Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 30 septembrie – 6 octombrie. Perioadă conflictuală pentru pești

Alex Năstase   
în Stiri mondene
28/09/2019, 20:55
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 30 septembrie – 6 octombrie. Perioadă conflictuală pentru pești GALERIE FOTO
Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna următoare. Sursa foto - facebook

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici, a fost realizat pentru săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Numerologul nu a ezitat și a oferit previziunile pentru fiecare zodie. Sunt mai multe zodii care vot avea parte de o serie de surprize săptămâna aceasta. Începem luna octombrie, a zecea a anului și unii dintre noi trebuie să fim atenți.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici: zodie cu zodie

Pentru Berbec lucrurile sunt cât se poate de clare. Aceștia culeg roadele pe care le-au semănat. Felul în care priviți lucrurile vă poate ajuta într-un mod deosebit. Acum trebuie să vă schimbați atitudinea și să gândiți că există o parte a paharului care se întâmplă să fie și plină. Și la Taur se merge pe aceeași idee. Doua sfaturi pe care vi le oferă runa, relaxati-vă și scoateți-vă din minte că cineva drag este într-o stare de suferință.

Te așteaptă un octombrie deosebit pentru că ești în centrul atenției. Cei din jurul tău ar vrea să-ți țină companie, să discute cu tine și să împărtășească momentele cheie. Te așteaptă și mici cadouri. Gemenii au o perioadă în care trebuie să fie extrem de prudenți de la actiuni, la vorbe. Atenție la ce gândiți. Octombrie e o lună în care ies la suprafață adevăruri ascunse pentru tine. Trebuie să fii puternic și să fii rațional, totul va fi bine dacă te bazezi pe minte și lași emoțiile deoparte pentru un moment.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici zodie cu zodie. Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici a transmis un avertisment peștilor. Sursa foto – facebook

Perioadă conflictuală pentru pești

Pentru Rac e o perioadă în care sunteți conectați la comunicări și mesaje de orice natura. Discerneți bine și alegei sensul bun. Luna aceasta va fi una destul de grea pentru tine.O să-ți găsești undeva forțele, trebuie să cauți bine. Dacă vei trece de acestă lună, nimic nu te mai poate opri. Leul intră intrat într-o perioadă de freamăt. Dragote nouă și pasională. Trebuie să fie atenți la ce discută și cu cine, ce promisiuni fac și ce promisiuni primesc. E mai bine să fiți reticent și să vă gândiți de 3 ori în perioada asta. Fecioarele nu au inteles mesajul de săptămâna trecuta. Consolidati-va pozitia la locul de munca și în familie.

Vești bune pentru balanță,  cadouri și surprize, dar și o suma de bani importantă. Trebuie doar să aveți grijă cu cine veți împărți suma. Scorpionul s-a pus pe treabă, fertilitate și belșug, peste putin timp visele se vor implini. Se încălzesc pentru zilele lor în retrograd, urmează luna scorpiilor. La Săgetătator trebuie să aveți putină răbdare, nu forțati mana norocului, surprizele vin la voi. Vine o suită de schimbări majore pentru Capricorn, este constructiv. Vărsător intră intr-un con de umbra, sunteti plin de secrete si nebuloase. Dumnezeu este alături de voi. La pești este complicat. Runele vă atrag atenția că sunteți puși ce ceartă și dispute, sfatul runei rămâneți calmi.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×