Horoscop realizat de Cristina Demetrescu pentru iarna 2019-2020. Capricornii termină o perioadă grea, iar Balanțele fac investiții

Dan Suta   
în Horoscop
08/11/2019, 16:35
Horoscop realizat de Cristina Demetrescu pentru iarna 2019-2020. Capricornii termină o perioadă grea, iar Balanțele fac investiții
Horoscop Cristina Demetrescu pentru iarna 2019-2020. Sursa foto: știrilekanald.ro

Potrivit horoscopului realizat de Cristina Demetrescu pentru iarna 2019-2020, care va începe de la 1 decembrie din punct de vedere calendaristic, nu și astronomic, Capricornii se vor bucura de încheierea unui ciclu dificil, plin de obstacole, în timp ce Balanțele vor face o serie de investiții.

Horoscop realizat de Cristina Demetrescu pentru iarna aceasta

Berbecii vor avea o iarnă bună din multe puncte de vedere, în special din punct de vedere financiar. Vor lua parte la activități noi și își vor asuma mai mult proiectele la care vor lua parte. Taurii vor avea o perioadă fructuoasă din punct de vedere amoros. E o perioadă bună pentru căsătorie. Să nu uităm că luna februarie este luna iubirii.

Gemenii se vor concentra exclusiv pe muncă. Vor începe o serie de demersuri, de proiecte pe termen mediu și lung și se vor simți bine în noua lor piele. Racii vor fi ajutați de Jupiter, planetă care se află în Scorpion, în special din punct de vedere karmic. Leii se pregătesc să investească în casă și sunt nevoiți să fie mai activi pe câmpul muncii, conform fabricatînromânia.ro.

Fecioarele scapă de maleficul Saturn

Fecioarele vor scăpa în sfârșit de maleficul Saturn, cel care le-a făcut o serie de probleme în ultima vreme.  Vor începe un traseu nou, extrem de interesant și vor fi încurajați să nu renunțe la a-și găsi adevărata menire, mai ales spirituală. Balanțele vor munci din greu. Se poate spune că vor fi cele mai silitoare în următoarele trei luni. Fac multe investiții.

Scorpionii vor avea o iarnă frumoasă din absolut toate perspectivele. Jupiter le oferă motive de bucurie la înfinit. Săgetătorii se mai relaxează și ei căci scapă de Luna Neagră și de Saturn. Capricornii vor beneficia, culmea, de intrarea lui Saturn în semnul lor. Vor deveni atât de puternici încât vor putea muta munții din loc. Vărsătorii se vor trezi cu o serie de responsabilități pe cap, iar Peștii vor călători pentru a învăța, vor începe un soi de inițiere spirituală.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×