt invidiați de toată lumea. Ar putea avea la orizont o poveste de dragoste de povestit nepoţilor preferaţi la gura sobei. Ar fi şi păcat să o rateze.

Balanță:

Va avea parte de o schimbare foarte importantă. Deocamdată runele par bânde și este posibil să discutăm despre o modificare pozitivă. Rămâne de văzut dacă balanțele reușesc să păstreze această notă și să atragă de partea lor oamenii, faptele și lucrurile frumoase.

Scorpion:

A fost agitat. Și-a făcut griji față de prieteni. Trebuie să se relaxeze. Dar cum să facă lucrul acesta când el este obișnuit să nu stea? Scorpionul are însă nevoie de puțină odihnă. Va urma și în cazul lui o perioadă agitată. De ce să nu se bucure de ceea ce se întâmplă acum

Săgetător:

Are chef de o vacanță. S-a săturat de atâta muncă și fug să se relaxeze. Nu sună rău, dar atenție și la cheltuieli. Orice vacanță înseamnă și un cost în plus. Unul care poate aduce și conflicte în sânul familiei. Nu toată lumea este cu gândul la recreere într-un moment în care lumea se cam întoarce la muncă.

Capricorn:

Au muncit foarte mult. Au parte de protecție divină. Capricornii au luptat pe toate fronturile și așa cum le stă în caracter nu au ieșit pe minus. Trebuie să fie atenți însă. Bătăliile dure se mai câștigă și cu ajutor de sus.

Vărsător:

E în centrul atenției. Se gândesc multe persoane la el și îi fac un cadou minunat. Vorbim despre un cadou important, posibil un lucru pe care îl dorea de mult în viața lui, dar pentru care nu a avut niciodată banii necesari să-l cumpere. Sau curajul

Pești:

Au parte de o săptămână minunată. O săptămână de oferte, comunicări și mesaje. Poate pleca la munte sau la mare. Se anunță o mulțime de lucruri bune. Primesc tot felul de mesaje din toate părțile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×